IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    От десет години говоря тука за 2022.Идея обаче нямам какво да правя затова ще си държа кеша...Не такъв че да мога да купя жилище ..Така че каквото сабя покаже...
    Ама, разбира се, как! Тука сте все отбор ясновидци!

От една страна чакаш парите да станат тоалетна хартия, а от друга предпочиташ да стискаш кеша!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://m.investor.bg/centralna-i-iz...-kitai-347913/

Войната е на прага на НАТО,Русия е искала въоръжение и помощ от Китай.
      Това е от последните 24 часа!!!
      Те новините се сменят честичко в момента...
      Пекин: Дезинформация е, че Русия е искала помощ от Китай

p.s.
      А и лично аз не вярвам да влязат доброволно в конфликта.
      Виждат че, изчакващата позиция засега им носи предимно ползи и ми се струват най-здравомислещите до момента!

Коментар

• https://www.infostock.bg/infostock/c...a-inflatsiyata
        Фед стартира кампания за овладяване на инфлацията

14 Март 2022 09:30

Федералният резерв тази седмица ще започне многомесечна кампания за овладяване на инфлацията, която може да накара председателя Джером Пауъл да се движи още по-агресивно, след като войната на Русия срещу Украйна допълнително повиши цените, пише "БЛумбърг".

Срещата на Европейската централна банка миналата седмица показа потенциала за ястреби изненади, когато президентът Кристин Лагард обяви по-ускорено спиране на паричните стимули. Английската централна банка също ще вдигне лихвите тази седмица за трета поредна среща.

Коментар

• https://m.investor.bg/centralna-i-iz...-kitai-347913/

Войната е на прага на НАТО,Русия е искала въоръжение и помощ от Китай.
          Това е от последните 24 часа!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Да, минавах лятото по тази улица. Има някакво подобие на асфалт (без тротоари естествено). Асфалтът вече е изяден от водите и пороите - там тече река буквално и от двете страни. До Силвър-Ситито е ОК (макар и с дупки като кратери), нагоре - лунен пейзаж. Забележи, че това е наистина основната улица там. Другите са по-тесни и в далеч по-окаяно състояние.
            Сега ще оправят още улици. Но разминаването на пешеходци и коли е трудно. Проблем има с паркирането. Жена ми обаче категорично отказа да живеем там - иска пеш да ходи навсякъде, отвикна да кара кола а там ти трябва. На много хора им харесва квартала, имало птички, понякога има отстояния между сградите и т. н.

Коментар

Там съм регистрирал дружество и движа някои неща, очаквам доста сериозно развитие до година-две. Имам някои спънки свързани с един закон, който очакваме да се промени в наша полза. От БГ се изнасям окончателно до средата на лятото, дестинациите са две като вариант засега. И на двете места жилищата са в пъти по-добро съотношение цена/доход/качество от София, макар и като начало ще бъда наемател.

София е окончателно затворена страница за мен, след като преживях 2-3 кошмарни години.
              Аз пък ставам консултант и в Бургас. Не се плаша от работа, даже ми е забавно. Но това не означава че ще се олея от покупки. Разумно, Джони, нали?
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

А, дано се изнесеш по-бързо, че фрустрацията ти бие тази на Замаушката.
                Без теб София ще бъде по-приемливо място за живот и инвестиции
                Има ли прИмоция?

Коментар

Там съм регистрирал дружество и движа някои неща, очаквам доста сериозно развитие до година-две. Имам някои спънки свързани с един закон, който очакваме да се промени в наша полза. От БГ се изнасям окончателно до средата на лятото, дестинациите са две като вариант засега. И на двете места жилищата са в пъти по-добро съотношение цена/доход/качество от София, макар и като начало ще бъда наемател.

София е окончателно затворена страница за мен, след като преживях 2-3 кошмарни години.
                  А, дано се изнесеш по-бързо, че фрустрацията ти бие тази на Замаушката.
                  Без теб София ще бъде по-приемливо място за живот и инвестиции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ще има, въпросът е кви ценности ще върлуват и кой ще кара влака. В такъв случай си направил груба грешка, трябваше да заковеш Южноафрикански гвоздей още преди година-две.

Last edited by ejonny2376; 13.03.2022, 23:18.

Коментар

И какво изведнъж те накара да не вярваш в 2023? 2039 няма да има Европейски континент.
                      Ще има, въпросът е кви ценности ще върлуват и кой ще кара влака. В такъв случай си направил груба грешка, трябваше да заковеш Южноафрикански гвоздей още преди година-две.

Коментар

Браво. Защо чак сега казваш.
                        Е трябва да изправям криви краставици ли ? А мерси ...

Коментар

Фрустрирам се, Песи. Изпускам влака. Да не беше поне войната и кризата индуцирана от нея. Иначе тъкмо бях започнал да се замислям дали Кавръка и Джони не са прави и 2029 да беше 2023. Но сега греда! - 2039 я камилата, я камиларя.
                          И какво изведнъж те накара да не вярваш в 2023? 2039 няма да има Европейски континент.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Поне до моят етаж....Трудно е да са били запушени, тогава сградата беше съвсем нова и са свързани директно към канализацията предполагам - не се изливат на улицата.... Друг път при дъжд не се е случвало подобно нещо - вода от сифона на терасата....
                            По-скоро големият поток се стича от покрива по олуците, а наклоните на твоя сифон не са направени като хората и водата влиза вътре. Сифонът трябва да се изтича в олука под наклон, при теб са заустили тръбата на по-голяма височина от входа. При малко вода на терасата си се оттича, защото тръбата я поема и не забелязваш нищо нередно. При голям дъжд обаче връща.
                            Нама как да не се съгласиш, че при проходима тръба водата няма как да се качи от улицата до етажа, при положение че етажът е по-високо от улицата.

Коментар

Той Пачангата само се прави на неразбрал, а сигурно е накупил повече имот от нас през периода :-)
                              Разбрал е истината той, само на ощипана лисица се прави. Аз мислех само жена му за имотна с имота/имотите в Израел.

Коментар

А така гледай какви работи мислиш....:-)
                                Фрустрирам се, Песи. Изпускам влака. Да не беше поне войната и кризата индуцирана от нея. Иначе тъкмо бях започнал да се замислям дали Кавръка и Джони не са прави и 2029 да беше 2023. Но сега греда! - 2039 я камилата, я камиларя.

Коментар

Working...
                                X