Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не знам защо, но много ми мязаш на даскалица по литература. Моята навремето в училище ме тормозеше адски и имаше същото нахално излъчване като теб - нулев аргумент от нейна страна, но моите аргументи все не и бяха достатъчни. Мнението и за еди кой си писател и произведение беше единственото меродавно, останалите бяха все неграмотни, дори казваше как професорите, писали учебника, били малоумни.
Да не си колежка на лордчето в спортното?
Залагам си цайсите.
А сега по темата - ще го погледна великия им закон и ще излезе поредната холандска перверзия позволяваща на големите фондове са се измъкнат по терлици.
Last edited by Arana; 16.09.2022, 17:33.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
То и в германистан не са много грамотни. Щом можеш с двойки по 2 предмета да минеш в горен клас, дори и в гимназия.
Отделно в Хесен училищата могат ако искат дори да не пишат оценки, има в сила такъв закон.
Това ако е образование.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
“Първият основен недъг на нашето училище се състои в това, че то само обучава, а не възпитава. То обръща изключително внимание на ума и пренебрегва съвършено душата. То дава само познания и не отглежда почти никакви добродетели. То развива само способностите на ума и атрофира силите на душата. То изостря само студения разсъдък и сподавя топлото жизнено чувство. То взима само главата на ученика, тъпче я със сухи и мъртви познания, създава обикновено в нея един хаос от истини и заблуждения, и най-често, вместо да просвети ума, то го покрива с мрак…“.
Митрополит Борис Неврокопски (1888 - 1948)
"Кризата в нашето училище", 1928 г.
Ей това е валидно за всички училища сега. Държавата ти вменява задължение да гледаш и храниш децата си, но казва, Не ние ще казваме кое е важно и кое истина, кое е морално и кое не.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Освен абсурдно кривите стени май не е лошо - за бардак. Три спални за усамотение и един голям хол, където да стои шефът и да прибира парата.
Апартамента има друг недостатък ,но лесно поправим и затова пиша на по-доброто момче да го погледне.
Минуса му е едната баня, но има килер ,който може да се превърне във втора баня. Цената му е перфектна и не разбирам какво да не ти хареса поне да се поинтересуваш от него. Ако чакаш Годо е друго.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Сладка, каквото и да пишеш, няма как да отречеш факта, че образованието в БГ е на дъното и сме на ниво бананова република. Няма какво да ми се обосноваваш, половината от децата са функционално неграмотни. А Пиза са я правили хора, които разбират повече от мен и теб.
Отделно в Хесен училищата могат ако искат дори да не пишат оценки, има в сила такъв закон.
Това ако е образование.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
На мен ми хареса апартамента. Защо не провериш за какво иде реч и го купи ако всичко му е наред. Защо да чакаш имагинерни или не намаления като този е достатъчно намален ,а и хубав.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Връщаш се обратно и четеш изходния пост.
Няколко пъти. Толкова за функционалната неграмотност.
Да не си колежка на лордчето в спортното?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Таксата едва ли е повече от 300~350 лв/м. Нещо друго ще е.
П.с сега съм на почивка, понеделник ще ида да го видя на место и ще пиша.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има някаква уловка за тази оферта.
Като такса поддръжка, например.
П.с сега съм на почивка, понеделник ще ида да го видя на место и ще пиша.Last edited by better; 16.09.2022, 16:56.
- 1 like
Коментар
� -
Сладка, каквото и да пишеш, няма как да отречеш факта, че образованието в БГ е на дъното и сме на ниво бананова република. Няма какво да ми се обосноваваш, половината от децата са функционално неграмотни. А Пиза са я правили хора, които разбират повече от мен и теб.
Отностно другото - не виждам как забраната на разни спекуланти да купуват имоти се отразява отрицателно на средната класа и на бедните. Точно обратното - именно тези хора може и да получат шанс да купят собествено жилище. Цените са изцяло избягали от реалността именно заради спекулантите. Относно фондовете - също не знаем как ще бъдат повлияни от това решение на холандците, така че не пиши неща, от които нямаш грам понятие.
2/3 от новото строителство в София е изкупено именно от спекуланти и е напълно излишна жилищна площ, стоящо празно на шпакловка и замазка. Крайно време е властите в БГ да направят нещо по въпроса, холандците дават добър пример.
Няколко пъти. Толкова за функционалната неграмотност.Last edited by Arana; 16.09.2022, 16:36.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ади бе не мърдат.
В понеделник в общинска банка. Всички лихви по кредите се вдигат както следва. Преди 1.8.2022 - 1,19%, след 0,нещо. предполагам че е заради еуробора. Поне половината кредити са свързани с него.
Само с информативен характер, бих казал, че от началото на Септември до вчера (01.09 до 15.09), 6м Еуробор е с ръст от 29,67% или от 1,240% на 01.09 до 1,608% на 15.09.
Януари вероятно Еуробор 6м ще е около 3% и тогава ще се сериозната корекция при Ипотекарите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Моята приятелка е с дебели връзки по КФН,БНБ,и т.н.по веригата ,а там се хранят и такива хора ,иначе аз съм служител на МОН/за протокола/ за да мога да се храня там по списък .
Като едно време е -дават ти меню и си избираш за цялата седмица -даже и цени няма написани ,просто защото е толкова евтино че каквото и да поръчаш сметката рядко стига 6 лева за сума ти ястия -супите например са по 2,00 лева за порция .
Ама остави цените ,ами и разправията ми отпадна да се чудиш какво ,къде ,а и навън освен че е скъпо храната е лоша -докато там има контрол заради НС и Президенството ,отделно и НСО са там също.
Родих се направо ,и служителите търчат ,няма не може ,няма не искам ,защото не знаят кой какъв е и да не стане фал .
Аз избягвам да ходя по ресторанти, особено сега. А в работата ми храната е скъпа. Днес платих 7 лв за 1 основно ястие.
Така че си готвя у нас. Правя и баница, и пица и сладкиши, пък и лятото се яде по-леко,
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тва е сградата на дънката, нз защо е такава цената, вероярно са руснаци.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Как точно те допускат в Народното събрание?
От началото на тази година почти нищо не спестявам, защото всичко поскъпна,
А и аз не искам да правя депозити и инфлацията да ги гризка.
Като едно време е -дават ти меню и си избираш за цялата седмица -даже и цени няма написани ,просто защото е толкова евтино че каквото и да поръчаш сметката рядко стига 6 лева за сума ти ястия -супите например са по 2,00 лева за порция .
Ама остави цените ,ами и разправията ми отпадна да се чудиш какво ,къде ,а и навън освен че е скъпо храната е лоша -докато там има контрол заради НС и Президенството ,отделно и НСО са там също.
Родих се направо ,и служителите търчат ,няма не може ,няма не искам ,защото не знаят кой какъв е и да не стане фал .Last edited by nkavrakov1982; 16.09.2022, 16:23.
- 1 like
Коментар
�
Коментар