Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Защо самотният ДОХ ами Трейсаз съм много доволен от годината. Накупих тук там около дъното и мога да си чакам спокойно да тръгне Софка да бяга. ДОХ и Трейс ми правят голяма доходност на целият портфейл. Имам и ПИБ вземани около 3 лв и т.н.
Търпението ни ще се възнагради със силна трета вълна от кризата насам.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМай съвсем скоро, към самотния ДоХ ще се присъедини и ПИБ и впряга ще тръгне по-лесно. Зад тях с чудесни отчети за 2019 би трябвало да са - СФАРМ, МБАТ, ЦКБ, ИХЛБЛ, АЛТЕРКО и БРЕФ(а защо не и Градус и Атера). Предстои интересно тримесечие със стартиране на късия фонд и няколко интересни увеличения на капитала.
Весели празници и успех на малкото останали и вярващи в БФБ!аз съм много доволен от годината. Накупих тук там около дъното и мога да си чакам спокойно да тръгне Софка да бяга. ДОХ и Трейс ми правят голяма доходност на целият портфейл. Имам и ПИБ вземани около 3 лв и т.н.
Търпението ни ще се възнагради със силна трета вълна от кризата насам.
Last edited by SoHo; 21.12.2019, 08:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Май съвсем скоро, към самотния ДоХ ще се присъедини и ПИБ и впряга ще тръгне по-лесно. Зад тях с чудесни отчети за 2019 би трябвало да са - СФАРМ, МБАТ, ЦКБ, ИХЛБЛ, АЛТЕРКО и БРЕФ(а защо не и Градус и Атера). Предстои интересно тримесечие със стартиране на късия фонд и няколко интересни увеличения на капитала.
Весели празници и успех на малкото останали и вярващи в БФБ!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Аз ако имах твоите милиони долари щях да съм целия в курви и бело а не да пиша по некви тъпи булгаристански форуми. Живей си живота. Мацки. Яхти. Долари. Защо си губиш времето с някакви убитаци на другия край на света. И с най мръсния въздух най малките пенсии (пениси) най нещастния народ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Когато разполагаш с толкова големи финансови възможности, в един момент осъзнаваш, че можеш да имаш всичко, което си поискаш и тогава примитивните забавления и удоволствия изведнъж ти стават безинтересни.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Аз ако имах твоите милиони долари щях да съм целия в курви и бело а не да пиша по некви тъпи булгаристански форуми. Живей си живота. Мацки. Яхти. Долари. Защо си губиш времето с някакви убитаци на другия край на света. И с най мръсния въздух най малките пенсии (пениси) най нещастния народ.Last edited by Frosty; 20.12.2019, 22:49.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПо дефиниция на борсата нищо не зависи от никой. Иначе можем да влезем в сферата на пазарните манипулации.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Сам го е казвал,че го кефи да ни дразни ей така за спорта.
- 1 like
Коментар
-
Аз ако имах твоите милиони долари щях да съм целия в курви и бело а не да пиша по некви тъпи булгаристански форуми. Живей си живота. Мацки. Яхти. Долари. Защо си губиш времето с някакви убитаци на другия край на света. И с най мръсния въздух най малките пенсии (пениси) най нещастния народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
За кое да ти завиждам бе младеж?Аз притежавам милиони а ти няколко хиляди лева в артии на бфб.Опомни се!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Предполагам този, който си ги получи миналата седмица от ETF-а!
Коментар
Коментар