IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За един смешник, появяващ се често в разни видеа, постоянно вайкащ се колко били скъпи материалите и колко много щели да растат цените на новото строителство, колко било качествено и как нямало балон. Общо взето 1 към 1 с твоите приказки.
    Познаваш ли го лично ? Ако да, може ли да ми съдействаш да ме наеме, че кръчмата не върви добре напоследък..... Навит съм да ми плаща в тухли, кеш си имам.... :-)

ПП Балон няма засега, но има надуване от началото на 2021....с този темп ще стане дирижабъл за няколко години. Надявам се да е било временно и да спре. Имаше и причини да спре... добри..... още тази година, но се случиха някои неща които ще забавят спирането....
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.03.2022, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

разрухата не е проблем. проблем е ДЕМОГРАФИЯ и ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ... всичко останало е бошлаф
      Така е това са важни неща....много важни особено демографията. Обаче за тази част какво мога да направя ? Моята част съм я изпълнил. и повече бих направил, ама ми е късно....В тази тема има поне 5 -10 човека с отлични доходи/материално положение и нямат деца....
      Нужно е държавната политика да се промени коренно в тази посока, но няма желание. И 200К Украински жени и деца няма да помогнат дори и да останат тук. Би било само временно замазване на сбърканата политика....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Прав си донякъде. Кой те спира да си купиш в Солун и Валенсия ?
        На Слънчака има перфектни двустайни по 20-30К също. Топ покупка.... Не мога да разбера тез будали купувачи защо взимат в Бургас или София....
        В Бургас и София си имам

Коментар

Обобщаваме:
          Апартамент, ставащ за живеене, с добра локация и реална квадратура под 4000 Евро на истински квадрат няма. Съотношението цена/доход е по-лошо от който и да било Европейски град и столица - там цените са 2 до 3 пъти по-високи, доходите - 4 до 5 пъти, а лихвите наполовина.

Извод: Балон. Всичко останало - брокерски лъжи.
          По твоите критерии може минимума да е 4К, но има и по-обикновени чиляци кат мен и живеем на по-обикновени места и жилища. Не че не искаме първа линия на парка и едно от топ 1000 жилищата в София ама не можем....
          Съотношението цена доход до преди 2015 ни поставяше на последно място в Европа, а сега бием градове като Рим дори.... Мюнхен, Берлин и Лондон никога няма да ги бием, но е така както за любимите ти имоти...колкото можем и няма как да сме най-най-най във всичко така че да ти харесва / най-заплата и най-ниски цени на имотите.... не става/

Пп Рим дали е който и да е Европейски град ?!

Коментар

Има риск. И къде и в какво е по-малък ?
            Хипотетично / да не се случва/ , ако мине градушка над земята ти те връща 5 години назад и няколкостотин К минус.... и се случва много по-често от разруха на сграда за 100 години период....
            разрухата не е проблем. проблем е ДЕМОГРАФИЯ и ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ... всичко останало е бошлаф
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Кой ги е нагласил тези справки ? Брокерите от Явлена ли ? Ялокин ти написа как е на място реално, а не по справки и то преди години. Или мислиш че Валенсианското Бусманци се брои за център ? Тогава може....
              Отричането на реалността не знам дали става за психотерапия.... требе да питам Левчо...:-)
              Ялокин не знае къде се намира -той е отишъл един два пъти и до там .Да купиш имот в Испания е нужно да си в час с местния пазар или да си живял там поне малко или по честичко да ходиш и да общуваш с местните за да си наясно къде какво се продава ,а не да зяпаш по сайтове и витрини на агенциите

Коментар

Може ли аз да разбера за кой строител работя ? Строителите имат ли отдел продажби ? Цял отдел ?
                За един смешник, появяващ се често в разни видеа, постоянно вайкащ се колко били скъпи материалите и колко много щели да растат цените на новото строителство, колко било качествено и как нямало балон. Общо взето 1 към 1 с твоите приказки.

Коментар

Никакъв келнер не е - 100%-ов брокер или служител в отдел продажби, работещ за някой строител, даже имам доста ясна представа за кой строител точно става въпрос.
                  Не бе "келнер" е .... От съня на Ала Пугачова ...

Коментар

Е сега аз ли правя статистиките ?
                    Това е на оферта и понеже брокерите са надули цените с 20% отстъпка тамън колкото нумбео става.
                    Иначе за центъра справката е друга, ама ти понеже имаш претенции и да избегнем дребнавостите пуснах тази:
                    Резултат от Вашето търсене на:
                    Вид имот: 1-СТАЕН, 2-СТАЕН, 3-СТАЕН, 4-СТАЕН,
                    Под райони: ЦЕНТЪР,
                    Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,

Средна цена на имотите в извадката: 179633 euro
                    Средна цена на кв.м: 2053 euro.
                    Обобщаваме:
                    Апартамент, ставащ за живеене, с добра локация и реална квадратура под 4000 Евро на истински квадрат няма. Съотношението цена/доход е по-лошо от който и да било Европейски град и столица - там цените са 2 до 3 пъти по-високи, доходите - 4 до 5 пъти, а лихвите наполовина.

Извод: Балон. Всичко останало - брокерски лъжи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      имотите (извън тези за лично ползване) са си инвестиция като всяка друга.
                      може да се случи така, че да не носят доходност, да не са ликвидни или обратното.
                      идеята, че купуваш тула и забравяш е модел на мислене при хора, които не могат да оценят риска, а риск винаги има.
                      Има риск. И къде и в какво е по-малък ?
                      Хипотетично / да не се случва/ , ако мине градушка над земята ти те връща 5 години назад и няколкостотин К минус.... и се случва много по-често от разруха на сграда за 100 години период....

Коментар

Никакъв келнер не е - 100%-ов брокер или служител в отдел продажби, работещ за някой строител, даже имам доста ясна представа за кой строител точно става въпрос.
                        Може ли аз да разбера за кой строител работя ? Строителите имат ли отдел продажби ? Цял отдел ?

Коментар

• имотите (извън тези за лично ползване) са си инвестиция като всяка друга.
                          може да се случи така, че да не носят доходност, да не са ликвидни или обратното.
                          идеята, че купуваш тула и забравяш е модел на мислене при хора, които не могат да оценят риска, а риск винаги има.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Аз тук виждам средна цена 2466. Не 1900. И 20%-40% надписани квадратури. Кой е лъжецът? Нали 1900 е средната според статистиките ти?
                            Е сега аз ли правя статистиките ?
                            Това е на оферта и понеже брокерите са надули цените с 20% отстъпка тамън колкото нумбео става.
                            Иначе за центъра справката е друга, ама ти понеже имаш претенции и да избегнем дребнавостите пуснах тази:
                            Резултат от Вашето търсене на:
                            Вид имот: 1-СТАЕН, 2-СТАЕН, 3-СТАЕН, 4-СТАЕН,
                            Под райони: ЦЕНТЪР,
                            Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,

Средна цена на имотите в извадката: 179633 euro
                            Средна цена на кв.м: 2053 euro.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ти пак си в някакви плюции , бил съм некога келнер . лъжата за нищо я нямат ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ти пак си в някакви плюции , бил съм некога келнер . лъжата за нищо я нямат ....
                                уупс :-)

Коментар

Working...
                                X