IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Тъй де , но много народ много паплач за тоз основен базов доход , може би трябва да има редукция .
    Да, но ние сами си свършихме тази мръсна работа за нас. Редуцирахме се вече. Да му мислят Индия и цяла Африка. Там ще боли.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Няма да пиша, че "си изплискал легена", защото явно ти се е присънило бъдещето. Просто виждаш по-далеч от нас и от нашето съществуване. Някъде там, в далечното светло бъдеще. Където ще ни вземат имотите, портфейлите, патентите, сметките, депозитите, монетите, овцете, кокошките и жените. И след това ще ни ги раздадат, но вече по един справедлив начин. Само да ти напомня да не бързаш да се радваш. Защото имаш два имота, когато много хора нямат и един. Също имаш банков депозит на стойността на още един имот, когато повечето хора нямат и стотинка в края на месеца. И твоите ще ги раздадат. Все така справедливо. Ще има и за дейците и за партийния секретар и даже за извънбрачния син на секретарката му. За всички ще има. А на теб ще оставят гаража. Няма да спиш под звездите разбира се.
      Да, социалният капитализъм в Европа ще победи всички други системи някой ден. Но не и по начина по който го описваш. Някой хубав ден в бъдещето ще има Безусловен Базов Доход за всички, който покрива базовите нужди и никой вече няма да гладува или мръзне. А който иска и нещо повече ще работи, каквото машините още не са откраднали като работа или ще инвестира или ще бъде предприемач. Подозирам, че повечето от нас няма да доживеят да видят този ден. Особено тук в родината.
      Тъй де , но много народ много паплач за тоз основен базов доход , може би трябва да има редукция .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

...
        Държавата ще налага тавани на цените на жилищата,на наемите дори съм склонен на прогноза и на ниво на мащаб на собствеността.
        Да се налага таван на собствеността-мижеш да притежаваш еди колко си имоти,и до там,със закон да ти се забрани да придобиваш още.
        Много добра идея която ще донесе така нужния баланс и благоденствие на всички.
        Хората ще живеят изключително спокойно и ще са доволни от живота си.Всички.!!!
        Няма да пиша, че "си изплискал легена", защото явно ти се е присънило бъдещето. Просто виждаш по-далеч от нас и от нашето съществуване. Някъде там, в далечното светло бъдеще. Където ще ни вземат имотите, портфейлите, патентите, сметките, депозитите, монетите, овцете, кокошките и жените. И след това ще ни ги раздадат, но вече по един справедлив начин. Само да ти напомня да не бързаш да се радваш. Защото имаш два имота, когато много хора нямат и един. Също имаш банков депозит на стойността на още един имот, когато повечето хора нямат и стотинка в края на месеца. И твоите ще ги раздадат. Все така справедливо. Ще има и за дейците и за партийния секретар и даже за извънбрачния син на секретарката му. За всички ще има. А на теб ще оставят гаража. Няма да спиш под звездите разбира се.
        Да, социалният капитализъм в Европа ще победи всички други системи някой ден. Но не и по начина по който го описваш. Някой хубав ден в бъдещето ще има Безусловен Базов Доход за всички, който покрива базовите нужди и никой вече няма да гладува или мръзне. А който иска и нещо повече ще работи, каквото машините още не са откраднали като работа или ще инвестира или ще бъде предприемач. Подозирам, че повечето от нас няма да доживеят да видят този ден. Особено тук в родината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
          Ценовите тавани не водят до нищо добро (с редки изключения).
          Следващо ниво-национализация.Там тавана няма смисъл вече.

Коментар

• Ценовите тавани не водят до нищо добро (с редки изключения).

Коментар

• https://www.investor.bg/evropa/334/a...a-toka-347771/

Ето силна подкрепа на комунизма на Европейско ниво,на черното бяло ли да кажем ?
              Казвах Ви аз ,точно преди няколко години,нов комунизъм а Вие се смеехте..

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

На мен ме е чудно, как е сметнала жената, че олиото струва 2лв ?!? На борсата кило слънчоглед в момента струва 2.40лв. Един литър олио се бие от 1.4 кг слънчогледово семе. Това прави 3.36лв без да броим разходи за ток, опаковка, труд и транспорт ...
                Когато има мащаб на производството имаш спад в цената,ти смяташ на бройка,но това се променя когато произвеждаш много
                Дай сега ,и ние сме учили икономика и производство.
                В момента получих инфо от човек с частна бензиностанция ,направиха на изхода на Пловдив.
                Та за какво говорим:В момента имали забрана да вдигат горивата за да не излизат хората на улицата.
                Значи имаме 100% това намеса на държавата дори и без да се обявява.
                Виждаме силна намеса навсякъде !

Коментар

Искам всички тази вечер да благодарите мислено на Корнелия Нинова.
                  Жената е провела ударна подчертавам акция във всички магазини и цената на олиото е в нормални граници.Даже някои търговци бяха сложили етикети на завишена цена и при маркиране излиза по ниската цена.
                  На мен ме е чудно, как е сметнала жената, че олиото струва 2лв ?!? На борсата кило слънчоглед в момента струва 2.40лв. Един литър олио се бие от 1.4 кг слънчогледово семе. Това прави 3.36лв без да броим разходи за ток, опаковка, труд и транспорт ...

Коментар

• Руслана: Изтичане на радиация може да доведе до ”Чернобил 2”

https://frognews.bg/novini/ruslana-i...ernobil-2.html

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Понеже вече ми става все по-трудно да отличавам сериозното от ироничното... Само да довърша... Че които не са доволни, ще бъдат учтиво и с любов изпратени на примерно на психоаналитик, на училище по социална съвместимост, и ще бъдат научени да бъдат доволни. Ще се научат да обичат Биг Брадър. Но си прав че плановете са такива и тенденциите вече се очертават. Звучи ми като значително по-мрачна антиутопия от лудият Макс.
                      Точно така,видя че имаше такива моменти в първия епизод с Ковид.
                      Искам да ти кажа че в множеството ми прогнози аз самия не съм вярвал,налудничави,граничещи с фантастиката и болната мисъл,НО за съжаление стават бавно реалност
                      Всички го виждаме,всички подсъзнателно чакаме доброто старо време ,но то си е отминало безвъзвратно !!!
                      Социализма иска достойно мястото си в Новото време.

Коментар

• Руслана: Изтичане на радиация може да доведе до ”Чернобил 2”

Коментар

Жената е провела ударна подчертавам акция във всички магазини и цената на олиото е в нормални граници.Даже някои търговци бяха сложили етикети на завишена цена и при маркиране излиза по ниската цена.
                          Имало е жестоки проверки,жестоки по складове,навсякъде
                          Удар по спекулантите
                          На това е способна само партия на социалистите.
                          Сега се обсъжда в ЕС таван на тока,в Македония ще има тавани на брашно,олио,и д-р.основни храни.
                          В Новия свят ще има много държава и по малко пазарни механизми.
                          За това съм писал отдавна в темата и сега сме свидетели на всички тези процеси.
                          По темата за имотите също ще има такива фундаментални промени.
                          Държавата ще налага тавани на цените на жилищата,на наемите дори съм склонен на прогноза и на ниво на мащаб на собствеността.
                          Да се налага таван на собствеността-мижеш да притежаваш еди колко си имоти,и до там,със закон да ти се забрани да придобиваш още.
                          Понеже вече ми става все по-трудно да отличавам сериозното от ироничното... Само да довърша... Че които не са доволни, ще бъдат учтиво и с любов изпратени на примерно на психоаналитик, на училище по социална съвместимост, и ще бъдат научени да бъдат доволни. Ще се научат да обичат Биг Брадър. Но си прав че плановете са такива и тенденциите вече се очертават. Звучи ми като значително по-мрачна антиутопия от лудият Макс.

Коментар

• https://www.flagman.bg/show-news-261988-amp.html

Това е в Бургас.
                            Локацията на Лорда.
                            Срив на инвестициите заради инфлацията.
                            От там следва срив в капиталовата на имотите в Бургас!
                            Лорда ще претърпи огромна загуба !
                            Въпреки това той е избрал добър имот,спрямо това което се предлага и в перспектива ще има успех .
                            Бургас е отличен избор,в пъти по добре от Варна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                              Прочетох го отново и не мисля, че има някаква изненада. По-скоро е малка и смешна липса на реакция, предвид историческата инфлация. Явно ЕЦБ толкова си може. Пак ще трябва да чакаме ФЕД да поведе крак явно. Надявам се на изненада от там, която да смъкне цените на НИ.
                              Имало е жестоки проверки,жестоки по складове,навсякъде
                              Удар по спекулантите
                              На това е способна само партия на социалистите.
                              Сега се обсъжда в ЕС таван на тока,в Македония ще има тавани на брашно,олио,и д-р.основни храни.
                              В Новия свят ще има много държава и по малко пазарни механизми.
                              За това съм писал отдавна в темата и сега сме свидетели на всички тези процеси.
                              По темата за имотите също ще има такива фундаментални промени.

Коментар

• Прочетох го отново и не мисля, че има някаква изненада. По-скоро е малка и смешна липса на реакция, предвид историческата инфлация. Явно ЕЦБ толкова си може. Пак ще трябва да чакаме ФЕД да поведе крак явно. Надявам се на изненада от там, която да смъкне цените на НИ.
                                През второто тримесечие ще бъдат изкупени активи за 90 млрд. евро, реши Управителния съвет на банковия регулатор на еврозоната

Коментар

Working...
                                X