Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениезнам точно коя е, берти лично ми даде линка към обявата на Ваня
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
София е по- лоша локация . Не случайно инвеститорите 2008 се насочиха към курорти , защото им е ясно че от наеми не става ....... и много други неща .
Повишителите малко да се вземат в ръце и да проучат положението на състоянието си .
И това при теоретично идеални условия, при 100% пълна годишна заетост, и при положение, че наемателя не потроши нещо, което после ще изисква ремонт...
Те хотелите не могат да постигнат 100%-това заетост през годината, камоли нашите зомбирани ланд-лордчета.
Като сравняваме доходността от тухли спрямо други инвестиции - ето нещо интересно за нашия заклет скептик байЛор, който не може да повярва, че 40+% годишна доходност на пазара на акции е реална и възможна:
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
знам точно коя е, берти лично ми даде линка към обявата на Ваня
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но ти не знаеш коя точно обява е на Кавръчето? Преди беше дал други.
Коментар
-
С 3К според мен може и тристаен апртамент, старо строителство да се изплати, макар и с по-дълъг кредит.
Аз преди 10 дни сам монтирах едно Лед осветление, с няколко отверки, различен размер. Тениската ми се намокри, а на другата сутрин ми се вдигна нивото на тестостерон. Не се бъзикам.
ако не знаех, че си сериозен, щях да си помисля, че си се събудил с отвертка в гащите.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
С 3К според мен може и тристаен апртамент, старо строителство да се изплати, макар и с по-дълъг кредит.
Аз преди 10 дни сам монтирах едно Лед осветление, с няколко отверки, различен размер. Тениската ми се намокри, а на другата сутрин ми се вдигна нивото на тестостерон. Не се бъзикам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Масово се говори за диапазона 10-15г. дохода на домакинството, което е много разтегливо. 15г ипотечка теглена при рекордно ниски лихви и висока цена на тухлата, може лесно да набъбне до споменатите 30г. заплати. На хартия в момента излиза, че всеки с 3к заплатка спокойно изплаща гарсониера/двустаен в неатрактивен квартал.
Коментар
-
Привет,
пред моя блок няма нови и скъпи коли. Предимно са 2-ра употреба за 10-15 000 лв и по-евтини.
В София трафикът е труден и има проблем с паркирането и според мен има много разправии и пари покрай поддържането на кола.
И ги крадат и ги чукват, и не са нещо, в което да инвестираш парите си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А за апартаментите каква е формулата? Или викаш - дори да си прошляк, банката печата пари и снася, т.е. кофтор в малинова долина може да струва и 30 годишни заплати, балон обаче няма естествено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не гледам с лошо към Банско, но Банско и Слънчака са пример за презастрояване, който е добре да се вземе предвид от други населени места. За съжаление алчността по общини е голяма и всички гледат да прокарват нови и нови големи обекти,защото имат материален интерес.
Повишителите малко да се вземат в ръце и да проучат положението на състоянието си .
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАма налЕ нЕмаше да се дигат данъците?
За близо 600 фирми догодина данък печалба се повишава на 15%
Бизнесът настоява за облекчения при новото облагане, за да не загубим конкурентните си предимства
https://www.segabg.com/hot/category-...ovishava-na-15
Познайте от 3 пъти, правителството като вдигне данъка върху печалбата на банките, те откъде ще компенсират загубите си...
... точно така - вноските на онези с кредитите ще бъдат вдигани поетапно.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар