Първоначално изпратено от maverik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Е ти на 0,25% ли се радваш ? Леле колко малко му трябва на човек, за да е щастлив.
Коментар
-
Нетърпелив съм. Кеша ми пари и искам час по-скоро да го обменя за евтини тухли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И тук съм почни съгласен . Това "но" струва много пари !
ПП Индексирам цени ама съм хванал малкия метър щото ще избяга народа .А с малкия метър сметката поочти не излиза ! Сещаш ли се ?!
"Шум" колкото искаш, ама ти трябва "семето"...
Предстоят и нови предизвикателства... Тепърва ще свикваме и с тях...
- 1 like
Коментар
-
Опипват почвата , овцете ще се стрижат ясно е ,или се съмняваш ?!
Коментар
-
Е ти на 0,25% ли се радваш ? Леле колко малко му трябва на човек, за да е щастлив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/sasht/337/a/...godini-348179/
Айде Щатите поведоха лихвите нагоре ,
Фед одобри първото повишаване на лихвите от над три години Американската централна банка очаква още шест повишения до края на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Що си "мислиш", че не говорим на един "език"...?!?
Не сме "от вчера по тия ширини"... Знаем се...
п.п. Като знам какви са целите на "доброжелателите", ще го "ядем" всички човечета...
Винаги има едно "Но,..."
ПП Индексирам цени ама съм хванал малкия метър щото ще избяга народа .А с малкия метър сметката поочти не излиза ! Сещаш ли се ?!Last edited by pa4anga; 16.03.2022, 21:34.
Коментар
-
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...godini-348179/
Айде Щатите поведоха лихвите нагоре ,
Фед одобри първото повишаване на лихвите от над три години Американската централна банка очаква още шест повишения до края на годината
- 1 like
Коментар
-
Глей ся , принципно си прав. Но дефакто хеджа може да светне сериозно в червено .
ПП Фантастикото като почна войната бяха пуснали свинското на 11лв или нещо от сорта , не помня . Държаха го няколко дни и сега цената знаеш ли кФа е , 6 и нещо на прИмоция , сещаш ли се що ?! Да папуто е първостепенно , ама и тоя дето стиска имотиту и нема кеш ще иска да папка по някое време . Та така драги ми смехурко !
Не сме "от вчера по тия ширини"... Знаем се...
п.п. Като знам какви са целите на "доброжелателите", ще го "ядем" всички човечета...
Винаги има едно "Но,..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverikДреме ми на пачангата, за "призивите на болен мозък".
Аре бегай да си играеш с курнелата на "политика"...
п.п. Нали не си забравил, че когато поискам ще те срещна...
ПП Фантастикото като почна войната бяха пуснали свинското на 11лв или нещо от сорта , не помня . Държаха го няколко дни и сега цената знаеш ли кФа е , 6 и нещо на прИмоция , сещаш ли се що ?! Да папуто е първостепенно , ама и тоя дето стиска имотиту и нема кеш ще иска да папка по някое време . Та така драги ми смехурко !
ПП И Крумчо скри монетите преди една две седмици, ако не го беше направил щеше да изкара доста ! Ама пусти мерак !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеНещо си объркал рейса....
Да си чувал за "хедж"...
Глобалистите добре "бутат каруцата", а имотите на са първостепенна "стока"...
п.п. Пусни си новините по коя искаш пропагандна ТВ...., там не говорят за имоти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеСега ще напиша нещо еретично според някой хора, които ме мислят за повишител
Очаквам рецесия с повишаване на лихвите. Спиране на строителството докато доходите не догонят инфлацията. Готовите апартаменти или ще се изтеглят от пазара или ще минат под наем ,а когато искат на всяка цена да продават ще трябва да редуцират цената.
По морето очаквам масирани продажби от руснаците което неминуемо ще свали цените и то не малко. Скоро ще е момента за желаещите да купят ваканционен имот.
Няма нужда да ме хулите, така мисля без да претендирам за това дали ще изляза права
Коментар
-
Нещо си объркал рейса....
Да си чувал за "хедж"...
Глобалистите добре "бутат каруцата", а имотите на са първостепенна "стока"...
п.п. Пусни си новините по коя искаш пропагандна ТВ...., там не говорят за имоти...
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Алчността не е добър съветник
Коментар
Коментар