Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Що така не ми се връзват инфлационни високи лихви и дефлационни цени на стоки и имоти?
Да, кредитирането ще намалее, но има ли такива други парадокси като инфлационна дефлация?
Питам всички.
Поскъпване на парите -спад в цените на жилищата
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеTOP НОВИНИ ЗА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ЧУДЯТ ДАЛИ ДА КУПЯТ ИМОТ ТОЧНО СЕГА ,ТОЧНО НА ТЕЗИ ЦЕНИ !!!!!!
https://trud.bg/%D0%B5%D1%86%D0%B1-%...F%D1%82%D0%B0/
ЕЦБ: Войната в Украйна тласка нагоре инфлацията
По-рано днес банката съобщи, че ще ускори свиването на мерките в подкрепа на икономиката, което е неочакван завой в паричната политика. Това може да се обясни със скока на инфлацията, станал още по-обезпокоителен заради войната в Украйна, започнала преди две седмици, отбелязва Ройтерс.
И ОЩЕ НОВИНИ ОТ РУБРИКАТА ДНЕС В АВСТРАЛИЯ ,А УТРЕ И В БЪЛГАРИЯ !!!
https://www.investor.bg/novini/130/a...-lihvi-347803/
Австралия предупреди заемодателите да се подготвят за по-високи лихви
Възможно е да има лихвено повишение преди юни, заяви гуверньорът на Австралийската централна банка Филип Лоу
Да, кредитирането ще намалее, но има ли такива други парадокси като инфлационна дефлация?
Питам всички.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чкай бре с този ентусиазъм сам се издаде ,Евго не е казал че си ти
И какви са тия смешки дето ги пишеш
Например купил съм си олио преди месец по 3 лева, сега цената е 6 лева и някой пише не бе не е 6 лева и бутилката я пълнят по 900 мл а не по литър,
Снощи съм купил 1 литър на 3,89 в Лидъл ,сега в Събота олиото е на 3 лева в кауфланд -смях и приказки чудесни ,басни и измислици
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Все още съм добър по математика, а освен това съм бил в 5% процента с най-висок успех при завършване на гимназията, само с 1 петица.
Бертрам казва, че НИ не са панацея и че "нивото ми на интелигентност е много над средното".
В момента става дума за едно инфлиране на паричната маса, както го е имало и преди.
Значи може да има инфлиране на олиото, ан а тулата не може ?! Олиото да не е нещо по-специално от тулата ? А помниш ли че миналата година беше по 1.50 ? Колко процента са до 6 лева ?
- 1 like
Коментар
-
Във форума е пълно със спекуланти които до вчера капарираха апартаменти на зелено по схемата която и Берти описа -капарират без да имат парите да купят и после чакат да продадат на някой преди акт 16 и да получчат всички пари от купувача като го засилят с голяма надценка
В момента не малко от тези са се набили замаяни от събитията след Ковид и в момента се надяват филма да се повтори и да продължат затова и в момента сипят глупости и говорят измислици само и само статуквото да се запази
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Келнера , понеже си бачкатор явно не вдяваш ,че всяка дейност с което се изкарват кинти е "бачкане" , умствените такива са принципно далеч от многословие у форума .Очевидно е ,че келнерството на лош маниер те е научило но , файда йок . Хартиен умник си ти , от тия анимираните .
ПП Тия за които ти е говорила майка ти са изпълнители на тия дето не са учили ....
За постигането на голямо богатство си прав, че не ученето, а други качества са по-важни. Така е устроен света, че не може всички хора да ги имат тези качества / няма как всички да са шефчета, кой ще работи тогава/ От друга страна може да те шокирам ама аз не искам богатство защото то върви често с проблеми, ангажираност и напрежения от всякакъв характер.
Хубаво е човек да има избор какво да направи. Моят е да има баланс между задоволяване на материалните нужди и свобода/свободно време. За момента съм добре.... случайно стана, но без ученето нямаше да я имам тази възможност.... :в смисъл 3 чинии на 1 табла мислиш ли че е лесно да се носят -)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Евго, чак ме е срам как може да си бил добър по математика / требе и логика/ та са те приели хубава специалност едно време....
Няма логика някой на някого да плаща , за да показва реалностите в цените на имотите такива каквито са . В тази тема няма фарма бюджет, или НПО политически такъв.
Единственият, който би могъл да организира подобно нещо на теория е някоя строителна организация хипотетично, ама те са леко повърхностни и алчни и едва ли дават и стотинка за маркетинг.... Няма и нужда да го правят в момента щото продажбите им вървят..
Иначе нещата са лесни. Например купил съм си олио преди месец по 3 лева, сега цената е 6 лева и някой пише не бе не е 6 лева и бутилката я пълнят по 900 мл а не по литър, а то не струва и левче и няма да дам и 50 стинки щото е Българско и немското ако знаеш какво е ехей.....олио та дрънка...., а твоето утре ще ти греняса. А пък аз му казвам че без слънчоглед от Украйна и Русия може и 10 лева да стане бутилката..... Това докато маам шопска салата с олио на 3 лева и домашнярка....:-) , пък той чака да стане левче бутилката преди да замези салатка.....:-)
Много слаба логика Евго....много....:-)
В момента става дума за едно инфлиране на паричната маса, както го е имало и преди.
Last edited by Evgo; 11.03.2022, 17:26.
- 1 like
Коментар
-
Евго, чак ме е срам как може да си бил добър по математика / требе и логика/ та са те приели хубава специалност едно време....
Няма логика някой на някого да плаща , за да показва реалностите в цените на имотите такива каквито са . В тази тема няма фарма бюджет, или НПО политически такъв.
Единственият, който би могъл да организира подобно нещо на теория е някоя строителна организация хипотетично, ама те са леко повърхностни и алчни и едва ли дават и стотинка за маркетинг.... Няма и нужда да го правят в момента щото продажбите им вървят..
Иначе нещата са лесни. Например купил съм си олио преди месец по 3 лева, сега цената е 6 лева и някой пише не бе не е 6 лева и бутилката я пълнят по 900 мл а не по литър, а то не струва и левче и няма да дам и 50 стинки щото е Българско и немското ако знаеш какво е ехей.....олио та дрънка...., а твоето утре ще ти греняса. А пък аз му казвам че без слънчоглед от Украйна и Русия може и 10 лева да стане бутилката..... Това докато маам шопска салата с олио на 3 лева и домашнярка....:-) , пък той чака да стане левче бутилката преди да замези салатка.....:-)
И какви са тия смешки дето ги пишеш
Например купил съм си олио преди месец по 3 лева, сега цената е 6 лева и някой пише не бе не е 6 лева и бутилката я пълнят по 900 мл а не по литър,
Снощи съм купил 1 литър на 3,89 в Лидъл ,сега в Събота олиото е на 3 лева в кауфланд -смях и приказки чудесни ,басни и измислици
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Изглежда ще почакаме повечко за лихвения процент... Верно карвъка няма ни една верна прогноза, тази му е поредната грешна...
По принцип лихвите се вдигат след като приключат изкупуванията ,а сега заради инфлацията времето в момента е изместено с един или два месеца за есента ,но това е моментна картинка ,обясняват ти че може и да стане и по-бързо ,като това зависи от данните ,вече няма прогнози занапред .
И двете банки и ФЕД и ЕЦБ смениха модела си още преди месеци именно с тази цел да могат бързо и неочаквано да правят корекции
Няма промяна дали това ще се случи по-рано или по-късно. Според мен вчерашното решение означава, че разполагаме с повече свобода да маневрираме между решенията за паричната политика и смятам, че това е правилният път. По-добре да играем на сигурно, отколко да съжаляваме", каза Рен пред репортери в Хелзинки.
Всички тези изявления се четат внимателно от всички по борси и инвеститори от всякакъв калибър само нашия ЗЕЛЕН инвестито ПЕПЕ се надява Ковид схемата да се повтори че да продължава да претака апартаменти без акт 16 и да си върти синджиира необезпокояван .
Да ,де но това не е Ковид ,театъра е закрит ,в момента хвърчат бомби и снаряди -истински ,а не виртуални обаче
Коментар
-
Мислиш ли че имот в София може да се купи с бачкане ?.... Или требе и мозък..... или по-скоро повече от него отколкото бачкане ?
Майка ми казваше - учи, за да не работиш.... :-)
ПП Тия за които ти е говорила майка ти са изпълнители на тия дето не са учили ....
Коментар
-
Тези, които отделят огромна енергия за темата и са крайни,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тези, които отделят огромна енергия за темата и са крайни,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вилроа дьо Гало: ЕЦБ няма времеви ограничения, за да повиши лихвите
Европейската централна банка (ЕЦБ) прекъсна автоматичната връзка между свиването на стимулите и повишаването на лихвите - това означава, че сега банката може да отделя колкото време смята, че е необходимо, преди да повиши лихвите. Такова мнение изрази членът на Управителния съвет (УС) на регулатора Франсоа Вилроа дьо Гало, цитиран от Bloomberg.Last edited by pepe1234; 11.03.2022, 16:03.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Отделяйки време измежду многото ангажименти в дългия им скъпоплатен трудов ден .МелЕонери от бачкане , ама с мноо свободно време ,оксиморончета всякакви .
Майка ми казваше - учи, за да не работиш.... :-)
- 1 like
Коментар
Коментар