IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    А ако няма срив в понеделник, ти на какви цени ще пълниш?
    Няма да пълня ...даже и да няма срив....
    Нещата даж и баба меца да спечели отиват на избори през пролетта по мажоритарен принцип....на 50%..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      На мен василев ми е симпатичен като човек ,познавам го лично....
      Но той си гледа интереса ..
      Няма да купува в големи количества ,защото ако има срив в понеделник той ще го инициира допълнително с разпродажби на софикс акции....а сега има кеш и зависи каква му е целта ....смятам че ще държи фонда на малка печалба по висока от банковата....как ще стане това ..
      А ако няма срив в понеделник, ти на какви цени ще пълниш?
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Те нещата от 25г са едни и същи от криза в по-голяма криза и с това всички са
        наясно,въпросът е какво ще правим с борсата?Никиту и тия около него искат
        да я възраждат,а вие май да я затворите.
        На мен василев ми е симпатичен като човек ,познавам го лично....
        Но той си гледа интереса ..
        Няма да купува в големи количества ,защото ако има срив в понеделник той ще го инициира допълнително с разпродажби на софикс акции....а сега има кеш и зависи каква му е целта ....смятам че ще държи фонда на малка печалба по висока от банковата....как ще стане това ..

Коментар

реалност...
          Агенциите дават 10 процента преднина на Радев в балотажа ,Борисоф е обещал оставка при победа на генерала... ...
          Министрите обикалят като пропагандисти по студиата и реват на 100 гласа ..
          Цацева също реве ....
          Ти как ги виждаш нещата ...
          Розово и с много мед и бонбони...
          Маркета е зависим от икономиката и политиката на 70%....
          Те нещата от 25г са едни и същи от криза в по-голяма криза и с това всички са
          наясно,въпросът е какво ще правим с борсата?Никиту и тия около него искат
          да я възраждат,а вие май да я затворите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Монти,това дето го правиш от сутринта как да го определим?
            реалност...
            Агенциите дават 10 процента преднина на Радев в балотажа ,Борисоф е обещал оставка при победа на генерала... ...
            Министрите обикалят като пропагандисти по студиата и реват на 100 гласа ..
            Цацева също реве ....
            Ти как ги виждаш нещата ...
            Розово и с много мед и бонбони...
            Маркета е зависим от икономиката и политиката на 70%....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Няма такова Монти и в краткосрочен план не е възможно да има, но не ми се спори за политика. От понеделник нататък ще видим всички, които са толкова против това правителство колко сили и парички имат... Единственото положително нещо е, че във фонда има кеш, но едва ли и той ще може да "балансира" ситуацията.

Няма да спориме ,само реалност...една хипотеза....
              Голяма част от герберите искат голяма коалиция с бсп.....
              Там милионерите го искат но левите като стоилов и миков който държат поне 60 % от
              структурите се дърпат заради борисоф и цветанов а примерно томислав дончев /без най големите софииската ,пловдивската ,бургаската и др/бе дали ще стане само изборите ще покажат....

Коментар

Има много въпросителни ....
                Аз си задавам въпросите защо няма ХИМ фонд при попълването с акции ...
                Защо има такава разлика с теглата...
                Като прехвърлиха българските акции в портфеила на Софикс фонда какво ще правят с парите ПФ ....
                Ами ако продадат дяловете някой ден какво става.... чува се че са им обещани техните дялове да бъдат дадени на чужденци с печалба.......дали е вярно.... ами ако няма чужденци.....
                Алианц го прави този номер вече веднъж....през декември 2007 г.
                Не е препоръка...
                Монти,това дето го правиш от сутринта как да го определим?

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
                  +1
                  С вожда ме карате сериозно да се замисля върху някои въпроси които си задавам:
                  1 - До колкото си спомням петте от най-големите ПФ закупиха дялове за 22 млн. лв.
                  Е толкова ли не можаха да си пресметнат теглата в Софикс сами и да си инвестират средно по над 4КБ кеш вместо да плащат такси?
                  2 - Някак си изведнъж едни от най-големите институционални инвеститори се довериха на фонд създаден преди месец , вместо да се обединят и да си направят техен.
                  3 - Ако приемем само хипотетично че ПФ са архитектите на този фонд , възможно ли е целта да им е едно последващо достойно излизане като понадуят индекса и си осигурят ликвидност ?
                  Поздрави.
                  Има много въпросителни ....
                  Аз си задавам въпросите защо няма ХИМ фонд при попълването с акции ...
                  Защо има такава разлика с теглата...
                  Като прехвърлиха българските акции в портфеила на Софикс фонда какво ще правят с парите ПФ ....
                  Ами ако продадат дяловете някой ден какво става.... чува се че са им обещани техните дялове да бъдат дадени на чужденци с печалба.......дали е вярно.... ами ако няма чужденци.....
                  Алианц го прави този номер вече веднъж....през декември 2007 г.
                  Не е препоръка...

Коментар

така е но едно ново правителство/стабилно/ ще изстреля борсата поне до 700 поне с 200 пункта...
                    Няма такова Монти и в краткосрочен план не е възможно да има, но не ми се спори за политика. От понеделник нататък ще видим всички, които са толкова против това правителство колко сили и парички имат... Единственото положително нещо е, че във фонда има кеш, но едва ли и той ще може да "балансира" ситуацията.
                    Last edited by 15%; 11.11.2016, 12:14.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

В двете ситуации според мен няма нищо общо. Ако в понеделник имаме ново правителство в БГ /както на практика е в САЩ/ е едно, съвсем друго е да има месеци неизвестни, пазарлъци, ДПС-ари и т.н.
                      така е но едно ново правителство/стабилно/ ще изстреля борсата поне до 700 поне с 200 пункта...

Коментар

Ако днес не излезне фонда да купува и да крепи цената , в края на сесията и в понеделник очаквам софикс под 500 ..
                        По умните почнаха отсега....
                        Не е препоръка....
                        +1
                        С вожда ме карате сериозно да се замисля върху някои въпроси които си задавам:
                        1 - До колкото си спомням петте от най-големите ПФ закупиха дялове за 22 млн. лв.
                        Е толкова ли не можаха да си пресметнат теглата в Софикс сами и да си инвестират средно по над 4КБ кеш вместо да плащат такси?
                        2 - Някак си изведнъж едни от най-големите институционални инвеститори се довериха на фонд създаден преди месец , вместо да се обединят и да си направят техен.
                        3 - Ако приемем само хипотетично че ПФ са архитектите на този фонд , възможно ли е целта да им е едно последващо достойно излизане като понадуят индекса и си осигурят ликвидност ?
                        Поздрави.
                        Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Ами продавайте аз дори съветвам фонда да изчака да се сурнем до към 500 та тогава да купува на сметка
                          Имах неончета и хика и малко холдинг варна и ги продадох ..бях се притеснил за паричките но вече са по сметката на 100%.....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Какво стана в САЩ като избраха Тръмп
                            В двете ситуации според мен няма нищо общо. Ако в понеделник имаме ново правителство в БГ /както на практика е в САЩ/ е едно, съвсем друго е да има месеци неизвестни, пазарлъци, ДПС-ари и т.н.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Като минат изборите, падне правителството, и това не повлияе негативно на пазара, каква нова мантра ще повтаряте, защо трябвало да пада босата?
                              Мантрата е че при падане на правителство има поне месец спад на маркета ...
                              а когато е свързано и с излизане на Британия ,Тръмп- президент на щатите който говори за изолационизъм ,бежанците и ес пред разпад става още по интересно....
                              Иначе купувайте си....за това е борсата ....парите са си ваши...
                              Аз съм само наблюдател....поне до понеделник....

Коментар

Има ли такъв вариант?
                                Какво стана в САЩ като избраха Тръмп

Коментар

Working...
                                X