IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Тия държателите на артии до припадък са най-големите философи с най-ниска доходност . Трябва да са ти станали ясни особено щом са българи.Всичко разбират всичко могат хихи!
    Ако успееш да накараш твоя приятел бат терзича, да пусне портфейла си сега и да го сравним с насдак след 6 мес примерно ще видиш, че представянето му ще е мн зле. Той и за това се притеснява да го пусне защото знае че ще е мн зле
    ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Добре, дай акъл как се процедира в такива случаи. Ето, спрях да пускам компании публично, за да не се дразнят лузерите. Но чак такива безумни лъжи ми идват в повече.

И още ми е безумно как в борсов форум има хора, които не искат да се обсъждат конкретни компании.
      Тия държателите на артии до припадък са най-големите философи с най-ниска доходност . Трябва да са ти станали ясни особено щом са българи.Всичко разбират всичко могат хихи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Чакай, чакай да го видим какво бил казал. Еми аз ти постнах точно от арихва кога каза, че си взел WFC, бе умен Там си на минус още. Взе на $30

WASH си взел на $33.80 на 23.06.2020. Това е положението

Общо взето як ъндърперформънс от двете банки взети заедно и на S&P 500 и на KBE SPDR Bank ETF още по силно underperform-ваш

Ма инак си много ербап. Малко стил дедо куку Тръмп го даваш
        Охооооо моят приятел Мишо Патъков се е появил отново.Как си бре.Върви ли играта?Оправи ли си отрицателната доходност или още тиня нагълта?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Бетер детската градина сте...
          Добре, дай акъл как се процедира в такива случаи. Ето, спрях да пускам компании публично, за да не се дразнят лузерите. Но чак такива безумни лъжи ми идват в повече.

И още ми е безумно как в борсов форум има хора, които не искат да се обсъждат конкретни компании.

Коментар

• Бетер детската градина сте...

Коментар

• Доказаният Лъжльо, продължава с безумните лъжи. Я си виж последният пост, в който обясняваш на колко аз съм бил купил. Защо ПАК има разлика в цената??? Защото лъжеш и дори забравяш какво си излъгал. А съм ербап, защото ми се получава и не ми се налага да си променям историята във всеки следващ пост.

Ето поредното доказателство, че лъжеш. Дори при твоята отново ревизирана цена не се връзва и разликата е двуцифрена. Да не говорим за двете буквички D: ЦЪК

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2020-11-30 122056.jpg
Views:	1
Size:	53.0 КБ
ID:	3684026

Проблемите си ги изкарвай в Teenproblem. По една определена причина модераторите не ти трият безмерно наглите лъжи, които продължават да копаят дъното.

Коментар

• Чакай, чакай да го видим какво бил казал. Еми аз ти постнах точно от арихва кога каза, че си взел WFC, бе умен Там си на минус още. Взе на $30

WASH си взел на $33.80 на 23.06.2020. Това е положението

Общо взето як ъндърперформънс от двете банки взети заедно и на S&P 500 и на KBE SPDR Bank ETF още по силно underperform-ваш

Ма инак си много ербап. Малко стил дедо куку Тръмп го даваш

Терзо каза на 25.11.2020, 12:13

Хахаха, мишоците пак коментират как другите правят пари, щото самити те не могат.

Доказаният!!! документално лъжльо Мунчо продължава да наглее. Кажи за другите ми загуби. WASH на 50 я взех сигурно. Или на 60? На теб ти не пречи каквито и глупости да напишеш. Нямаш дъно.
                Last edited by Money; 30.11.2020, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                  Да направим анкета:
                  Плащате ли за данни/абонаменти? Какви?
                  Аз в IB съм с безплатни забавени котировки, а ми се иска да имах достъп до reuters fundamentals.
                  И мен ми се свиди да дам четири долара, за да получавам котировките със секунда по-бързо отколкото в jstock или направо в yahoo. От пишещите редовно във форума на никого не му трябват наистина. За себе си съм решил, че превключването към браузъра не е фатална загуба на производителност. Като ме мързи - имам 100 безплатни снапшота, които досега не съм надвишавал.

По-скоро ми е интересно защо ти са reuters fundamentals? Как ще подобри резултатите от търговията ти и с какво са уникални; т.е. кой показател го няма безплатно в TWS, yahoo, atom и т.н.

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  аз не, дори не знам откъде могат да се вземат такива данни. каквото ми кажат звездите .........
                  Ти се ебаваш, ама в някои ресурси имат секция астрологическо инвестиране. Едва ли е по-лошо отколкото инвестирането по снимка, каквото се практикува от някои форумни колеги.

Коментар

• Темата е тотално оср..на

(Виждам само като вляза без да се логна )

Еми да, така "мисли". Като пише със сатаниския ник Exxs е също толкова безсъдържателен и също така повтаря като развалена грамофонна плоча едно и също с години до припадък

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
                    Гледам тъпо и упорито продължаваш да за.ираш темата.
                    Сега да ти се чуди човек противоречиш ли си като цитираш. Явно си мислиш че като повтаряш едно и също 100 пъти става вярно

Коментар

• аз не, дори не знам откъде могат да се вземат такива данни. каквото ми кажат звездите .........

Коментар

• Да направим анкета:
                        Плащате ли за данни/абонаменти? Какви?
                        Аз в IB съм с безплатни забавени котировки, а ми се иска да имах достъп до reuters fundamentals.

Коментар

• Явно трябва пак да се припомни какво написа лъжльото на 11 септември. Да може човек да му види "експертизата". Да се чуди и мае човек как после има лице да дращи в инвестиционен форум.
                          Лъжльо, моля те, кажи в момента кои акции не ги бива. Да спечелим всички от желязното правило на форума - ако искаш пари, прави обратното на Ед

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Няколко коментара, но с ясната препоръка, че имаме различна представа, очаквания, риск толеранс и стратегии. Споделям само впечатления без препоръка за покупка или продажба.

ALK – не бих докоснал
                          AAPL – водеща компания, която след корекцията като намери здрава основа ще расте освен ако не влезем в световна рецесия, но тогава всичко ще е в киреча.
                          ADM – ОК е но не очаквай голям растеж
                          CABGY - ОК е но не очаквай голям растеж
                          INTC - не очаквай растеж. Бих сменил с AMD на нива 60-65$
                          MYL – тоя шит ще ходи поне до 13,50 и е гробница за капитала. Чудесен шорт от към 15,80 при long/short стратегия
                          NIO – всички ауто електрически компании са прокси на Тесла. Аз лично бих сложил пари само в Тесла като пазарен лидер. На тоя пазар няма да има 10 или 20 компании а най-много 3-4. Едната най-вероятно е Тесла, кои ще са другите не знам
                          NVO – не ми допада, ще се движи с пазара като цяло
                          OLN – out
                          SE – ОК е но ще коригира още. Имай предвид, че при такива ръстове след като се формира връх (не знам кога но рано или късно идва) спада ще е зашеметяващ и е добре да си извън преди това
                          STOR – не ми харесва. На първо място не бих влизал
                          TSLA – фен съм на компанията, но акцията е много волатилна за моя вкус. Ако намери дъно на 310-320 ще тръгне още веднъж нагоре макар че с такива движения след това и спада ще е болезнен. Добри нива за влизане бяха 170 и след това 205, но знаем приказката за АКО
                          WELL – out
                          CCL – out
                          MRNA – вече съм споделял
                          O – out

Между другото съм съгласен с Мишо Мастър кард

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Сега да ти се чуди човек противоречиш ли си като цитираш. Явно си мислиш че като повтаряш едно и също 100 пъти става вярно

Интересно е какъв е резулатата ако шортиш нио и амд, а си на бай в spr.
                            Да те видим с математиката.
                            Продължавай да контриш тренда. Може и ди ти провърви от време на време, но крайния резултат е ясен.
                            Лъжльо, твоите собствени мнения цитирах. Я кажи коя дума съм ти променил? То бива да си гьонсурат, то бива, ама чак такъв Едиот не бива. Ако не беше документално доказан лъжец щях да помисля, че нещо си се объркал, както за всичко друго. При теб обаче е тежък рецидив. Не мога да извиня тъпотата ти, защото е съчетана с тежка злоба и обикновен, но много нагъл тарикатлък.

Какво шортене на Нио те гони, когато аз бях първи във форума, който каза да се купува. Единствен, та и обяснявах защо. Поне 10 пъти писах, че няма горна граница акцията. Поредната ти нагла лъжа, която разчита, че хората ще ги домързи да разгледат старите мнения. Хайде опровергай ме, лъжльо.

Аз контриХ тренда. Както обяснявах, че RTX трябва да се купува след като ги изгониха от DJ . Сега няма нужда да го контря, защото излязох на върха на вълната. Сега ми е скъпо, сега не купувам.

Я си цитирай някой пост с който си дал ефективен съвет, а не си си наакал. Може случайно нещо да си уцелил, а аз да съм го пропуснал. И ти като спрял часовник може някой път да посочиш точно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Прав си вожде, ама EDиоти бол. Пък и с претенции даже. Има една категория "инвеститори ", МОМци им викат.

само за справка - spr удари 100те процента.

Пак ще повторя желязното правило на форума: ако искаш пари, прави обратното на написаното от ED.

Интересно е какъв е резулатата ако шортиш нио и амд, а си на бай в spr.
                              Да те видим с математиката.
                              Продължавай да контриш тренда. Може и ди ти провърви от време на време, но крайния резултат е ясен.

Коментар

• Снощи работата по "Северен поток-2" на практика е била прекратена.

тъпото в случая е,ч е нямах топки да продам всичко друго и да вляза в газа целия. Може пък топлата зима да даде още една възможност за вход,а ма мина влака за антеро по 2 и по 5... И каруцарите са в небето

Коментар

X