Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМай много хора разчитаха, четейки статията какво е станало с БФБ при предишната оставка, да накупят, но то мъка...мъка. не знам... ако са поне малко разумни ще гонят нагоре
Шампанско и сълзи ...Last edited by Protokol; 14.11.2016, 16:20.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеплахите душици пак останаха без хартийкиСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКакво става?!The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеплахите душици пак останаха без хартийки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеплахите душици пак останаха без хартийки
не ти разбирам троленето...
най малко погледни на ДАХ мой две позиции Аареалбанк и коба ,вярно поопродал съм ги тези дни но цепят мрака днес със 6,7 %..
А тук ледникова епоха поне няколко месеца.....даже и да няма разпродажби кой ще рискува да замрази пари за 6 месеца най малко...
А отговори ми.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТи нали писа ,че оня ден си си продал всички акции на БФБ - какво ни мислиш толкова
Приготвяй уискито ,че ей го къде е 1.декемвритакъв съм си по природа....
Ако прогнозата ми е вярна с постепенно дълго падане или пък постоянен рейндж с наклон от 50 пункта надолЕ... , и уискитото нема да те спаси.....там.
Вече е ясно май няма акции който да бъдат бухнати за пазарни разпродажби /тези дни ще се разбере/,влизане в другия сценарии....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезависи какво имаш под ледена епоха....
Това може ,че сега всички ще се изпокрият на топло и ще чакат лятото или да настъпи такъв ентусиазъм от падането на Боко ,че да се качваме на север......
за мен е свърши хубавото време и безплатни подаръци от фонда на Ники..поне в близките месеци.
Сега м.мейкърите ще регулират маркета ако паднат някой позиции ,някой с пет лева , други с 10 но с тенденцията надолЕ...
Не е препоръка...
не знам какво ще правим на тази борса....освен да чакаме някоя сделка и да си хортуваме във форума....
Мислех че ще има няколко дни изсипвания и стабилизация ,сега ще гледаме как някой се надлъгва с друг за 3 лева....
Е не е свършил деня....може и на плЮс да го натамънят....:
Приготвяй уискито ,че ей го къде е 1.декември
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМачът е ясен, няма да открием топлата вода.
Притесняваше се някой кой ще е минфин - до края на април мисля ще се върне Черешката на борсата.
Нямало ръст - ей го ИХБ - 107 % и оплаквачи да видя! Д
Е много бързаш ,черешките зреят по късно .....
Е няма дя бъде точно тази но единия вариант да е подобна като николов.......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеКойто продаде, продаде, който купи, купи пак влизаме в ледената епоха
Това може ,че сега всички ще се изпокрият на топло и ще чакат лятото или да настъпи такъв ентусиазъм от падането на Боко ,че да се качваме на север......
за мен е свърши хубавото време и безплатни подаръци от фонда на Ники..поне в близките месеци.
Сега м.мейкърите ще регулират маркета ако паднат някой позиции ,някой с пет лева , други с 10 но с тенденцията надолЕ...
Не е препоръка...
не знам какво ще правим на тази борса....освен да чакаме някоя сделка и да си хортуваме във форума....
Мислех че ще има няколко дни изсипвания и стабилизация ,сега ще гледаме как някой се надлъгва с друг за 3 лева....
Е не е свършил деня....може и на плЮс да го натамънят....:
Коментар
�
Коментар