IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

А защо ще ги вдигате при положение, че урала се купува с дискаунт по света?!
    И аз не го очаквах,имахме среща в 17.00 по други теми и ни го съобщиха ей така.За мен също е необяснимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Е кво стана са?Ама ного лоши тва руснаците бе лоши.
      Нищо, ама от сърце. Герберастите си признаха че са пускали партенки по социалните медии с цени 3.12 лева за литър, сега прокурор и айде

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Е кво стана са?Ама ного лоши тва руснаците бе лоши.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
          Предстои ново вдигане на цените на горивата

След 12 часа тази вечер средно с 0,10 стотинки ,до края на седмицата очакваме увелиечнието да бъде общо 0,15 стоттинки -най ниската цена на колонка ще бъде за около 3,02-3,04 за дизела ,да си знаете .
          За да не е шоково се взе решение да го пуснем на два пъти-един път 0,10 стотинки и до два дни още 0,05

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бай Пеше, това е и така и не е. Първо е ясно, че Батковците , които правят правилата не можеш да ги биеш никога дългосрочно. От друга страна има много ПРИНУДЕНИ да ''инвестират'' в акции и ДЦК като пенсионни и застрахователни фондове, които са с непукащи им меринджеи, има милиони към милиарди нискоумници с ЛЕСЕН достъп до инвестиране / Робин худ и производни/.... Т.е. има кой да ''биеш'' в някаква степен , вероятно и ще си по-добре от кеш в банката.
            Обаче нашите виртуални герои нямат идея ЗАЩО една компания се листва наистина, нямат идея за причинно-следствените връзки, как и от КОЙ се управлява една листната компания, каква е целта на управлението и, с неговият 0.0001% какво въздействие има върху тази компания, това ако го има де, щото той обикновено е на името на ПОСРЕДНИКА....., а може и въобще да го няма и с посредника да си цъкате виртуално.....Като добавиш рисковете от поредицата посредници от теб до акцията и управлението има толкова рискове и мини на всяко място / пак за Робин худ че забравиха историята от миналата година/ А историята за ЕТФ-ите автомати не ми се развива тук въобще.... Представи се че има фонд дет следва първите 500 компании и купува на автомат с трилион долара без оглед на финансово-счетоводните показатели. Може ли например компания 499 в този списък да е с пъти надута от компания номер 501 , която не попада в нито един автомат ЕТФ , а да речем е със същата дейност и реални резултати ? А как се решава коя компания да ВЛЕЗЕ в некой управляван от човек фонд и коя да не влезе ? Това че фондовият меринджей е налял по ''негово'' усмотрение милиарди и не е в друга еквивалентна компания дали не изкривява пазарната стойност на компаниите без всякаква финансова и реална логика ....
            Където и да пипнеш е гнило :-)
            Чудя се по-младото поколение дали се мисли за Вълка от Уолстрийт или са гледали Милиарди, от училището ли е , от желанието за мигновено забогатяване или не знам, но им липсва критично мислене за процесите и причините на дадено събитие.... мъка... Направо сме се запътили към Идиокрация ...:-)
            Не бе Песи просто Фейсбука Гугъла и Епъла им дават крила...и бъркат виртуалното с реалното.А Холивуд какви чекии и бичкии бълва ката ден?Казвал съм ти много пъти че нашите герои ако им се досере в гората ще се насерат в гащите щото няма клекало и тоалетна хартия...Бежанците от Украйна са доказателство че с американските дришни не можеш да се защитиш нито да избягащ нито да се стоплиш да се нахраниш.Безполезни простотии

Коментар

Песи нема страшно..Предупреждавам от години тука да не си играят с батковци които им знаят картите и определят правилата на комар.От години разправям че трябва да си голям глупак да си дадеш парите на някой и да чакаш да забогатееш докато си бъркаш в носа.От години разправям че пари се влагат само там където ти взимаш решенията.От години им разправям че в такива времена фейсбука гугъла и майкрософта не струват дори и стотинка.Нито можеш да се стоплиш с тяк нито можеш да се нахраниш...По трудният начин ще си научар урока всички ...
              Бай Пеше, това е и така и не е. Първо е ясно, че Батковците , които правят правилата не можеш да ги биеш никога дългосрочно. От друга страна има много ПРИНУДЕНИ да ''инвестират'' в акции и ДЦК като пенсионни и застрахователни фондове, които са с непукащи им меринджеи, има милиони към милиарди нискоумници с ЛЕСЕН достъп до инвестиране / Робин худ и производни/.... Т.е. има кой да ''биеш'' в някаква степен , вероятно и ще си по-добре от кеш в банката.
              Обаче нашите виртуални герои нямат идея ЗАЩО една компания се листва наистина, нямат идея за причинно-следствените връзки, как и от КОЙ се управлява една листната компания, каква е целта на управлението и, с неговият 0.0001% какво въздействие има върху тази компания, това ако го има де, щото той обикновено е на името на ПОСРЕДНИКА....., а може и въобще да го няма и с посредника да си цъкате виртуално.....Като добавиш рисковете от поредицата посредници от теб до акцията и управлението има толкова рискове и мини на всяко място / пак за Робин худ че забравиха историята от миналата година/ А историята за ЕТФ-ите автомати не ми се развива тук въобще.... Представи се че има фонд дет следва първите 500 компании и купува на автомат с трилион долара без оглед на финансово-счетоводните показатели. Може ли например компания 499 в този списък да е с пъти надута от компания номер 501 , която не попада в нито един автомат ЕТФ , а да речем е със същата дейност и реални резултати ? А как се решава коя компания да ВЛЕЗЕ в некой управляван от човек фонд и коя да не влезе ? Това че фондовият меринджей е налял по ''негово'' усмотрение милиарди и не е в друга еквивалентна компания дали не изкривява пазарната стойност на компаниите без всякаква финансова и реална логика ....
              Където и да пипнеш е гнило :-)
              Чудя се по-младото поколение дали се мисли за Вълка от Уолстрийт или са гледали Милиарди, от училището ли е , от желанието за мигновено забогатяване или не знам, но им липсва критично мислене за процесите и причините на дадено събитие.... мъка... Направо сме се запътили към Идиокрация ...:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Ако под ресурс имаш предвид рублите - да, категорично натам се е насочил.

За долара казах, че есента го чакам на 1.85, ама може и да съм го подценил.
                (както е тръгнало и по-рано може да го видим на тия нива)
                Не долара и еврото имам предвид мене рублата не ме интересува

Коментар

• Предстои ново вдигане на цените на горивата

След 12 часа тази вечер средно с 0,10 стотинки ,до края на седмицата очакваме увелиечнието да бъде общо 0,15 стоттинки -най ниската цена на колонка ще бъде за около 3,02-3,04 за дизела ,да си знаете .
                  За да не е шоково се взе решение да го пуснем на два пъти-един път 0,10 стотинки и до два дни още 0,05

Коментар

Той ресурса ще става все по евтин докато стане шума или тоалетна хартия.
                    Ако под ресурс имаш предвид рублите - да, категорично натам се е насочил.

За долара казах, че есента го чакам на 1.85, ама може и да съм го подценил.
                    (както е тръгнало и по-рано може да го видим на тия нива)

Коментар

Aбе да тругнат руските ракети през Черно море ще видиш кон боб яде ли ,апарта в Бургас замина
                      Получих информация че много банки в България са имали изтеглена ликвидност от руски богаташи ,очаквай поскъпване на потребителския с огромни проценти
                      Пак създаваш и разпространяваш слухове.Тоя път за банки.Седни си на задника щото накрая ще ми се озовеш на Генерал Столетов 21 при Бай Ставри.

Коментар

Той ресурса ще става все по евтин докато стане шума или тоалетна хартия.САЩ да вземат да озаптят идиота Зеленогорски щото и там фалита чука на вратата...Да не стане да паднат геройски в битката с Китай.
                        а някои хора от кога чакат този момент.... да забравят за кредити; балъци, купили преди 5 г. имоти на кредит, сега пей сърце

Коментар

Aбе да тругнат руските ракети през Черно море ще видиш кон боб яде ли ,апарта в Бургас замина
                          Получих информация че много банки в България са имали изтеглена ликвидност от руски богаташи ,очаквай поскъпване на потребителския с огромни проценти
                          И като са ги изтеглили, къде са ги изпратили парите си тези хора? В Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
                            време е банките да вдигнат лихвите и да се спука тоя балон, войната ще отмине, но докато банките раздават евтин ресурс цените ще растат
                            Той ресурса ще става все по евтин докато стане шума или тоалетна хартия.САЩ да вземат да озаптят идиота Зеленогорски щото и там фалита чука на вратата...Да не стане да паднат геройски в битката с Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                              Глад иде, глад. И цени на пшеница и на имоти по три

https://blitz.bg/ikonomika/germanski...ews872473.html

Бате Пешо се оказа истински пророк
                              Както си забелязал аз никога не говоря през ... си..и почти винаги съм прав.Не искам да съм прав ама когато човек е здраво стъпил на земята и живее в реалността се оказва прав...Това е началото.Колкото се вдигат цените толкова по малко хора ще имат храна...Идат много смутни времена.Не се ли разберат големите Русия САЩ и Китай иде голям мрак...Ще бъде разтърсен целият свят.Това безумие ще засегне всички хора без изключение...Пак повтарям богат ще е този който има какво да яде и е на топло..Много пъти съм писал че светът в който живеем се управлява от закони такива за материята и такива за духа...Тези закони изобщо не ги интересува дали ги харесваме и дали знаем за тях всяко нарушение предизвиква съответното действие срещу нарушителя...На тези закони не им дреме кой се е провъзгласил за изключителен за непогрешим колко голяма работа е и нам кво си...Законите на Природата на тоя висш разум са неизменни...Който има знания може да предвиди какво ще се случи...Нямам претенции да съм Пророк.Знаеш че отдавна съм посочил 2022г за края на Западният свят във вида му в който го познаваме...както се казва в една реклама най доброто предстои...Днеска гледам мародерите започнаха да дупчат резервоарите на колите и да точат по 20 кила нафта..Като дойде глада ще започнат да обират магазини и накрая ще стигнем до дажби да не дава Господ...
                              Last edited by X_Y; 07.03.2022, 17:14.

Коментар

• Варна се напълни с хора от Украйна. Изкупиха моловете, заведенията са пълни също. Търсят се апартаменти и къщи под наем. Ай, умрете от злоба и яд сега. Дано войната приключи по-скоро, ще има хора да си тръгнат и да останат. Ще паднат имотите... След около 10 години.

Коментар

Working...
                                X