Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ с изключение на 2-3 всички са се обезценили последните 2 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Останалите пък стоят на таблото само за бройки....и там същото мъгла и да им слагам минус какво значение има.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКажи го на основните търговци-мажоритари.Те ако не са заинтерисовани ние цацата
нищо не можем да направим.
И да внимава многоСовите не са това което са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеМалко по-смело трябва
нищо не можем да направим.
Коментар
-
Мисля си разни нещица... Някога биковете и мечките спретваха зрелищни сражения на родна земя. Вече и едните, и другите са позагубили спортна злоба, изморени са, отегчени - от самите себе си, от всичко. Няма ги бодряшките подвиквания за тропот на копита, за потеглящи влакове, за бутане с лакти... биха звучали някак нелепо, като грешка на някой, спал непробудно и пропуснал случващото се от 2008 г насам. Биковете и мечките се гледат изморено, без желание за поредна схватка, дъждът вали, а сивото небе им е отнело желанието за смисъл. Само от време на време някоя заблудена мечка замахне с лапа надолу или някой наскоро събудил се млад бик тръсне рязко глава, посягайки напред с копито, не толкова, за да изплашат врага, а за да напомнят на себе си, че са живи. Не след дълго блудкавата летаргия отново ги обхваща с лепкавите си пръсти, като змия, бавно и неумолимо удушавайки жертвата си. Мечки, мечки, мечки, накъдето и да се обърнеш, тук таме бикове.
От време на време се наблюдават леки или по-тежки схватки с променлив успех, преимуществено за мечките през последните години. Да, на меча територия сме. Има и бикове обаче, които не са се предали напълно и си пристъпват бавно и неумолимо в избраната от тях посока. И аз се водя бик, толкова, доколкото съм избрал да съм в акции, но само дотам - нямам намерение да подвиквам бодряшки, нито да твърдя, че потегляме. Нямам с какво да се похваля, но няма и с какво толкова да се оплача.
Имам акции на БФБ. Времето ще покаже кое е било най-правилното. Търговията с акции е рисковано занимание и крие риск за загуба на пари за участващия, затова и мнението ми не е препоръка за търговия с финансови инструменти.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКато гледам търговията си мисля, че гората е обширна а мечките и биковете са малко. Обикалят, дебнат и не могат да се срещнат. Естествено успеем ли да намерим мечка ще я бием, но всяко правило си има изключение. Аз като разумен бик не смея да припаря в сектора на еврохолд групата.Там като видя мечките и ме побиват тръпки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТо хубаво, ама при тая ликвидност кво ще търгувамеПо скоро това е проблем за посредниците, че липсва търговия
Коментар
-
То хубаво, ама при тая ликвидност кво ще търгуваме
14 инвестиционни посредника вече са изразили подкрепата си за тазгодишното издание на инициативата на Българска фондова борса-София и Централен депозитар „Ден за акции“, съобщиха от БФБ.
Инициативата има за цел да подобри инвестиционната култура и увеличи знанието за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в страната ни.
„Денят за акции“ ще бъде на 8 юни 2016 г., като инвестиционните посредници, които ще се включат в него, са: Авал Ин АД, АBС Финанс АД, Балканска Инвестиционна Компания АД, БенчМарк Финанс АД, Бул Тренд Брокеридж АД, Дилингова финансова Компания АД, Евро-финанс АД, Елана Трейдинг АД, Капман АД, Карол АД, Първа Финансова Брокерска Къща ООД, Търговска банка Д АД, София Интернешънъл Секюритиз АД и Юг Маркет АД.
По време на инициативата всички местни индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции от основен пазар на БФБ-София без такси и комисиони към борсата, депозитаря и участващ в инициативата инвестиционен посредник. Специалната възможност ще важи при до 15 изпълнени поръчки на физическо лице с обем не повече от 2 хил. лв. на единична изпълнена поръчка.
Всички инвестиционни посредници, които партнират на БФБ-София и Централен депозитар в „Деня за акции“, няма да таксуват своите клиенти – физически лица, чиито сделки отговарят на посочените условия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги спукаме от бой
Коментар
Коментар