До края на тази година е моментът да се продава, тъй като всичко живо купува в последно време, а цените явно удрят тавана. Аз вече го направих и съм доста доволен. Печалба от 100% за 3 години при инвестиция в Стара Загора. Сега очаквам да дойде момента, когато всички ще продават, за да купя отново при спад на пазара.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетЕрчо, естествено, че общата сума ше е същата.
при теб дори няма да се отрази в наема.
1 калпак /разбирай чифт цървули/ = 35 квадрата в 'юлин, не знам там коя част.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кой, бе? купчо ли?
той ако имаше дори едно назамно парко мЕсто в софия, нямаше да пише, че е кочина.
я виж, песимисчо какво прави,
почва ли да ти мига ламбата за маслото, м?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то в този форум май само ти остана да му се връзваш на приказките. Щото не съм му изповядвал сделката.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Имаше гаражи там, да ти припомня. Разкарал ги е и то с мнооого добра капиталова. Не ме послуша ако още малко беше изчакал щяха да му се ръгат с лакти за под наем. Не за коли. За обитаване.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какво гето само....В тая кочина дори да си имал нещо (а че лъжеш личи от километри), би трябвало да се срамуваш изобщо да го споменаваш. Поне една по-нормална улица в по-хубав квартал да беше избрал.
https://www.google.com/maps/@42.6634...7i16384!8i8192
На какво си бил собственик, на боклуците ли?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ти си чакай маминчо, за ипотечни кредити с фиксирани лихви за по 10 години ще има да почакаш скорото. Освен това 99% от ипотеките са с поне 50% самоучастие, ама ти си чекай де, нали има кой да ти дава, какво те бърка, пък и виж с каква семейна деЦка са те уредили мама и тати, цели 200м2.
Май прав ще излезе песимиста, че съм объркал 2029-та с 2039-та и са ми криви сметките.ами купувай де, но не на предварителен, а плесни сухото на масата и взимай.
не си много нясно с българската реалност - визирам ипотечното кредитиране, но нямам намерение да ти разказвам.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Какво гето само....В тая кочина дори да си имал нещо (а че лъжеш личи от километри), би трябвало да се срамуваш изобщо да го споменаваш. Поне една по-нормална улица в по-хубав квартал да беше избрал.
На какво си бил собственик, на боклуците ли?
той ако имаше дори едно назамно парко мЕсто в софия, нямаше да пише, че е кочина.
я виж, песимисчо какво прави,
почва ли да ти мига ламбата за маслото, м?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Де бе ясно, а аз зад кулисите съм собственик на НДК.
Отклонихме се от темата за повишението. Очаквам съвсем скоро да започнат честитките от банките за увеличаване на 'процентчето' по вече сключени ипотеки. Това няма как да се отрази оптимистично на пазара на НИ.
Май прав ще излезе песимиста, че съм объркал 2029-та с 2039-та и са ми криви сметките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Дали ще е на м2 или на рег. живущ, все тая, общата такса ще си остане пак същата, само разпределението между живущите ще се промени.
при теб дори няма да се отрази в наема.
1 калпак /разбирай чифт цървули/ = 35 квадрата в 'юлин, не знам там коя част.препоръка е
Коментар
-
мамин сладък, плащал съм, но като собственик зад кулисите и за което е редно и законно, собственика за пред властите беше друг. Не ти ли свети ламбата в кратуната, че щом знам инфо от вътре за улица Елица, то вероятно е да съм бил собственик. Знам цялата информация за сградата от А до Я. Казах ти дори името на твоя човек. Ама ти май наистина си ного прост. Явно мама те е надценила с доста.
Коментар
-
Начисляват се, НО не е редно и законно. T.e. ако човек реши, че не е ОК да плаща на м2, то може да подаде възражение и в съда обикновено решават в негова полза, защото по закон няма такса на м2, а на регистрирани бр. живущи на даден адрес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениемамин сладък, плащал съм, но като собственик зад кулисите и за което е редно и законно, собственика за пред властите беше друг. Не ти ли свети ламбата в кратуната, че щом знам инфо от вътре за улица Елица, то вероятно е да съм бил собственик. Знам цялата информация за сградата от А до Я. Казах ти дори името на твоя човек. Ама ти май наистина си ного прост. Явно мама те е надценила с доста.
Отклонихме се от темата за повишението. Очаквам съвсем скоро да започнат честитките от банките за увеличаване на 'процентчето' по вече сключени ипотеки. Това няма как да се отрази оптимистично на пазара на НИ.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ти затова ли като 'собственик' на ул.Елица не си плащал нищо?
- 1 like
Коментар
Коментар