Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Повече няма да бъркам ника ти,
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хепи е било ресторант? Ма верно ли?
Това беше чара и на Сф преди - кръчмите с кисели краставички пръскащи се по шевовете около Христо Ботев, дето беше цирка.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Повече няма да бъркам ника ти,
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеЛетище за малки самолети ще бъде изградено до Банско - Investor.bg
Аз ще съм първия закупил билет за полета Банско-Балчик. С 45 минутен полет с кафе в ръка ще се наслаждавам на гледката на задръстената магистрала Тракия.
Коментар
� -
Летище за малки самолети ще бъде изградено до Банско - Investor.bg
Аз ще съм първия закупил билет за полета Банско-Балчик. С 45 минутен полет с кафе в ръка ще се наслаждавам на гледката на задръстената магистрала Тракия.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Оооо, това вече не е хапка за тяхната уста. Късно, много късноLast edited by ВълчоМечков; 15.09.2022, 19:46.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Е, то е ясно, че го знаеш. Подсказах на олимпийците какво да купуват, защото гледам са се юрнали по панелки и ЕПК-та, а това са пари на вятъра.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Парцелите ще стават все по-скъпи, аз това го знам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеКраят на възхода на цените на апартаментите. Цените на земята отлетяха в космоса.
Къща за 4000 лв, строи се за 2 часа и издържа цели 300 години, най-големият хит в момента (zdravno.eu)
Честито на Дюри!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеСега ще зачекна един необсъждан въпрос. В имотните портали се предлагат само сгради и земя, но в моята глава ми се върти думата въздух.
Идеята ми е да купя въздуха над някоя къща или кооперация с разрешение за дострояване. Въпроса ми е: Къде мога да намеря подобно предлагане?
Идеята е хубава, но за жалост според мен си закъснял, успех все пак !!!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеСега ще зачекна един необсъждан въпрос. В имотните портали се предлагат само сгради и земя, но в моята глава ми се върти думата въздух.
Идеята ми е да купя въздуха над някоя къща или кооперация с разрешение за дострояване. Въпроса ми е: Къде мога да намеря подобно предлагане?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Краят на възхода на цените на апартаментите. Цените на земята отлетяха в космоса.
Къща за 4000 лв, строи се за 2 часа и издържа цели 300 години, най-големият хит в момента (zdravno.eu)
Честито на Дюри!
Коментар
�
Коментар