Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако няма да продаваш или да развиваш някаква официална търговска дейност в имоте - си свиркай и да не ти пука
ако много ти е зор намери на местна почва фирма, която се занимава със заснемане,геодезия, промяна на статут и тн дела и ще ти свършат работа, но и съседите трябва са ок.
ходих 2 пъти при местния нотариус и 2 пъти при геодезист. Не мога да се разбера с един от комшиите.
Иска ми се да оправя този случай, защото имотите по морето са скъпи, нашите комшии ги наследяват много хора, нас ни наследяват 2 момчета (за сега) и колкото минава времето, става по-трудно за оправяне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ако се спазариш за отстъпка и сега може да си вземеш тристаен панел на 1500:
1 - 40 от общо 54 обяви - Продаваили в Надежда:Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 3-СТАЕН,
Под райони: ДРУЖБА 1, ДРУЖБА 2,
Особености: Панел
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 137933 euro
Средна цена на кв.м: 1633 euro.
или в Левски:1 - 40 от общо 61 обяви - Продава Резултат от Вашето търсене на:
Под райони: НАДЕЖДА 3, НАДЕЖДА 4, НАДЕЖДА 1, НАДЕЖДА 2,
Средна цена на имотите в извадката: 130856 euro
Средна цена на кв.м: 1609 euro.
1 - 18 от общо 18 обяви - ПродаваМоже и под 1500, ама панел в Обеля или Люлин (по-отдалечените части).Резултат от Вашето търсене на:
Под райони: ЛЕВСКИ Г, ЛЕВСКИ В, ЛЕВСКИ,
Средна цена на имотите в извадката: 142278 euro
Средна цена на кв.м: 1652 euro.
Е сега какво, тухла ли да купувам или панел последно?
Странни птици сте това брокерите, ей. И от най-голямата лъжа може да изкарате, че е истина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Добре, мислим. Купила си за 55к, получаваш наем 1,2к.
Ако сега купя за 400к подобен имот, ми трябва 9к наем. Кога наем на тристаен в Изток ще стане 9000 Евро според теб?
Ти сега би ли дала 55к за имот, от който да получаваш 120 Евро наем (не 1200)?
Коклкото по-смотан е някой, толкова повече се изхвърля. Милионер на борсата, ама кара 20 годишен дръгел. Матрак под 3 бона и хладилник под 10 не признаваLast edited by keep_calm; 24.08.2022, 17:04.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Нали затова им давам пример с покупката на Изток, на каква цена ги взех и какви наеми взимам, те си мислят ,че се хваля. Не ! Опитвам се да ги накарам да мислят ама съм все виновна.
Ако сега купя за 400к подобен имот, ми трябва 9к наем. Кога наем на тристаен в Изток ще стане 9000 Евро според теб?
Ти сега би ли дала 55к за имот, от който да получаваш 120 Евро наем (не 1200)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В Кадастъра има "стара секскостопанска постройка", която е бутната преди 1999 г. и на нейно място има нова постройка, с 2 големи стаи, една за нас и една за комшиите, с които делим общ двор на морето.
Новата постройка не фигурира никъде и не мога да се разбера с тях, да я узаконим. Имало е заснемане, но то е било формално, по документи, без да се ходи на място.
ако много ти е зор намери на местна почва фирма, която се занимава със заснемане,геодезия, промяна на статут и тн дела и ще ти свършат работа, но и съседите трябва са ок.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеНали затова им давам пример с покупката на Изток, на каква цена ги взех и какви наеми взимам, те си мислят ,че се хваля. Не ! Опитвам се да ги накарам да мислят ама съм все виновна.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго, ако е минал самолета и ги е снимал при изготвяне на кадастралните карти, те вече са в режим търпимост. Провери кога е последното заснемане на района. По спомен 2007 има голяма кампания. Виж и в кадастъра на съответната община.
Новата постройка не фигурира никъде и не мога да се разбера с тях, да я узаконим. Имало е заснемане, но то е било формално, по документи, без да се ходи на място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Дай ми една смислена причина да купиш нещо в обезлюдяващ се град с настъпващо циганско население от околните села, заплати зле, 42 градуса жега лятото, ни планина, ни море, ни нищо наоколо. Хората бягат с 200 от такива обречени места, ти купуваш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Вярваме ти и без удостоверение
Коментар
-
Привет отново,
имаш ли опит с удостоверенията за тъпимост?
- 1 like
Коментар
-
Привет отново,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Нали затова им давам пример с покупката на Изток, на каква цена ги взех и какви наеми взимам, те си мислят ,че се хваля. Не ! Опитвам се да ги накарам да мислят ама съм все виновна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кажи им да си сметнат пропуснати ползи от некупуване - цени в момента и пропуснати наеми. Ще ги заболи темето ако изчислят правилно. И кво дъно гонят, дотогава няма да имат пукнат грош - принципно казвам. Айде Джони и някои тук като ги слушам ще запазят поне стойността на кинтите си. Но масово хора които са отлагали не ще могат и къща в селата да купят.
Нали посетих няколко къщи в селата и аз. Избягах с 200 мили в час. Но ми е ясно какво означават имотите.
- 1 like
Коментар
Коментар