Първоначално изпратено от Meandmy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ти не разбра ли, че имотите са купени със собствени средства. Кризата ще те разкатае теб.
Какво да ми разкатава кризата, за узото криза няма. Аз я превъртях играта, чакай ти да ми пука от криза - с моята професия тогава си бера на безценица от такива двойкаджии по аритметика като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcreten Разгледай мнение
Наиграхте се, земи сега тая нова кризичка
Сега ви оставяме да се барате за м....те и да ръсите мозък !
п.п. Аз си купих два имота.
Наиграхте се, земи сега тая нова кризичка
Tи не разбра ли, че имотите са купени със собствени средства. Кризата ще те разкатае теб.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениезададох същия въпрос на един преподавател с толкова титли, че докато дойде ред до името да му кажеш ти е свършил въздуха ..
въпроса за северния склон и южния .. южния е блата основно, нови искър и околностите .
основното е, че на северния склон живеят богатите .. и разбира се е важно къде колко зелени площи има .. в драгалевци много свободно пространство няма .. но в бистрица има .
обаче изненада .. този преподавател, който споменах основно се занимава с точни измервания .. изчислявал реактори и т.н. поне така казваше .. и той твърди че има и финансова обосновка на имот на северния склон .
изтъква аргумент, че климата в българия през по голямата част от годината е топъл ... температурата е над 17-18 градуса и енергията необходима за охлаждане, надвишава като стойност енергията необходима за затопляне .
демек е по изгодно да топлиш, от колкото да хладиш .. щото слънцето е без пари .. не даде формулата обаче с която да защити твърдението си
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДяконИгнатий Разгледай мнение
Не съм се заяждал с никого. Зададох няколко въпроса и потребител nkavrakov1982, започна да се заяжда с мен. Вероятно той има много имоти и разбира пазара и цените, но това не му дава право да се заяжда с нас които си търсим първото ни жилище.
Пиши културно, за да не те трият, ще е забавно :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеизтъква аргумент, че климата в българия през по голямата част от годината е топъл ... температурата е над 17-18 градуса и енергията необходима за охлаждане, надвишава като стойност енергията необходима за затопляне .
демек е по изгодно да топлиш, от колкото да хладиш .. щото слънцето е без пари .. не даде формулата обаче с която да защити твърдението си
Дори децата знаят. че в Бг без климатици може, но без отопление не.
Преди 30 години колко климатици и печки имаше в северният склон на Витоша и колко в южният склон на Ст. Планина.
Посмях се от сърце! Определено е изкукал:-)))))
- 5 Харесвания
Коментар
-
зададох същия въпрос на един преподавател с толкова титли, че докато дойде ред до името да му кажеш ти е свършил въздуха ..
въпроса за северния склон и южния .. южния е блата основно, нови искър и околностите .
основното е, че на северния склон живеят богатите .. и разбира се е важно къде колко зелени площи има .. в драгалевци много свободно пространство няма .. но в бистрица има .
обаче изненада .. този преподавател, който споменах основно се занимава с точни измервания .. изчислявал реактори и т.н. поне така казваше .. и той твърди че има и финансова обосновка на имот на северния склон .
изтъква аргумент, че климата в българия през по голямата част от годината е топъл ... температурата е над 17-18 градуса и енергията необходима за охлаждане, надвишава като стойност енергията необходима за затопляне .
демек е по изгодно да топлиш, от колкото да хладиш .. щото слънцето е без пари .. не даде формулата обаче с която да защити твърдението сидействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Докато вие умните се наомувате, ние лудите се налодумахме! Всички читави хора във форума си купиха имоти през последните две години.
Сега ви оставяме да се барате за м....те и да ръсите мозък !
п.п. Аз си купих два имота.Last edited by keep_calm; 14.08.2022, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Нищо не знаеш, тук е екстра в сравнение с тамошната модерация. После си направихме наш си форум без никаква модерация, но и така не ставаше ,та стой си тук и не се заяждай с потребителите и никой няма да те търка
Коментар
-
Не знаех, че и там модерацията е била като тук. Изглежда в БГ модераторите цензурират и не се съобразяват с потребителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Да си носят последствията ! Затова и загубиха водещата си позиция като търсачка на имоти. Не прощавам такива неща, а тук все още е много по-добре от там дори и в малко по-добрите им времена. Твърдо, НЕ !!!
Коментар
-
Ами точно затова Дюри, да се надяваме, че там модераторите са си научили урока и вече ще се съобразяват с потребителите. Тук с тази модерация и бъгав интерфейс по-добре ли е? Пък и за 10 години, модераторите там едва ли са все същите.
Коментар
Коментар