If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Два ПФ продават а тук витае оптимизъм ,че мажо купува .....
Да му мислят дребните който помагат на купувача.....и се радват на ефтините акции , а на кой Те с мажо ще продадат купените тапети......
Надеждата ми беше че ще направят вътрешни сделки но Алианц бяга всичките си тежести от БГ акции чрез маркета ,значи няма желаещи .....ами Емка , Неохим ,Албенка що ще я правят....?
Да ,Мажо купува , и аз ще купувам смята Батя и сие и повлече един тон балъци.......
Времето е само за гледане ,а продаването беше преди две години....сега само спекула....
Прилича ми на Декемврийско ребалансиране на SOFIX. Интересно ми е каква доходност ще извадят от ПОК "Доверие" за тази година?! Няма да се учудя ако е отрицателна...
Е то по тази логика и софарма е в дълбока дрямка. Айде да се събуждат, ама не щат.
мисля че г-н Донев хвърли 1млн на този дето се е застопорил на 3,45 и не дърпа нагоре. Прави каквото може човека Ако и моряците освен да претакат зелето(с "онези" акции) раздвижат и ЦКБ и Хим би било друго, но... не искат да пият кафе с акционерите - не им знам плановете.
Коментар