IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Аз съм умерен оптимист. Основание за това ми дават:

1. Ясното заявление на Баце, че утре или във вторник подава оставка.
    2. Ясното му заявление, че ще върне мандата след като Плевнелиев му го връчи
    3. Ясното заявление на Нинова, че също ще върне мандата.
    4. Ясното заявление на Нинова, че няма да се опитват да правят кабинет при третия мандат, на когото и да го връчи Плевнелиев

Та дотук всичко е ясно - отиваме на избори през март.

5. Сега идва най-хубавото - Нинова заяви, че ще настояват да се приеме бюджета, което значи, че ще стане.

Та си мисля, че дяволът не е толкова черен и ще добутаме до март без загуби.
    Съгласен съм, но има няколко тънки елемента....
    Първия е че маркета ще падне в близко време защото сме в криза и поне 4 месеца ще има безвремие,каквото и да правят м. мейкърите да крепят цените ,купувачите ще изчезната за известен период...иначе сме за гинес правителството пада а ние се качваме а ми без правителство да го караме... ....
    Сега до 22 януари ще работи парламента най малко...бюджета ще се приеме но предполагам ще бъде рязко социален ,за да не се дразнят хората който ще гласуват.......
    Възловия момент е дали Чехлю ще даде преорагативите си на Радев да направи служебно правителство или цирк на 22 януари ново служебно правителство с разпускане на парламента но вече от Радев....
    До 22 се говори за два варианта пълен мажоритар в 31 района или 120 пропорционална и 120 мажоритарна..

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
      Имам притеснения че сега два месеца до назначаването на служебното правителство ще има маратон по крадене
      Aсфалтната индустрия сега накъде?
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Имам притеснения че сега два месеца до назначаването на служебното правителство ще има маратон по крадене

Коментар

• Аз съм умерен оптимист. Основание за това ми дават:

1. Ясното заявление на Баце, че утре или във вторник подава оставка.
          2. Ясното му заявление, че ще върне мандата след като Плевнелиев му го връчи
          3. Ясното заявление на Нинова, че също ще върне мандата.
          4. Ясното заявление на Нинова, че няма да се опитват да правят кабинет при третия мандат, на когото и да го връчи Плевнелиев

Та дотук всичко е ясно - отиваме на избори през март.

5. Сега идва най-хубавото - Нинова заяви, че ще настояват да се приеме бюджета, което значи, че ще стане.

Та си мисля, че дяволът не е толкова черен и ще добутаме до март без загуби.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• какво показват фючърсите за утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              МВФ пак повиши прогнозата за ръста на българската икономика
              Международният валутен фонд (МВФ) повиши прогнозата си за растежа на България за тази и следващата година съответно на 3.3 и 2.9%. Това става ясно от изявлението на финансовата институция след приключване на есенната му мисия в София на 4 ноември. Корекцията идва и само месец след като МВФ повиши очакванията си до 3 и 2.7% в глобалната си есенна прогноза. През миналата седмица подобрени очаквания направи и Европейската комисия, която завиши ръста до 3.1 и 2.9% за тази и следващата година.
              http://www.capital.bg/politika_i_iko...a_bulgarskata/
              Още по голям ръст!

Ще видим и силата на фонда и подкрепилите го ПФта в тази ситуация на предсрочни избори! Очаквам в скоро време новите лица (партии) да излязат и да се опитат да запълнят вакуума оставен от сегашните политици.

Коментар

• Хубавото е, че черешаря си заминава ....,........,. Лошото е, че не се знае кой ще дойде на неговото място...
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  Е сега всичко е ясно по ПОЛИТИКАТА,
                  а утре с борсата накъде,според 2/3 от
                  списващите тук,трябва да е нагоре,

мислите ли,че ще се случи?

Що за въпрос ???
                  Печелившите на борсата са винаги под 10%

Ти къде хвърчиш ????

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    кажи наздраве бе човек! бъди позитивен веднъж! ко сега 490 ли или това е само първа спирка?
                    Аз пред един форумец направих прогноза 700 през април ,май преди седмица ...
                    Наздраве!

Коментар

А по въпроса с невнесеният бюджет и кой ще го внесе ?
                      Предположения и разаснения-
                      http://clubz.bg/46911-byudjet_po_vreme_na_ostavka

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        аз искам да е надолу до края на ноември да докупя и после да се качваме на самолета на генерала с новите руски двигатели купени от Ненчев
                        А по въпроса с невнесеният бюджет и кой ще го внесе ?

Коментар

• Като не знаете, аз ще ви кажа, какво ще се случи .... От утре борсата или ще се качи или ще падне .... освен ако не се случи обратното ......
                          Life won't wait for you.

Коментар

Е сега всичко е ясно по ПОЛИТИКАТА,
                            аз искам да е надолу до края на ноември да докупя и после да се качваме на самолета на генерала с новите руски двигатели купени от Ненчев

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Следващите един месец е хубаво да си има човек кеш....и да чака точната позиция в точния момент .
                              Най малкото е че Ники нема да купува ,щото не е тъп .... а и следващите чужди играчи или ПФ ,ще търсят ефтиното ако влизат....
                              Така че първа граница надолЕ е 490...
                              Не е препоръка
                              кажи наздраве бе човек! бъди позитивен веднъж! ко сега 490 ли или това е само първа спирка?

Коментар

• Е сега всичко е ясно по ПОЛИТИКАТА,

Коментар

Working...
                                X