Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко днес не излезне фонда да купува и да крепи цената , в края на сесията и в понеделник очаквам софикс под 500 ..
По умните почнаха отсега....
Не е препоръка....аз дори съветвам фонда да изчака да се сурнем до към 500 та тогава да купува на сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко днес не излезне фонда да купува и да крепи цената , в края на сесията и в понеделник очаквам софикс под 500 ..
Не е препоръка....
А за тези, които продават сега,
после ще видим от умните ли са.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХаха може и така да стане.Ами бекинг вокали ще има ли? Познавам няколко
.
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтига за днес ...
Нищо интересно.
Утре може да пееме на два гласа песента ..
И рибар съм и ловец съм... а в понеделник следващите думи....? Познавам няколко
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://desinfowar.wordpress.com/201...%D0%B0-%D0%B8/
Горанов: При оставка на кабинета няма и бюджет
ХАЙДЕ НА СКАПАНИТЕ ЧЕРЕШИИИ..
ДА НЕ ЗАБРАНЯТ И НА СЛЪНЦЕТО ДА ИЗГРЯВА
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...stavka-228035/
а под него съм писал следното:
Това момченце се притеснява единствено за службичката си. В миналия парламент когато се разбра, че ГЕРБ няма да е във властта той директно напусна Народното събрание с мотива, че с 3 000 лв. заплата не може да издържа семейството си. Сега заплатата му е пак около 3 000 лв., но сега навярно му стигатИнтересна е ситуацията при Черешаря - една и съща заплата, но като я взима от депутатския стол не му стига, а когато е седнал в министерското кресло не пуска кокала... Сега се притеснил за законите които бил подготвил, че нямало да бъдат приети. Не се ли сеща, че законите му не се искат от народа...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз пък залагам, че ако тя се случи ... ще има ръст ...
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеФундамента си е същия , но има промяна в сантимента
а и изменяне на политическата ситуация веднага обръща на 180* фундаментаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеочевидно, че залагам, че политическа криза няма да има и че здравия разум ще надделее в неделя
иначе ще хеджирам риска по друг начин
Фундамента си е същия , но има промяна в сантиментаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttps://desinfowar.wordpress.com/201...%D0%B0-%D0%B8/
Гузен негонен бяга Кире!!! ))) Важи не само за черешарите но и за рабфакаджиЙте)))) Викат като за умрело))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
https://desinfowar.wordpress.com/201...%D0%B0-%D0%B8/
Коментар
-
какво стана с този форуъм бе хора, замитане на мнения или в ерата на информацията наблюдаваме, ново неизследвано физично явление - анихилация на информация !? Къде е мастър Клод Шенон сега да обясни модела!?!?))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАко си вглъбен в интрадея - ще изпуснеш картината !
Днес най не усетно се заредих и с монбатЬО, тъй като тя е била винаги екзотична за мен и съм я пласирал бързо на публиката , да и се наслаждава, но по ведумите настоящи пътища , се налага и да присъства в кесията. Денят бе от ония- по дати 20,06,14г. и 27,06,14г. - дано ти говорят нещо - сделките неможеш ги сброИ !!!
Коментар
Коментар