IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Кажи го на основните търговци-мажоритари.Те ако не са заинтерисовани ние цацата
    нищо не можем да направим.
    Е има и заинтерисовани, но човек трябва да подбира
    И да внимава много Совите не са това което са

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
      Малко по-смело трябва
      Кажи го на основните търговци-мажоритари.Те ако не са заинтерисовани ние цацата
      нищо не можем да направим.

Коментар

• Малко по-смело трябва

Коментар

• Мисля си разни нещица... Някога биковете и мечките спретваха зрелищни сражения на родна земя. Вече и едните, и другите са позагубили спортна злоба, изморени са, отегчени - от самите себе си, от всичко. Няма ги бодряшките подвиквания за тропот на копита, за потеглящи влакове, за бутане с лакти... биха звучали някак нелепо, като грешка на някой, спал непробудно и пропуснал случващото се от 2008 г насам. Биковете и мечките се гледат изморено, без желание за поредна схватка, дъждът вали, а сивото небе им е отнело желанието за смисъл. Само от време на време някоя заблудена мечка замахне с лапа надолу или някой наскоро събудил се млад бик тръсне рязко глава, посягайки напред с копито, не толкова, за да изплашат врага, а за да напомнят на себе си, че са живи. Не след дълго блудкавата летаргия отново ги обхваща с лепкавите си пръсти, като змия, бавно и неумолимо удушавайки жертвата си. Мечки, мечки, мечки, накъдето и да се обърнеш, тук таме бикове.

От време на време се наблюдават леки или по-тежки схватки с променлив успех, преимуществено за мечките през последните години. Да, на меча територия сме. Има и бикове обаче, които не са се предали напълно и си пристъпват бавно и неумолимо в избраната от тях посока. И аз се водя бик, толкова, доколкото съм избрал да съм в акции, но само дотам - нямам намерение да подвиквам бодряшки, нито да твърдя, че потегляме. Нямам с какво да се похваля, но няма и с какво толкова да се оплача.

Имам акции на БФБ. Времето ще покаже кое е било най-правилното. Търговията с акции е рисковано занимание и крие риск за загуба на пари за участващия, затова и мнението ми не е препоръка за търговия с финансови инструменти.
          Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Като гледам търговията си мисля, че гората е обширна а мечките и биковете са малко. Обикалят, дебнат и не могат да се срещнат. Естествено успеем ли да намерим мечка ще я бием, но всяко правило си има изключение. Аз като разумен бик не смея да припаря в сектора на еврохолд групата.Там като видя мечките и ме побиват тръпки.
            И аз не ги бия навсякъде, а на добре подбрани места. Фактът че съм на плюс от началото на година означава че добре се справям.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              То хубаво, ама при тая ликвидност кво ще търгуваме
              Така е, очевидно комисионните на посредниците не са проблема на инвеститорите По скоро това е проблем за посредниците, че липсва търговия

Коментар

• То хубаво, ама при тая ликвидност кво ще търгуваме

14 инвестиционни посредника вече са изразили подкрепата си за тазгодишното издание на инициативата на Българска фондова борса-София и Централен депозитар „Ден за акции“, съобщиха от БФБ.

Инициативата има за цел да подобри инвестиционната култура и увеличи знанието за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в страната ни.

„Денят за акции“ ще бъде на 8 юни 2016 г., като инвестиционните посредници, които ще се включат в него, са: Авал Ин АД, АBС Финанс АД, Балканска Инвестиционна Компания АД, БенчМарк Финанс АД, Бул Тренд Брокеридж АД, Дилингова финансова Компания АД, Евро-финанс АД, Елана Трейдинг АД, Капман АД, Карол АД, Първа Финансова Брокерска Къща ООД, Търговска банка Д АД, София Интернешънъл Секюритиз АД и Юг Маркет АД.

По време на инициативата всички местни индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции от основен пазар на БФБ-София без такси и комисиони към борсата, депозитаря и участващ в инициативата инвестиционен посредник. Специалната възможност ще важи при до 15 изпълнени поръчки на физическо лице с обем не повече от 2 хил. лв. на единична изпълнена поръчка.

Всички инвестиционни посредници, които партнират на БФБ-София и Централен депозитар в „Деня за акции“, няма да таксуват своите клиенти – физически лица, чиито сделки отговарят на посочените условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Ще ги спукаме от бой
                  Като гледам търговията си мисля, че гората е обширна а мечките и биковете са малко. Обикалят, дебнат и не могат да се срещнат. Естествено успеем ли да намерим мечка ще я бием, но всяко правило си има изключение. Аз като разумен бик не смея да припаря в сектора на еврохолд групата.Там като видя мечките и ме побиват тръпки.

Коментар

• Ще ги спукаме от бой

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Кире, ти да не мина в отбора на бичетата?

може да си тролиш колкото си искаш ,но истината е че всеки ден има разпродажба...
                      дали са свързани с последните напускащи чужденци ,дали ПФ си правят преоценки за стрестестовете и откриват големи золуми между свързани лица ...дали застрахователите и те са объркали конците ,но нещо има....
                      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Прокурорите в Румъния събраха 2,9 млрд. евро от борба с корупцията

http://www.paragraph22.bg/22-novini/...-s-korupciiata
                        Прихванали са нещичко от немската порядъчност и дисциплина. Докато ний си оставаме в Ориента.

Коментар

• Кире, ти да не мина в отбора на бичетата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            http://www.economynews.bg/%D0%B1%D0%...news70452.html
                            Бизнес климат: Понижение с 3,3 пункта

Батка, хайде де, кога ще ходим на 1000
                            Спокойно Кире, трябва първо да се отсеем хубаво и да останем най-коравите и тогава смело към 1 000 - ката където ще продаваме на боязливите и бягащи сега

Коментар

• Прокурорите в Румъния събраха 2,9 млрд. евро от борба с корупцията

http://www.paragraph22.bg/22-novini/...-s-korupciiata

Коментар

• http://www.economynews.bg/%D0%B1%D0%...news70452.html
                                Бизнес климат: Понижение с 3,3 пункта

Батка, хайде де, кога ще ходим на 1000
                                Last edited by Kiro; 04.05.2016, 12:39.

Коментар

Working...
                                X