IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ми сигурно защото пиша грамотно. В горния пост имаш една сериозна правописна грешка. Никога няма да я откриеш без чужда помощ

Залагам си цайсите.

А сега по темата - ще го погледна великия им закон и ще излезе поредната холандска перверзия позволяваща на големите фондове са се измъкнат по терлици.
    и с ударение на две места е грешката

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Не знам защо, но много ми мязаш на даскалица по литература. Моята навремето в училище ме тормозеше адски и имаше същото нахално излъчване като теб - нулев аргумент от нейна страна, но моите аргументи все не и бяха достатъчни. Мнението и за еди кой си писател и произведение беше единственото меродавно, останалите бяха все неграмотни, дори казваше как професорите, писали учебника, били малоумни.

Да не си колежка на лордчето в спортното?
      Ми сигурно защото пиша грамотно. В горния пост имаш една сериозна правописна грешка. Никога няма да я откриеш без чужда помощ

Залагам си цайсите.

А сега по темата - ще го погледна великия им закон и ще излезе поредната холандска перверзия позволяваща на големите фондове са се измъкнат по терлици.

Last edited by Arana; 16.09.2022, 17:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

То и в германистан не са много грамотни. Щом можеш с двойки по 2 предмета да минеш в горен клас, дори и в гимназия.
        Отделно в Хесен училищата могат ако искат дори да не пишат оценки, има в сила такъв закон.
        Това ако е образование.
        Това изначално да разделят децата на тъпи и умни докато те все още се развиват е престъпление - немска и холандска системи.

Коментар

• “Първият основен недъг на нашето училище се състои в това, че то само обучава, а не възпитава. То обръща изключително внимание на ума и пренебрегва съвършено душата. То дава само познания и не отглежда почти никакви добродетели. То развива само способностите на ума и атрофира силите на душата. То изостря само студения разсъдък и сподавя топлото жизнено чувство. То взима само главата на ученика, тъпче я със сухи и мъртви познания, създава обикновено в нея един хаос от истини и заблуждения, и най-често, вместо да просвети ума, то го покрива с мрак…“.

Митрополит Борис Неврокопски (1888 - 1948)

"Кризата в нашето училище", 1928 г.

Ей това е валидно за всички училища сега. Държавата ти вменява задължение да гледаш и храниш децата си, но казва, Не ние ще казваме кое е важно и кое истина, кое е морално и кое не.

Коментар

Освен абсурдно кривите стени май не е лошо - за бардак. Три спални за усамотение и един голям хол, където да стои шефът и да прибира парата.
            Оооо, хайде престани с тези сексуални мисли ! На теб в главата ти са само к@рви и публични домове. Направи си един и мирясай.
            Апартамента има друг недостатък ,но лесно поправим и затова пиша на по-доброто момче да го погледне.
            Минуса му е едната баня, но има килер ,който може да се превърне във втора баня. Цената му е перфектна и не разбирам какво да не ти хареса поне да се поинтересуваш от него. Ако чакаш Годо е друго.

Коментар

Сладка, каквото и да пишеш, няма как да отречеш факта, че образованието в БГ е на дъното и сме на ниво бананова република. Няма какво да ми се обосноваваш, половината от децата са функционално неграмотни. А Пиза са я правили хора, които разбират повече от мен и теб.
              То и в германистан не са много грамотни. Щом можеш с двойки по 2 предмета да минеш в горен клас, дори и в гимназия.
              Отделно в Хесен училищата могат ако искат дори да не пишат оценки, има в сила такъв закон.
              Това ако е образование.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

На мен ми хареса апартамента. Защо не провериш за какво иде реч и го купи ако всичко му е наред. Защо да чакаш имагинерни или не намаления като този е достатъчно намален ,а и хубав.
                Освен абсурдно кривите стени май не е лошо - за бардак. Три спални за усамотение и един голям хол, където да стои шефът и да прибира парата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Връщаш се обратно и четеш изходния пост.

Няколко пъти. Толкова за функционалната неграмотност.
                  Не знам защо, но много ми мязаш на даскалица по литература. Моята навремето в училище ме тормозеше адски и имаше същото нахално излъчване като теб - нулев аргумент от нейна страна, но моите аргументи все не и бяха достатъчни. Мнението и за еди кой си писател и произведение беше единственото меродавно, останалите бяха все неграмотни, дори казваше как професорите, писали учебника, били малоумни.

Да не си колежка на лордчето в спортното?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Таксата едва ли е повече от 300~350 лв/м. Нещо друго ще е.

П.с сега съм на почивка, понеделник ще ида да го видя на место и ще пиша.
                    На мен ми хареса апартамента. Защо не провериш за какво иде реч и го купи ако всичко му е наред. Защо да чакаш имагинерни или не намаления като този е достатъчно намален ,а и хубав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има някаква уловка за тази оферта.

Като такса поддръжка, например.
                      Таксата едва ли е повече от 300~350 лв/м. Нещо друго ще е.

П.с сега съм на почивка, понеделник ще ида да го видя на место и ще пиша.
                      Last edited by better; 16.09.2022, 16:56.

Коментар

Сладка, каквото и да пишеш, няма как да отречеш факта, че образованието в БГ е на дъното и сме на ниво бананова република. Няма какво да ми се обосноваваш, половината от децата са функционално неграмотни. А Пиза са я правили хора, които разбират повече от мен и теб.

Отностно другото - не виждам как забраната на разни спекуланти да купуват имоти се отразява отрицателно на средната класа и на бедните. Точно обратното - именно тези хора може и да получат шанс да купят собествено жилище. Цените са изцяло избягали от реалността именно заради спекулантите. Относно фондовете - също не знаем как ще бъдат повлияни от това решение на холандците, така че не пиши неща, от които нямаш грам понятие.

2/3 от новото строителство в София е изкупено именно от спекуланти и е напълно излишна жилищна площ, стоящо празно на шпакловка и замазка. Крайно време е властите в БГ да направят нещо по въпроса, холандците дават добър пример.
                        Връщаш се обратно и четеш изходния пост.

Няколко пъти. Толкова за функционалната неграмотност.
                        Last edited by Arana; 16.09.2022, 16:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ади бе не мърдат.
                          В понеделник в общинска банка. Всички лихви по кредите се вдигат както следва. Преди 1.8.2022 - 1,19%, след 0,нещо. предполагам че е заради еуробора. Поне половината кредити са свързани с него.
                          Ливхите по Ипотечните Креди ще се вдигнат рязко едва през Януари 2023г, тъй като тогава банките ще направят корекция на 6м Еуробор. А след още 6м още веднъж и тогава лихите от ЕЦБ вероятно ще се около 3-4%.

Само с информативен характер, бих казал, че от началото на Септември до вчера (01.09 до 15.09), 6м Еуробор е с ръст от 29,67% или от 1,240% на 01.09 до 1,608% на 15.09.
                          Януари вероятно Еуробор 6м ще е около 3% и тогава ще се сериозната корекция при Ипотекарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Моята приятелка е с дебели връзки по КФН,БНБ,и т.н.по веригата ,а там се хранят и такива хора ,иначе аз съм служител на МОН/за протокола/ за да мога да се храня там по списък .
                            Като едно време е -дават ти меню и си избираш за цялата седмица -даже и цени няма написани ,просто защото е толкова евтино че каквото и да поръчаш сметката рядко стига 6 лева за сума ти ястия -супите например са по 2,00 лева за порция .
                            Ама остави цените ,ами и разправията ми отпадна да се чудиш какво ,къде ,а и навън освен че е скъпо храната е лоша -докато там има контрол заради НС и Президенството ,отделно и НСО са там също.
                            Родих се направо ,и служителите търчат ,няма не може ,няма не искам ,защото не знаят кой какъв е и да не стане фал .
                            Браво,

Аз избягвам да ходя по ресторанти, особено сега. А в работата ми храната е скъпа. Днес платих 7 лв за 1 основно ястие.

Така че си готвя у нас. Правя и баница, и пица и сладкиши, пък и лятото се яде по-леко,

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тва е сградата на дънката, нз защо е такава цената, вероярно са руснаци.
                              Как се определя "пазарната цена" на един имот? Щом е обявено на тази цена, значи това е "пазарът" в момента. Колкото и да му се плаче на шоуменския простак, кофторът му не струва нищо. Още много такива оферти ще гледаме тепърва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Как точно те допускат в Народното събрание?

От началото на тази година почти нищо не спестявам, защото всичко поскъпна,

А и аз не искам да правя депозити и инфлацията да ги гризка.
                                Моята приятелка е с дебели връзки по КФН,БНБ,и т.н.по веригата ,а там се хранят и такива хора ,иначе аз съм служител на МОН/за протокола/ за да мога да се храня там по списък .
                                Като едно време е -дават ти меню и си избираш за цялата седмица -даже и цени няма написани ,просто защото е толкова евтино че каквото и да поръчаш сметката рядко стига 6 лева за сума ти ястия -супите например са по 2,00 лева за порция .
                                Ама остави цените ,ами и разправията ми отпадна да се чудиш какво ,къде ,а и навън освен че е скъпо храната е лоша -докато там има контрол заради НС и Президенството ,отделно и НСО са там също.
                                Родих се направо ,и служителите търчат ,няма не може ,няма не искам ,защото не знаят кой какъв е и да не стане фал .
                                Last edited by nkavrakov1982; 16.09.2022, 16:23.

Коментар

X