If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера много хубаво почнаха да падат, тамън си викам идеално - бомбите на архитекта хванаха дикиш......... ама за съжаление и макдоналдс, и гугъл, и майкрософт, и дженерал моторс изкараха твърде хубави отчети! Бачо Били направо се оля........
Лошата новина е че в холсела имат видими проблеми и Гучи не са успели да отплеят въпреки отварянето на Китай. Добрата е че Ив Сен Лоран с директните продажби се представя много добре. Очилата също са интересни, но там обемите още са малки.
С този слаб отчет и банковите призраци ми изглежда добро начало на корекция в Луксзония сегмент, да видим.
Лошата новина е че в холсела имат видими проблеми и Гучи не са успели да отплеят въпреки отварянето на Китай. Добрата е че Ив Сен Лоран с директните продажби се представя много добре. Очилата също са интересни, но там обемите още са малки.
С този слаб отчет и банковите призраци ми изглежда добро начало на корекция в Луксзония сегмент, да видим.
Благодаря за мненията. Така или иначе едва ли ще се занимавам с нещо което ми е толкова далечно. Все си мисля че тази компания може да стане лидер ако това с автономното шофиране го направят успешно след някоя година.
Ти ако имаш дългосрочен интерес в тая област виж тогава Ривиан. На мен ми попаднаха в полезрението мин. месец след няколко сериозни отскока по 10%+, но не съм ги търгувал. Предполагам, че сега Теслата ще изкара лош отчет (а какво по-хубаво време за влизане), но те дъмпят пазара, колите им в Китай с 50% по-евтини, изтискват и останалите да свалят цени, така че няколко китаеца мн. сериозно клекнаха, докараха ги почти до фалит, чак асоциацията им се намеси да спрат ценовата война.
Благодаря за мненията. Така или иначе едва ли ще се занимавам с нещо което ми е толкова далечно. Все си мисля че тази компания може да стане лидер ако това с автономното шофиране го направят успешно след някоя година.
Иначе както вика Терзиев - Бам на 2000. Другата седмица ми е адски интересно какви отчети ще извадят Керинг - продължавам да съм на мнение че са много незаслужено пренебрегнати и изостават. Предполагам че с отварянето на Китай продажбите на Гучи ще спрат да дават смесени сигнали.
За спекула съм съгласен ,понеже взех ДЦК от Елана ,сега се чудя дали да купувам от тях и акции ,имат 0.1 годишно за съхранение на актива и мисля минимална от 6 долара или евро на сделка ,изобщо не знам Елана струват ли си за международни пазари от към разходи или това е много.
Интерактив през Карол или директно си си открил сметка ?
То дали ще е елана, карол или някой друг - винаги като има посредник по веригата таксите са поне двойно.
Има разлика обаче дали търгуваш акции или фондове.
ИБ - такса акции - 1$, карол - мисля, 2$
ИБ - такса фондове 4~5$, карол - мисля, 10$
мес. такса: ИБ max (0, (10$ платени_такси_сделки / 3$ вместо 10$ ако си под 26г.)
мес. такса: Карол - мисля че 2$ - но не съм сигурен...
Посредници никога не съм ползвал за нищо, но ако ще си откриваш сам акаунт - по-добре някой, който вече има акаунт да ти рефърне линк, понеже има бонус 200$, който може да си ги поделите (а и така по-бързо минава процедурата по верификация на профила). Ето това е програмата:
Еми тогава стой настрана от тях.
На мен теслата ми е само за спекула, не дългосрочно.
Интерактив, 1$ разходи по покупка/продажба - това е...
(не мисля че имат по-добър аналог за нашите ширини)
За спекула съм съгласен ,понеже взех ДЦК от Елана ,сега се чудя дали да купувам от тях и акции ,имат 0.1 годишно за съхранение на актива и мисля минимална от 6 долара или евро на сделка ,изобщо не знам Елана струват ли си за международни пазари от към разходи или това е много.
Интерактив през Карол или директно си си открил сметка ?
До сега имаше много фактори които ги подкрепаха но глобално пазара все повече се конкурира ,отделно паричното свиване влияе на икономиката и търсенето ,така че Тесла вече става доста рискова .Не бих рискувал да купувам техни акции .
През коя платформа търгуваш ?
Еми тогава стой настрана от тях.
На мен теслата ми е само за спекула, не дългосрочно.
Интерактив, 1$ разходи по покупка/продажба - това е...
(не мисля че имат по-добър аналог за нашите ширини)
Пазар голям, има място за всякакви играчи.
Ако смяташ, че е подценена - купуваш, ако мислиш, че е надценена - продаваш.
п.п.
Мога само да ти кажа, че от нач. на годината акциите на Тесла са ми вторите поред донесли нанй-големи приходи, последните ги разкарах на 213$ преди няколко седмици мисля?
До сега имаше много фактори които ги подкрепаха но глобално пазара все повече се конкурира ,отделно паричното свиване влияе на икономиката и търсенето ,така че Тесла вече става доста рискова .Не бих рискувал да купувам техни акции .
През коя платформа търгуваш ?
отокът от нови модели, предимно на изгодни цени, издадени от всеки голям конкурент, ще намали значително рентабилността на Tesla в бъдеще. За Трейнър всичко е в числата. Първо, какви трябва да са бъдещите печалби на Tesla, за да оправдае текущата й граница, и второ, оценка на истинската й стойност въз основа на разумни прогнози за продажби и печалби. В нов доклад Трейнър дава своите оценки, показващи, че Tesla се проваля и по двата критерия.
Бъфет не се докосва до тях ,а да не говорим че разкара още отдавна голям процент от BYD
Ами скъсявай ги тогава. Ако и ти така мислиш...
Пазар голям, има място за всякакви играчи.
Ако смяташ, че е подценена - купуваш, ако мислиш, че е надценена - продаваш.
п.п.
Мога само да ти кажа, че от нач. на годината акциите на Тесла са ми вторите поред донесли нанй-големи приходи, последните ги разкарах на 213$ преди няколко седмици мисля?
Хермес изглежда технически като да щурмува 2000 евро.
От друга страна при Новото минаха едни обеми и може би ще видим нещо по значимо като корекция - не само като проценти, но и времево. Наскоро в щатите излязоха предложния/идеи за производство на евтин инсулин - нещо като държавни фирми.
Иначе от скука си сканирах Тесла през мойте индикатори и ми излезе като добър лонг търм. Ако не беше сектор в трансформация и целия хайп около Мъск бих се замислил сериозно.
Някой инвестира ли в Тесла по дългосрочно тук?
Поздрави
Много overhead supply при Тесла, т.е цената на акцията доста бавно ще расте. А и последното движение никак не е хубаво. От европейските акции можеш да разгледаш едни немци KGX
отокът от нови модели, предимно на изгодни цени, издадени от всеки голям конкурент, ще намали значително рентабилността на Tesla в бъдеще. За Трейнър всичко е в числата. Първо, какви трябва да са бъдещите печалби на Tesla, за да оправдае текущата й граница, и второ, оценка на истинската й стойност въз основа на разумни прогнози за продажби и печалби. В нов доклад Трейнър дава своите оценки, показващи, че Tesla се проваля и по двата критерия.
Бъфет не се докосва до тях ,а да не говорим че разкара още отдавна голям процент от BYD
Коментар