Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не е само въпрос до сграда, а и до околностите. Излизаш от гранитни обши части (песимиста) и газиш в кал и боклуци. София е безнадеждно пропаднал град с население-свине. Аз затова харесвам единствено района около Ам.Посолство - заради самото посолство улиците наоколо са понаправени и приличат на нормален европейски град. Навсякъде другаде - Изток, Гоцето, Лозенец, Център, Докторски Паметник, че дори и Иван Вазов (където имам апартамент) - кочина убийствена, мизерия безпощадна. Не знам тези украинци от Киев като попаднат в София какво си мислят...
А като идваш от война, си казваш Тук не падат бомби.
- 1 like
Коментар
� -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7rrydo&f1=1
150к евро за 60 кв. в Хаджи Димитър. Мисля, че минаваме в истеричната фаза.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Много зависи. Примерно бил съм на гости на различни места по бул. Витоша и дори там има крайности. Зависи в кой период е строена сградата. Имало е кризи и в миналото. Има сгради, с договор за брой стаи. В период на криза стая 3 на 3, а тавана 4,30. Луда работа! В период без криза има си и вестибюл и стаите са 6 на 7. А и пари при пари отиват. Хубавите сгради си имат търсене и са по-добре поддържани от калпавите. И за новото важи. И не купувай от 90-те, освен ако нямаш гайгеров брояч. Освен, че са калпаво строени (повечето), някои от тях внасяха евтина арматура от Чернобил в онези беззаконни години. Не че сега не правят мизерии, но е по-добре от 90-те. Има сгради на 50-60-70-80 години, които са по-добре поддържани от чисто нова на 2… Разходи се и виж. При тези неща важи правилото - око да види, ръка да пипне.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Благодаря за отговора, а къде ли в София не са кочини?
Коментар
� -
Много малко места стават, броят на микрорайоните/улиците се броят на пръстите на едната ръка. Специално този комплекс ми го рекламираха разни брокерки от Барнс преди година-две. Някакъв супер лукс било, насред индустралната зона Хладилника. Оттогава имам спомен за цените, че бяха към 1500. Сега може и да са повече. Абе луда работа - в тази държава вместо да се инвестира в индустрия, услуги,технологии, се наливат пари в имоти, в които няма кой да живее. Как пък един не излезе с някаква бизнес идея по-различна от строителство на апартаменти.Last edited by манимемене; 09.03.2022, 23:37.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по селата, където и ти живуркаш в 120 годишния гредоред, не са кочини.
роднината ти много са го преебали, да знаеш.
сипи си още една шльоковица и си легай, че сабале е твой ред да пасеш говедата.
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
човека що не пита роднината си колко са го изръсили?
май е някой дребен бай ганьо, който чака да се зарадва, каква сума е платил роднината,...и дано да са го преебали...
докато самия той топи стръкове праз у капачката от изяден компот, в която е сипал солта.
Не обичам праз.
ратене, манимемене, менеменема във вашата схема
Коментар
� -
по селата, където и ти живуркаш в 120 годишния гредоред, не са кочини.
Този потребител имаше БАН и веднага след изтичането му влиза във форума директно с нападки и обиди провокирайки скандали .
Ако е нужно му наложете рестрикции на по високо ниво така че да не може да влиза никога повече тук !!!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
цецко, не си оригинален
Коментар
� -
Сигурно към 1300, ако е свалил от 1500.
На това място да кажеш, че се намира в София е все едно да кажеш, че Сен Дени се намира в Париж. Тотална обида към града. За тази кочина и 300 Евро не бих дал. Минал се е твоят роднина много сериозно. Сега като почнат да го цакат с разни безумни такси поддръжка, ще му втръсне много бързо изгодната покупка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
зависи кой питаш. За брокерастите е бързо развиващ се модерен квартал, на метри от метрото и мол.
И после от пресцентъра на МВР:
Брокер на НИ беше застрелян на тихо, но комуникативно място.препоръка е
Коментар
� -
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...d-sebe-si-glad
Глад се задавал,поне така пише тук.
Богат ще е този ,който има повече олио,камили,коне,магарета,овце,хляб и така нататък.
Коментар
�
Коментар