Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дай им още 3-4 месеца време и ще се осъзнаят и тук
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не мисля, че те засяга
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Честито. Сега тука ще те кажат, че не си купил нищо, че си се набутал щото цените ще падат със 70 процента и тн. Безкрайна е мъката човешка...
за другите е просто добър повод да почешат пак клавиатурата.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Дай линк да видим къде се наши така здраво?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Поздравления Ратко. За съжаление е такава реалността. Не искам да разказвам публично моята случка от скоро за желано място / всичко резервирано без да се знае продажната цена...., а ще започне строеж след поне 2 години/
Иначе имам и лоша новина - видях обява за даване под наем от един известен строител в сграда построена наскоро и която обмислях да купя / разбирай предпочел е да не продаде, а да дава под наем/. Сигурен съм че знаеш коя е сградата макар и да е в моят район....
мисля, че се сещам.
препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
25% първоначална, после още 8 вноски за различните етапи.
аз излязох от зелените сделки 2017-та. знаеш какви бяха цените тогава.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Здравей, какви са първоначалните проценти за плащане?
Аз поизлязох от зеленото.
аз излязох от зелените сделки 2017-та. знаеш какви бяха цените тогава.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не знам период в световната история при обрат в лихвения цикъл жилищните пазари да не са падали.
И най-важното,в момента в цял свят пазарите на имоти започват да падат ,виждаме го от Канада и САЩ до Европа,но само в България ,българите продължават да не виждат това което идва по стара традиция отвън.
С малка разлика във времето ,но неизбежно.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Според мен е късно е вече за криза с лихвите, Каврък. Бешя тя, преди завързката с газа. Нали не мислиш, че сами ще си го набият четвъртит преди очертаващата се тежка зима. Инфлацията е до голяма степен производна от печатането и от липсата на предвидима и поносима цена на енергоносителите.
А второто няма изгледи да се реши скоро и ще се задълбочава. В тази ситуация мислиш ли че ще вдигат, за да докарат Италия до фалит. Дори и да им помогнат чрез новия мехазъм, то ще е с още пари.. още инфлация.Цените къде ще отидат. Надолу ли?
Още ли не сте разбрали, че с писане във форума няма да обърнете пазара! Поне събота и неделя си почивайте!
Тази година се размазах...по следите на "Оркестър без име"...цял един месец!Last edited by Laconic; 04.09.2022, 22:56.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Прав си но , предполагам ходиш до супера нали ? Там е страшно, с газа тази зима ще е страшно , с дефицитите на нашите западни съседи ще е страшно . Зануляването ще е само и предимно за нас ,простосмъртните . Имотите все тая ,при вс.положение за обикновенния човек ще е все по трудно да си купи първи имот от заплати , бъди сигурен в това . Вс.друго са подробности .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
А ти не купи нищо и вече нищо не можеш да си позволиш. Жалко, попрецакал си се.
Не подценявай провинцията, спрете да си мислите че мръсната и грозна София е пъпа на света.
Ето, един мой приятел с когото бях в чужбина онзи ден си е купил апарт в Троян. Ще си живее в него. Разделиха се с жена си, той иска да живее сам, а в другото жилище са родителите му.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не знам за какво си спокоен,като предстои дълъг период на скъп кредит и спадащ имотен пазар,не срив,а дълъг,дълъг спад.
Просто беше нужно да си овладееш страховете,ти купи от страх без никаква сметка .Хората се чудят как да се отърват от имоти в провинция ти наби там маса пари.Айде София там спор няма ,земя само да беше взел пак добре ,но това с плевенските имоти и тия селски къщи си е живо набутванеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Още ли не си разбрал, че парите са просто средство за улесняване на натуралната размяна ?
Лихви, инфлация и секви други алабализки са просто данък-капан за всички и в по-голяма степен за масовката. Улесняващото средство за размяна трябва винаги да се държи в минимално количество защото не е материален актив, дори не е услуга... има цена от неколко стотинки за къс в зависимост от настроението на некоя бабка.....:-) В някаква степен може да се ползва за тоалетна хартия или за отопление през зимата. Което все е нещо на фона на коня и на бъдещите нищожно-виртуални средства за размяна....:-)
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар