If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не се излагай
като гледам форумното ти присъствие си далеч от някое офис-зомби страдащо от бърнаут
тия ол-инклусив (с гадни храни изглеждащи добре) са именно за такива - отиват и плюскат и лежат и спят ...
Давам го като ориентир, защото съм ходил там преди 4-5 год, и нямаше ол инклузив (само закуска и вечеря), но като видях в кухнята тия от племената - повече не повторих. Колегата сегато попита за ол инкузив (надявам се да не е фен на това ), иначе аз предпочитам само закуска а вечерята да е някъде на хубаво място (ако има).
Тия цени ако са реални, ще си останат празни май
Аз за 500 евро на вечер мога да ти намеря колкото искаш вили в Гърция директно на морския бряг, без да са в редичка с други маймуни, наистина уединени.
Да не говорим че и за 40 евро съм намирал къщички на 5 метра от водата.
Реални са, до миналата година не можеше да се уредиш за там, ако не резервираш Януари или Февруари. Тази год се учудвам, че има свободни места и то за Август.
Ето един летен гръцки план:
1. 4 дни лежане и плюскане (по кръчми, но без много мърдане)
2. 3 дни на един остров
3. 4 дни на друг остров
4. 3 дни на трети остров
Иншалла
Ходил съм и то не само по паралиите и касандрите и в Кавала. Кавала от шосето преди да слезеш до него, изглежда фантастично. Но долЕ си като в Търново, колкото повече катерищ от пристана, толкова по-евтина алфа или рицина ще изпоркаш морските таралежи...отврат в родния Бургас ги няма. Въобще последните две години в родния Бургас нямаше и хапещи водни комари и медузите, които ми е смешно, че от тях се страхуват жените, като от змиите.
Така е, там съм ходил в Малибу на ол инклузив. Ама щерката беше още на 11.
Вместо да обиколиш забележителности, само плюскане, пиячка и излежаване край басейна. Албена юни не става, студено е. Септември по-става по северното. 4 години подред ходих на Константин и Елена, все в началото на септември. Добре е.
Ето един летен гръцки план:
1. 4 дни лежане и плюскане (по кръчми, но без много мърдане)
2. 3 дни на един остров
3. 4 дни на друг остров
4. 3 дни на трети остров
не се излагай
като гледам форумното ти присъствие си далеч от някое офис-зомби страдащо от бърнаут
тия ол-инклусив (с гадни храни изглеждащи добре) са именно за такива - отиват и плюскат и лежат и спят ...
Така е, там съм ходил в Малибу на ол инклузив. Ама щерката беше още на 11.
Вместо да обиколиш забележителности, само плюскане, пиячка и излежаване край басейна. Албена юни не става, студено е. Септември по-става по северното. 4 години подред ходих на Константин и Елена, все в началото на септември. Добре е.
Може да придобие жилище и без пари. Намира някоя мацка с жилище,прави й дете,женят се и проблема му се решава. Пък ако се разсъхнат нещата самотни мацки с жилище колкото щеш.
Ми той нали точно това опита, ама се опари. Имотното девойче го заряза за Дон Педро, даже щерката не е сигурно чия е.
Оттогава е пак в деЦката, скоро ще станат 10 години.
За двама с 2 деца, ДВОЙНА СТАЯ С ГЛЕДКА МОРЕ е 4900 лв за девет нощувки със закуска и вечеря.
All inclusive e 5528.43 лв
не се излагай
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Грешката която масово се прави от кредитополучателите е да се успокояват с инфлацията . Спадът на цената имота не е инфлация , а дефлация на фона на 20% инфлация . Първо че елементарно , а често се среща в мотивите на повишители .
Има балон, който се надува, той без значение дали се пука или изпуска, след него следва дезинфлация.
Преди дефлация се минава през период на дезинфлация, в който сме в момента, но няма да влезем в дефлация, а отново ще отидем към инфлация, защото няма да позволят разрушение на дъговата спирала, която може да катурне и самите правителства, които създават закони и правила, които позволяват на банките да злоупотребяват с властта, която имат, чрез валутните контракции.
Недвижимите имоти в Япония са били спаднали с 60% и 20 години по-късно все още са били 60% долу. Чак сега леко са почнали да отлепят.
Вероятността някой да забогатее от имот в рамките на живота си е нищожна, защото не може да се смогне на печатниците и икономиката в основата си не е на действителни активи, защото всичко е кредит, но не пречи някой може да се опита и да си пробва късмета.
Има смисъл да се влага за лично ползване или като хеджиране в твърд актив, но не и точно сега.
Ето това е дефлация и след това принтиране на просперитета си докато има на кого да се опреш:
Натам са ни запътили със сегашния модел.
При такава посока връща цените на достъпни нива, и понеже следващото поколение е значително
по-малобройно от предишното, дори новото поколение като започне да купува имоти, което трябва да вдига цените, с изключение на това, че също както е било в Япония е имало повече хора, които умират, отколкото са тези, които купуват имот. Умиращите са продавачи. Младите поколения ще могат да си позволят справедлива цена отново без да е нужно да загробват и децата си, за да я изплатят.
Така, че съм оптимист за България.
Дефлацията има много позитивен дългосрочен ефект, но е най-болезненото нещо, което може да му се случи на човек относно бизнеса, трудовата заетост, личното богатство, и икономиката като цяло.
Тотален ресет Ctrl+F4 и sudo shutdown -h 0.
Аз искам този рестарт да стане, защото ще е полезен, а аз съм подготвен. Да му мислят тези, които не са и останат изненадани в случай, че имат нещастието да го доживеят.
Ще проверя лятото и ще докладвам, миналата година си харесахме една със собствен плаж и ще видя как е тази. Но такива резервации от миналата година не мога да правя.
Коментар