Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
https://www.flagman.bg/show-news-261988-amp.html
Това е в Бургас.
Локацията на Лорда.
Срив на инвестициите заради инфлацията.
От там следва срив в капиталовата на имотите в Бургас!
Лорда ще претърпи огромна загуба !
Въпреки това той е избрал добър имот,спрямо това което се предлага и в перспектива ще има успех .
Бургас е отличен избор,в пъти по добре от Варна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеПрочетох го отново и не мисля, че има някаква изненада. По-скоро е малка и смешна липса на реакция, предвид историческата инфлация. Явно ЕЦБ толкова си може. Пак ще трябва да чакаме ФЕД да поведе крак явно. Надявам се на изненада от там, която да смъкне цените на НИ.
Жената е провела ударна подчертавам акция във всички магазини и цената на олиото е в нормални граници.Даже някои търговци бяха сложили етикети на завишена цена и при маркиране излиза по ниската цена.
Имало е жестоки проверки,жестоки по складове,навсякъде
Удар по спекулантите
На това е способна само партия на социалистите.
Сега се обсъжда в ЕС таван на тока,в Македония ще има тавани на брашно,олио,и д-р.основни храни.
В Новия свят ще има много държава и по малко пазарни механизми.
За това съм писал отдавна в темата и сега сме свидетели на всички тези процеси.
По темата за имотите също ще има такива фундаментални промени.
Държавата ще налага тавани на цените на жилищата,на наемите дори съм склонен на прогноза и на ниво на мащаб на собствеността.
Да се налага таван на собствеността-мижеш да притежаваш еди колко си имоти,и до там,със закон да ти се забрани да придобиваш още.
Много добра идея която ще донесе така нужния баланс и благоденствие на всички.
Хората ще живеят изключително спокойно и ще са доволни от живота си.Всички.!!!
Коментар
-
Прочетох го отново и не мисля, че има някаква изненада. По-скоро е малка и смешна липса на реакция, предвид историческата инфлация. Явно ЕЦБ толкова си може. Пак ще трябва да чакаме ФЕД да поведе крак явно. Надявам се на изненада от там, която да смъкне цените на НИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В невижданата криза която идва,подчертавам невижданата цените на имотите ще паднат също така невиждано !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНяма да познае защото пазара на имотите е много различен от този на акции и злато, а той мисли за него по същия начин.
В имотите няма нищо различно.Всичко е взаимосвързано !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Лично се убедих, че разбираш от акции със съвета, който ми даде и за който съм ти благодарен. Сега чета, че и от злато разбираш. Ако се окажеш прав и за имотите, ще стискам да чакам този ПУК и им скачам с всичките 200к. Няма да имам диверсификация, но пък този бизнес с НИ се променя по-бавно и не е нужно всеки ден да следя котировки, новини и анализи, както с акциите. Ще мога да отдам времето си на професията и личния си живот
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Само болднатото ще стане,но то е достатъчно да тръгне лавината
Или казано по друг начин ,това е кърфицата,която вече е на 1 см от надутия с горещ хелии балон
После следва събитието ПУК
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Успех Баце. Няма какво да ти кажа освен че е жалко , че банващата система не работи добре в този форум..... макар оригинала да беше добър в някои направления и да го уважавах.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Изрично съм засегнал спекулантите на пазара -това са хора които заслужават да бъдат унищожени защото затриват животи на млади семейства с деца
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Кво значи че са само на екрана? Рано или късно ще ги освободят. Ако това са само цифри на екрана, тогава тия 30-100 годишни облигации какво са? Стойноста на блокираните резерви счетоводно е същата като на дългосрочен бонд с матуритет продължителността на войната. Войните продължават средно по 5-10 години. 5-10 годишните бондове колко струват? Че те ипотеките имат повече години, пък нали си голям фен на ипотеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Но доларите и еврото могат да ги гледат само като цифрички на екрана. Златото могат да го продадат, но само онова, което е при тях в наличност и то не за долари и евро, а за юаниВ пълна изолация са. Очаквам спад в цените на НИ в Москва, отнесен към твърда валута за кв.м. жилищна площ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Е, то това отговор ли е ?
Едно е някви цифри в празната ти глава,друго е реалноста.Дай да видим откъде ги измисли пък сега точно 15% ахаха
по тази логика и аз мога да кажа,поевтинели са 43%,вервайте ми
- 1 like
Коментар
Коментар