If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Александър Урумов
преди 11 мин. · Sofia, Sofia City Province ·
Оттук нататък да е ясно:
1. Избираме служители, а не господари.
2. Парите, които разпределят са наши, а не техни. Те трябва да ни благодарят на нас за доверието, а не ние - на тях за благоволението да ни харчат парите.
3. Институциите не са бащиния на никого. И трябва да им бъде върнато и достойнството, и управленския капацитет.
4. Външнополитическа позиция не се изразява според това с кой си пил предишната вечер до късно. Тя се приема от съответните държавни институции и не се променя според това кой те е ядосал. Или кой се правиш, че те е ядосал.
5. Както са дошли на власт, така и си отиват - никой няма да векува там. Това - за сведение на тези, които идват.
Може и още, ама в неделя вечер човек го домързява:-)))
От експат казват че очакват до няколко месеца още нови инвеститори включително ПФта Тази новина няма много да се хареса на мечетата които чакат да паднем че да вземат медец на тънко
Четеш ,Василев като дявола евангелието....
След изборите ще ти обясня какво е искал да каже....
Един жокер ,на какви цени ще влязат в дяловете .....
От експат казват че очакват до няколко месеца още нови инвеститори включително ПФта Тази новина няма много да се хареса на мечетата които чакат да паднем че да вземат медец на тънко
Би ли просветлил нас неосведомените, защо трябва да има срив и Софикс да е под 500?!?!
Президентът се знае още от неделята, така че новините вече са отиграни
Не мога ,просто ми хареса числото което каза колегата манчо.....преди време ,мисля че каза 490 .....
В момента се продават най ликвидните позиции по терлици...
Не е препоръка...
Би ли просветлил нас неосведомените, защо трябва да има срив и Софикс да е под 500?!?!
Няма да пълня ...даже и да няма срив....
Нещата даж и баба меца да спечели отиват на избори през пролетта по мажоритарен принцип....на 50%..
До напролет много боб ще се из... яде!
За мен спада е днес. Отиграх го. Чакам движения след изборите.
Идва коледа, по традиция януари и февруари се расте.
При предишната оставка на Бай Кой борсата литна.
Сега има и фонд, тогава нямаше.
Не бих пропуснал подобни възможности, гледайки страхувайки се.
Ще гледам отстрани на лято, когато не се случва нищо.
На мен василев ми е симпатичен като човек ,познавам го лично....
Но той си гледа интереса ..
Няма да купува в големи количества ,защото ако има срив в понеделник той ще го инициира допълнително с разпродажби на софикс акции....а сега има кеш и зависи каква му е целта ....смятам че ще държи фонда на малка печалба по висока от банковата....как ще стане това ..
Коментар