IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Точно така, "малкия метър" е спрямо "bid" - a.
    "Шум" колкото искаш, ама ти трябва "семето"...
    Предстоят и нови предизвикателства... Тепърва ще свикваме и с тях...
    Човека е най адаптивното животно но не е в това въпроса . Ще гори и мокрото .... и то яко ще гори !

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Е ти на 0,25% ли се радваш ? Леле колко малко му трябва на човек, за да е щастлив.
      Това е само началото,инфлацията няма да спихне и ще станат агресивни.

Коментар

Нетърпелив съм. Кеша ми пари и искам час по-скоро да го обменя за евтини тухли
        Търпението е добродетел ! Гледай кат дойде момента да имаш регулярно папу и покрив !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

И тук съм почни съгласен . Това "но" струва много пари !
          ПП Индексирам цени ама съм хванал малкия метър щото ще избяга народа .А с малкия метър сметката поочти не излиза ! Сещаш ли се ?!
          Точно така, "малкия метър" е спрямо "bid" - a.
          "Шум" колкото искаш, ама ти трябва "семето"...
          Предстоят и нови предизвикателства... Тепърва ще свикваме и с тях...

Коментар

Опипват почвата , овцете ще се стрижат ясно е ,или се съмняваш ?!
            Нетърпелив съм. Кеша ми пари и искам час по-скоро да го обменя за евтини тухли

Коментар

Е ти на 0,25% ли се радваш ? Леле колко малко му трябва на човек, за да е щастлив.
              Опипват почвата , овцете ще се стрижат ясно е ,или се съмняваш ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                https://www.investor.bg/sasht/337/a/...godini-348179/

Айде Щатите поведоха лихвите нагоре ,
                Фед одобри първото повишаване на лихвите от над три години Американската централна банка очаква още шест повишения до края на годината

Коментар

Що си "мислиш", че не говорим на един "език"...?!?
                  Не сме "от вчера по тия ширини"... Знаем се...

п.п. Като знам какви са целите на "доброжелателите", ще го "ядем" всички човечета...
                  Винаги има едно "Но,..."
                  И тук съм почти съгласен . Това "но" струва много пари !
                  ПП Индексирам цени ама съм хванал малкия метър щото ще избяга народа .А с малкия метър сметката поочти не излиза ! Сещаш ли се ?!
                  Last edited by pa4anga; 16.03.2022, 21:34.

Коментар

• https://www.investor.bg/sasht/337/a/...godini-348179/

Айде Щатите поведоха лихвите нагоре ,
                    Фед одобри първото повишаване на лихвите от над три години Американската централна банка очаква още шест повишения до края на годината

Коментар

Глей ся , принципно си прав. Но дефакто хеджа може да светне сериозно в червено .
                      ПП Фантастикото като почна войната бяха пуснали свинското на 11лв или нещо от сорта , не помня . Държаха го няколко дни и сега цената знаеш ли кФа е , 6 и нещо на прИмоция , сещаш ли се що ?! Да папуто е първостепенно , ама и тоя дето стиска имотиту и нема кеш ще иска да папка по някое време . Та така драги ми смехурко !
                      Що си "мислиш", че не говорим на един "език"...?!?
                      Не сме "от вчера по тия ширини"... Знаем се...

п.п. Като знам какви са целите на "доброжелателите", ще го "ядем" всички човечета...
                      Винаги има едно "Но,..."

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
                        Дреме ми на пачангата, за "призивите на болен мозък".
                        Аре бегай да си играеш с курнелата на "политика"...

п.п. Нали не си забравил, че когато поискам ще те срещна...

Глей ся , принципно си прав. Но дефакто хеджа може да светне сериозно в червено .
                        ПП Фантастикото като почна войната бяха пуснали свинското на 11лв или нещо от сорта , не помня . Държаха го няколко дни и сега цената знаеш ли кФа е , 6 и нещо на прИмоция , сещаш ли се що ?! Да папуто е първостепенно , ама и тоя дето стиска имотиту и нема кеш ще иска да папка по някое време . Та така драги ми смехурко !
                        ПП И Крумчо скри монетите преди една две седмици, ако не го беше направил щеше да изкара доста ! Ама пусти мерак !

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
                          ...
                          Аре бегай да си играеш с курнелата на "политика"...
                          ...
                          Ааа НЕ! Не може да си игре с нея, защото само глупости мислят и пакости ще натворят.

Коментар

Нещо си объркал рейса....
                            Да си чувал за "хедж"...

Глобалистите добре "бутат каруцата", а имотите на са първостепенна "стока"...

п.п. Пусни си новините по коя искаш пропагандна ТВ...., там не говорят за имоти...

Чувал съм за хедж и не гледам телевизия

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                              Сега ще напиша нещо еретично според някой хора, които ме мислят за повишител
                              Очаквам рецесия с повишаване на лихвите. Спиране на строителството докато доходите не догонят инфлацията. Готовите апартаменти или ще се изтеглят от пазара или ще минат под наем ,а когато искат на всяка цена да продават ще трябва да редуцират цената.
                              По морето очаквам масирани продажби от руснаците което неминуемо ще свали цените и то не малко. Скоро ще е момента за желаещите да купят ваканционен имот.
                              Няма нужда да ме хулите, така мисля без да претендирам за това дали ще изляза права
                              Страхотна ,уникална,вече си понижител.Официално те обявявам за понижител.

Коментар

• Нещо си объркал рейса....
                                Да си чувал за "хедж"...

Глобалистите добре "бутат каруцата", а имотите на са първостепенна "стока"...

п.п. Пусни си новините по коя искаш пропагандна ТВ...., там не говорят за имоти...

Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Алчността не е добър съветник

Коментар

Working...
                                X