IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мачът е ясен, няма да открием топлата вода.
    Притесняваше се някой кой ще е минфин - до края на април мисля ще се върне Черешката на борсата.

Нямало ръст - ей го ИХБ - 107 % и оплаквачи да видя! Д

Коментар

• Който продаде, продаде, който купи, купи пак влизаме в ледената епоха

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
        Време е за шоу

Започна! А когато започне и циркът с бюджет, служебно правителство, велико народно събрание, мажоритарен вот или .....мнооооого политически пазарлъци ( предният път този филм го изгледахме ). Сега да не мислите, че от раз ще се успокои политическата обстановка. Властта е тяхната цел, а нашата е да изкараме някой лев.Мислете!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Роската е пич - точно така се прави!
          "След като гласува в неделя, Росен Плевнелиев обясни, че ще поздрави новоизбрания президент веднага след обявяване на резултатите. "Лично аз още тази вечер ще се обадя на единия от двата кандидати, който е получил доверието на народа. Още утре ще го поканя в президентската институция и то не къде да е, а в работния кабинет на държавния глава, в удобно за него време, да започнем да работим заедно. Ще седнем заедно с новия президент, ще му разкажа по текущите задачи, по структурата, по организацията. Ще бъдем заедно и аз мисля, че това ще бъде добър сигнал и за гражданите", заяви пред журналисти Плевнелиев."
          Малко на пичка мяза от време на време
          Ама това послвдното е много разумно .
          Wind of change !

Коментар

• Роската е пич - точно така се прави!
            "След като гласува в неделя, Росен Плевнелиев обясни, че ще поздрави новоизбрания президент веднага след обявяване на резултатите. "Лично аз още тази вечер ще се обадя на единия от двата кандидати, който е получил доверието на народа. Още утре ще го поканя в президентската институция и то не къде да е, а в работния кабинет на държавния глава, в удобно за него време, да започнем да работим заедно. Ще седнем заедно с новия президент, ще му разкажа по текущите задачи, по структурата, по организацията. Ще бъдем заедно и аз мисля, че това ще бъде добър сигнал и за гражданите", заяви пред журналисти Плевнелиев."

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
              Част от анализаторите оценят, че в България демокрацията все пак работи. Бюджетът ще бъде подкрепен, макар с някои корекции, и като страна-членка на ЕС виждат в това позитивни сигнали.

Генерал Радев победи с над 20% по предварителни данни, с което се очаква поне 10-15% ръст за БФБ-то до края на годината.

Успех на всички
              +1

Коментар

• Прогноза

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                какво показват фючърсите за утре?
                Част от анализаторите оценят, че в България демокрацията все пак работи. Бюджетът ще бъде подкрепен, макар с някои корекции, и като страна-членка на ЕС виждат в това позитивни сигнали.

Генерал Радев победи с над 20% по предварителни данни, с което се очаква поне 10-15% ръст за БФБ-то до края на годината.

Успех на всички
                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Време е за шоу
                  Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Монти стана бик какво доживях
                    вероятно е набутал някакви пари на макса, не е най-приятното нещо което може да му се случи )))
                    И така оптимисти, ще кешираме ли днес!?!? Или както казваше софиск - да пляскаме мечетата по дупетата (червените вече дупета, заради победата на червените)?!?!?!?)))) Комундетата идат и мачакат наред, няма защо да се обижда бойко, ами да стяга редиците и цурето - на почивка, че от толкова експертни изказвания, може да й се вие вече свят !?? !!)))
                    Last edited by precakanoto; 14.11.2016, 10:57.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      Aз пък се бях приготвил за ръст на борсата, пак ще сме изненадани май!

Зависи И от ЕТФ-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Всичко може на нашия маркет ,даже и качване...
                        Понеже имах някаква среща ,не дописах мисълта си.....
                        Ще има проблеми в парламента на тема Велико народно събрание за намаление на депутатите на 120, главния прокурор и т.н ....
                        Другото е ако се приеме Велико народно събрание ще има поне още 6 месеца кавги кой ,какво и защо но Целта ще е Президенска република или увеличение на Президенските правомощия.
                        Иначе при едни мажоритарни избори по силния от БСП или Герб ще имат парламентарно мнозинство и ще направят стабилно правителство...
                        Малките партии ще изчезнат турците ще вкарат малко депутати ..
                        За това прогнозирам 700 пункта на Софикс през пролетта....
                        При другия вариант 50 мажоритар ,50 пропорционал...ще бъде пак същото но с една партия придатък... пак стабилно правителство...
                        Това е плана Б на Борисов....
                        Монти стана бик какво доживях

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                          Всичко може на нашия маркет ,даже и качване...
                          Понеже имах някаква среща ,не дописах мисълта си.....
                          Ще има проблеми в парламента на тема Велико народно събрание за намаление на депутатите на 120, главния прокурор и т.н ....
                          Другото е ако се приеме Велико народно събрание ще има поне още 6 месеца кавги кой ,какво и защо но Целта ще е Президенска република или увеличение на Президенските правомощия.
                          Иначе при едни мажоритарни избори по силния от БСП или Герб ще имат парламентарно мнозинство и ще направят стабилно правителство...
                          Малките партии ще изчезнат турците ще вкарат малко депутати ..
                          За това прогнозирам 700 пункта на Софикс през пролетта....
                          При другия вариант 50 мажоритар ,50 пропорционал...ще бъде пак същото но с една партия придатък... пак стабилно правителство...
                          Това е плана Б на Борисов....

Коментар

• Монти не се притеснявай бе човек! Ако Роската назначи кабинет той ще е пълен с добре справящи се експерти - мисля че два пъти го доказа, а ако покани и Радев да го измислят двамата също ще е добре!

аз исках да попитам Карина назначи ли заместници - гледам съобщенение че Димана вече работи за Доверие?

Коментар

Съгласен съм, но има няколко тънки елемента....
                              Първия е че маркета ще падне в близко време защото сме в криза и поне 4 месеца ще има безвремие...
                              То като се замислиш, 4 месеца безвремие си е по-добре от 4 месеца управление на ГЕРБ или БСП

Коментар

Съгласен съм, но има няколко тънки елемента....
                                Първия е че маркета ще падне в близко време защото сме в криза и поне 4 месеца ще има безвремие,каквото и да правят м. мейкърите да крепят цените ,купувачите ще изчезната за известен период...иначе сме за гинес правителството пада а ние се качваме а ми без правителство да го караме... ....
                                Сега до 22 януари ще работи парламента най малко...бюджета ще се приеме но предполагам ще бъде рязко социален ,за да не се дразнят хората който ще гласуват.......
                                Възловия момент е дали Чехлю ще даде преорагативите си на Радев да направи служебно правителство или цирк на 22 януари ново служебно правителство с разпускане на парламента но вече от Радев....
                                До 22 се говори за два варианта пълен мажоритар в 31 района или 120 пропорционална и 120 мажоритарна..

“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Working...
                                X