IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За теб може да има, а за мен няма такава със съпоставимо представяне на инфлацията и риск.
    Ама като си написал че има дай да видим каква е и как се е представила за последните 5 години. ?
    Берти след толкова грешни прогнози и толкова подведени хора на твое място щеше да ме е срам да пиша в тази тема...
    земеделска земя,злато,акции на технологични и старъпи - за последните години се представиха задоволително

ПП преди 2-3 месеца ви писах и за метали използвани във високотехнлогичини производства.. там не гледай, че ще те заболи главата.

а ако искаш да знаеш къде е бъдещето, но с хоризонт 5-10 години - виж ми аватара не е случайна картинка.

Last edited by bertram; 17.03.2022, 23:53.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

За теб може да има, а за мен няма такава със съпоставимо представяне на инфлацията и риск.
      Ама като си написал че има дай да видим каква е и как се е представила за последните 5 години. ?
      Берти след толкова грешни прогнози и толкова подведени хора на твое място щеше да ме е срам да пиша в тази тема...
      Алтернативи винаги има,ама трябва да се размърдаш и да четеш повечко -прост пример е взрива със суровините.
      Чичко Бъфет пак би всички индекси ,но човека е чел и е заобиколен от умни хора

Коментар

Никога не съм го отричал. Основната причина е липсата на алтернатива и опита хората да си спасят парите от инфлацията / знаем че тухлата не е идеална за тва... ама пак няма алтернатива/. И другата движеща сила е желанието на хората да живеят в ново отървавайки се от старите си съседи и неразрешима мизерия в 95% от старите сгради....
        Аз пък се кефех на съседите ми във Вазов - все стабилна стара номенклатура и хора с връзки, главно ДС-та, бивши военни и партийни кадри. С такива човек може да си каже приказката и може да научи много, а и си вършим различни услуги и поддържаме контакт. Разни 30 годишни пикльовци с кредит и врещящи деца не са ми по вкуса - точно такива са в новите сгради. От такива познанства полза няма. Всеки според прерпочитанията си.
        Last edited by ejonny2376; 17.03.2022, 23:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

тази мантра с липсата на алтернатива не ти ли омръзна.
          алтернатива винаги има.

Коментар

Никога не съм го отричал. Основната причина е липсата на алтернатива и опита хората да си спасят парите от инфлацията / знаем че тухлата не е идеална за тва... ама пак няма алтернатива/. И другата движеща сила е желанието на хората да живеят в ново отървавайки се от старите си съседи и неразрешима мизерия в 95% от старите сгради....
            тази мантра с липсата на алтернатива не ти ли омръзна.
            алтернатива винаги има.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Панелката ти струва не повече от 40.000 Евро. Продължавай да мечтаеш, няма лошо.
              Джони, не усещаш ли иронията и сарказма ? Още 1 закъсал олимпиец....

Коментар

Тук вече се съгласявам. Но и ти следва да се съгласиш, че търсенето в момента не се базира на реални жилишни нужди, а на спекула, ниска финансова култура и липса на алтернативи за влагане на пари, т.е. цените се надуват изкуствено.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Браво на Кирчо и коалицията! Сефте е за България.
                  Още не смея да се зарадвам като хората!
                  Too good to be true! Дано да ги опандизят тия мазни крадци.

Коментар

Панелката ти струва не повече от 40.000 Евро. Продължавай да мечтаеш, няма лошо.
                    Среднния наем за двустаен обзаведен в района е 260-300Е

120К е ... скъпо, но е факт, че има подобни оферти.

чудя се кога ще им свършат парите на балъците

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      Затова всяка вече преди да заспите отправяйте благодарствени слова за кака Корни енд къмпани и очаквайте още изненадки от сферата на законите във връзка с имотния сектор
                      Браво на Кирчо и коалицията! Сефте е за България.

Коментар

• Затова всяка вече преди да заспите отправяйте благодарствени слова за кака Корни енд къмпани и очаквайте още изненадки от сферата на законите във връзка с имотния сектор

Коментар

Надявам се да не е фалшива новина!
                          Не,не е писах за Корнелия Нинова и че ще има изненади ,тук някои се подиграваха с мен

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...sa_arestuvani/

Арестите идва само ден след пристигането на Кьовеши в България. Вчера тя обяви, че европейската прокуратура е получила рекорден брой жалби и на базата на това е започнала разследване на над 120 случая. По думите й сигналите са за различни престъпления - измами с европейски средства, обществени поръчки, информация за злоупотреби със селскостопански субсидии, нарушения в сферата на строителство, както и с фондовете за възстановяване след COVID-19.

Коментар

Kiril Petkov
                            Преди 35 минути
                            Няма никой над закона!

Арести за всички и цялата строителна мафия !
                            мирише ми на асфалт (чувалите за хемус), но да видим дали това е причината

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение

Спешно! Цените итре ще са 10% нагоре!

Коментар

https://www.dnes.bg/politika/2022/03...-bankia.523745
                                Бойко Борисов и членове на ГЕРБ са задържани при операция на ГДНП в Банкя

Сред задържаните са Владислав Горанов, Менда Стоянова, Севдалина Арнаудова

ившият премиер Бойко Борисов и членове на ГЕРБ са задържани при операция на Главна дирекция "Национална полиция".

Операцията е по повод подадените 120 случая на злоупотреби към европейската прокуратура, съобщи бТV.

Сред задържаните са бившият финансов министър Владислав Горанов, бившата шефка на бюджетната комисия Менда Стоянова, както и бившата шефка на правителствения пресцентър Севдалина Арнаудова.

Извършват се обиски на различни адреси.

Очаквайте подробности.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/03...-bankia.523745

Ето резултатите от нашето правителство -в момента текат арести на още 120 представители на едрия бизнес включително и строителния бранш
                                Договорката е да ги вкараме в затвора заради злоупотреби със Европари и после регулации
                                От тук нататък ще виждате още и още държава ,държавата ще бъде зад всеки ъгъл
                                Надявам се да не е фалшива новина!

Коментар

Working...
                                X