IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Така е, не е зле хората пишещи в тази тема да прочетат един, два учебника по икономика, че уж икономически форум, пък от страни изглежда като селска кръчма тая тема. "Основи на икономическата теория" и който и да е учебник по микроикономика биха свършили работа. Не искам да обидя никой, но тук не виждам каквато и да е информация свързана с цената на имотите. Русия, мигранти, цената на бензина , производство на краставици, красотата на украинките, все теми свързани с имотите, като гледам
    Защо отзад напред.Първо аритметика за 5ти клас после икономически теории.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Цецо не те знам на каква възраст си и какво и къде си учил.Не вярвай на медии не вярвай на телевизии и разни сайтове из нета..Ако беше толко просто и лесно досега държавата да се е оправила ама не става...Първо тия с многото имоти са тия които вземат решенията.Второ обикновения човек в най добрият случай да има два три да са.Едното на сина другото на дъщерята или на внука и ше го фанеш за опинците.Тва с данъка най много да натовари нотариусите...Та чакай от арменския поп да вдигнат данъците...Не си мисли че от Украйна тук ще дойде елита и ще извади пачката.Тук ще останат само най изпадналите и гладни украинци които там освен че нямат нищо нямат и никакъв шанс.Свалете розовите очила спрете телевизора и започнете да мислите трезво и винаги във връзка с кораба найка.
      100 + ( между другото какво трябва да значи тази простотия , че я използваме)
      На прост български ( ама много си прав пич)
      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Искаш да кажеш, че този път се надяваш да си в правилния съюз.
        По стара традиция българите винаги застават на страната на губещите и на лузърите.
        Ако не вярваш - прочети историята...
        Хм, трети път в един съюз с Германия и за щастие... този път.

https://mobile.frognews.bg/article/238306
        Това не го ли доказва или предпочитате да сме с банкрутиралите?
        Last edited by Pringles; 09.03.2022, 10:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
          Цените на НИ са обречени в дългосрочен план, освен ако не се възползваме сега да приютим 200к българи от Украйна.
          Тези 200к са жени и деца, които няма откъде да извадят 3000 Евро на фалшив квадрат в Лозенец. Освен това празните жилища са много повече, все повече стари се освобождават (пак заради демографията), а новите боклуци, които се строят, въобще не искам да коментирам.

При рязък скок на цените на всичко ще е пълно безумие да се харчат излишни пари в имоти. Имотите винаги са били място за паркиране на излишни пари - оттук нататък излишни пари вече няма как да има. ОК, новото строителство ако ще и 5000 Евро да струва - все ми е тая, то не ме интересува. За нещо, строено в периода 1970-2020 обаче няма как да приема, че инфлацията играе някаква роля. Не може себестойността му да е някакви си там 500 Евро, инфлцията 20% а ти да търсиш печалба от 300% и нагоре. Всички тези аномалии ще се изгладят и всеки имот ще струва толкова,колкото фундамент има в него, не колкото са мокрите сънища на "инвеститорите".

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

От това писане на телефона без пунктуация, наистина изглежда все едно руски трол пише...

Имах предвид, че миналия век вече видяхме падането на СССР, който загуби Студената война. По същата рецепта ще я загубят пак без директна война със Запада. И ние пострадахме при разпада на източния блок, сега отново ще е трудно но поне този път сме в правилния съюз.
            Искаш да кажеш, че този път се надяваш да си в правилния съюз.
            По стара традиция българите винаги застават на страната на губещите и на лузърите.
            Ако не вярваш - прочети историята...
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Изкривен пазар на всичко без изключение. Сега вече вдявам че настъпи момента човек да седи и гледа. Нищо не е нормално. Само дом ако му трябва на някой да си купува, това не е инвестиция. Инвестиция в образование в момента е най-ценна. Ето, аз днес цял ден курс он лайн, юни курс, пълно е с нови обучения.
              Така е, не е зле хората пишещи в тази тема да прочетат един, два учебника по икономика, че уж икономически форум, пък от страни изглежда като селска кръчма тая тема. "Основи на икономическата теория" и който и да е учебник по микроикономика биха свършили работа. Не искам да обидя никой, но тук не виждам каквато и да е информация свързана с цената на имотите. Русия, мигранти, цената на бензина , производство на краставици, красотата на украинките, все теми свързани с имотите, като гледам

Коментар

Нямам никаква оредстава какъв е живота в Русия и как живеят руснаците.
                От това писане на телефона без пунктуация, наистина изглежда все едно руски трол пише...

Имах предвид, че миналия век вече видяхме падането на СССР, който загуби Студената война. По същата рецепта ще я загубят пак без директна война със Запада. И ние пострадахме при разпада на източния блок, сега отново ще е трудно но поне този път сме в правилния съюз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

Колега, една война загуби СССР, сега е втора действие и още от същото. Или тези олигарси изведнъж ще хвърлят всичко? Руснаците обсадиха икеа за кашонени мебели, защото нямят пяра за масив (!? В Русия, още не ми побира главата). Едни пияндете съсипаха Съюза, откачалки ще го довършат. И да, ще е болезнено, и маиналият път беше кофти за нас. Но Русия загуби много повече.
                  Нямам никаква оредстава какъв е живота в Русия и как живеят руснаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Кат не щат да слушат какво е казала баба Ванга през 80-те

...най-големият
                    духовен покровител на Русия е свети Сергий и той не ще позволи Русия да
                    загине.
                    За тези знаменателни срещи разказва и самият Валентин Сидоров в едно
                    издание на в. „Репортер” у нас от 1995 г.
                    На срещите със Сидоров Ванга рисувала бъдещето така:
                    „Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато -
                    славата на Владимир, славата на Русия...

Никой
                    не може да спре Русия. Не само ще се съхрани, но и ще стане „господар” на
                    света.”
                    „Като орел Русия ще се рее високо над земята - казвала Ванга - и ще осени с крилата си цялата земя. Нейното духовно превъзходство ще признаят
                    всички, включително и Америка.”

Но според нея това няма да стане веднага, а след 60 години (разговорът е
                    воден през 1980 г.).

Този процес ще бъде предшестван от сближаването на три
                    страни - Китай, Индия и Русия...
                    Така е само дето Владимир не е Владимир Путин а Владимир Първи при когото е покръстена Русия.

Коментар

Изкривен пазар на всичко без изключение. Сега вече вдявам че настъпи момента човек да седи и гледа. Нищо не е нормално. Само дом ако му трябва на някой да си купува, това не е инвестиция. Инвестиция в образование в момента е най-ценна. Ето, аз днес цял ден курс он лайн, юни курс, пълно е с нови обучения.
                      Да допълня че и някои по малки бензиностанции ,вече ще затварят,защото на едро търговията с горива на тези ценови нива заминава на кино.

Коментар

Инвестиция в образование в момента е най-ценна.
                        И аз това повтарям от не знам колко години.
                        Няма подходящ момент за нея - ВИНАГИ е актуална.
                        Ввинаги когато мога си повишавам квалификациите.
                        Материалното си е материално - само за песимиста на кубик!
                        Ама виртуалното е друга бира! не е за всеки......
                        Last edited by Julius_BG; 08.03.2022, 22:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          Еро как коригира и пазара и системата в тази обстановка

https://www.investor.bg/surovini/365...-s-250-347526/
                          Лондонската борса спря търговията с никел след безпрецедентно поскъпване с 250%

Просто всичко спира
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

:-) кой колкото може. Минимума е 2.1 и зависи само от всеки от нас.
                            Остават ми 0.1 :-)

Коментар

Та кво ви разправях аз последните 10г...за 2022г?Най доброто тепърва предстои...Всичките тия къде громиха и погребваха Русия са ше видят какво е безработица студ и глад и ше ходят в Кремъл на килимчето да пеят ако ти посакам ше ли ми дадеш ше ли ми дадеш малко нефтец и газчица за лека нощ за лека нощ..Е са ша видите как Запада ше победи Китай Русия и Индия...Русия може без интернет фейсбук майкрософт амазон дреи за педали парфюми холивудски чекии френски сирена и нам кви си западни простотии.Да видим ЕС може ли без нефт газ въглища стомана???Клавишните бабаити си представяха как Великия Запад разгромява Русия за два дена и Путин на колене се моли....Утре като видят цените на тока газта топлото и папото ще разберат колко е велик Запада.Та какво ще става с имоти в градове в които не можеш да се движиш и няма нищо за ядене предстои да видим.Пиша това не щото съм фен на Путин и маниерите му а защото това е реалността...Та следващият път като ти говоря си води старателно и прилежно записки
                              Кат не щат да слушат какво е казала баба Ванга през 80-те

...най-големият
                              духовен покровител на Русия е свети Сергий и той не ще позволи Русия да
                              загине.
                              За тези знаменателни срещи разказва и самият Валентин Сидоров в едно
                              издание на в. „Репортер” у нас от 1995 г.
                              На срещите със Сидоров Ванга рисувала бъдещето така:
                              „Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато -
                              славата на Владимир, славата на Русия...

Никой
                              не може да спре Русия. Не само ще се съхрани, но и ще стане „господар” на
                              света.”
                              „Като орел Русия ще се рее високо над земята - казвала Ванга - и ще осени с крилата си цялата земя. Нейното духовно превъзходство ще признаят
                              всички, включително и Америка.”

Но според нея това няма да стане веднага, а след 60 години (разговорът е
                              воден през 1980 г.).

Този процес ще бъде предшестван от сближаването на три
                              страни - Китай, Индия и Русия...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Та кво ви разправях аз последните 10г...за 2022г?Най доброто тепърва предстои...Всичките тия къде громиха и погребваха Русия са ше видят какво е безработица студ и глад и ше ходят в Кремъл на килимчето да пеят ако ти посакам ше ли ми дадеш ше ли ми дадеш малко нефтец и газчица за лека нощ за лека нощ..Е са ша видите как Запада ше победи Китай Русия и Индия...Русия може без интернет фейсбук майкрософт амазон дреи за педали парфюми холивудски чекии френски сирена и нам кви си западни простотии.Да видим ЕС може ли без нефт газ въглища стомана???Клавишните бабаити си представяха как Великия Запад разгромява Русия за два дена и Путин на колене се моли....Утре като видят цените на тока газта топлото и папото ще разберат колко е велик Запада.Та какво ще става с имоти в градове в които не можеш да се движиш и няма нищо за ядене предстои да видим.Пиша това не щото съм фен на Путин и маниерите му а защото това е реалността...Та следващият път като ти говоря си води старателно и прилежно записки
                                Колега, една война загуби СССР, сега е втора действие и още от същото. Или тези олигарси изведнъж ще хвърлят всичко? Руснаците обсадиха икеа за кашонени мебели, защото нямят пяра за масив (!? В Русия, още не ми побира главата). Едни пияндете съсипаха Съюза, откачалки ще го довършат. И да, ще е болезнено, и маиналият път беше кофти за нас. Но Русия загуби много повече.

Коментар

Working...
                                X