IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    А? Ама ти още ли си губиш времето с тия хаймани?
    Мани ги! Не заслужават... нали ги виждаш какви отрепки са.
    Модераторчетата + смотаната функционалност си пасват с плевелите един друг перфектно!
    Аз бях дотук - нямам повече намерение да им бутам буренясалия форум.

p.s.
    Нали следиш пазара как хубаво гълта водичка заради лихвите!
    За момента ДоЖона, СиПи-то и Насдака са с по 3-4% надоле!
    Dow Slides 1,000 Points on High Inflation Reading
    Скоро ще има чудесен прозорец за влизане... но не още... не още!
    ТИ ли беше този, който отричаше голямата инфлация. НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ОЩЕ ДА ПИШЕШ ТУК?

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Ако не е тайна, Вие с какво се занимавате?
      ​​​​​​
      Дърпа си кожичката, това е основното занимание на този абонат. От близо 30г. съм инвеститор в НИ, но такъв комплексар не съм срещал.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Не се напрягайте много брокерази, вашите кофтори из шоуменско, делиромана или банско нито за безценни нито, нито са актив. Това го знаете много добре, неслучайно сте толкова озлобени напоследък, но не се отчайвайте, свиква се.
        А? Ама ти още ли си губиш времето с тия хаймани?
        Мани ги! Не заслужават... нали ги виждаш какви отрепки са.
        Модераторчетата + смотаната функционалност си пасват с плевелите един друг перфектно!
        Аз бях дотук - нямам повече намерение да им бутам буренясалия форум.

p.s.
        Нали следиш пазара как хубаво гълта водичка заради лихвите!
        За момента ДоЖона, СиПи-то и Насдака са с по 3-4% надоле!
        Dow Slides 1,000 Points on High Inflation Reading
        Скоро ще има чудесен прозорец за влизане... но не още... не още!

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

​​​​​​
          Инвеститор съм, но не в имоти. Тук съм основно за забавление! Още въпроси?

Коментар

• Не се напрягайте много брокерази, вашите кофтори из шоуменско, делиромана или банско нито за безценни нито, нито са актив. Това го знаете много добре, неслучайно сте толкова озлобени напоследък, но не се отчайвайте, свиква се.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Добре де, няма ли най-сетне някой да прежали едни 1 000 лв и да идем пред нотариус, за да видим кой кво има и кой лъже! Давайте, не се крийте един зад друг! Приемам и залог 10:1, т.е аз залагам 10 000 лв вие 1000.
              ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                Поскъпването на имотите е карало многобройни тролове, които под предлог на лъжливо и фалшиво благосъстояние, такива като бетера, се опитват да громят цените на най-безценния актив,без никаква логика на статуса, който демонстрират.На всичкото отгоре, не се свенят и да съветват модераторите, как да си вършат работата!!!
                Добре де, няма ли най-сетне някой да прежали едни 1 000 лв и да идем пред нотариус, за да видим кой кво има и кой лъже! Давайте, не се крийте един зад друг! Приемам и залог 10:1, т.е аз залагам 10 000 лв вие 1000.
                Last edited by better; 13.09.2022, 22:47.

Коментар

• Поскъпването на имотите е карало многобройни тролове, които под предлог на лъжливо и фалшиво благосъстояние, такива като бетера, се опитват да громят цените на най-безценния актив,без никаква логика на статуса, който демонстрират.На всичкото отгоре, не се свенят и да съветват модераторите, как да си вършат работата!!!
                  Last edited by Bailor; 13.09.2022, 22:40.

Коментар

• mibova Какво да пишем по темата? Как да спазваме добрия тон? Вие не виждате ли, че брокеразите и пишман инвеститорите (купили с последните си пари на върха), ви провалят темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

давам го като пример на първа линия при положение, че все още хората имат пари и харчат...
                      Пара има много в населението. Продават се и много имоти в селата и продавачите ги пренасочват според нуждите си в големите градове. Отделно тези с възможности не си продават градските, а купуват селски имоти. Само мои трима приятели със семейства купиха в села около Плевен. Двама в Подем, един в Брестовец, този който купих от него апарт в сградата му купи в едно друго село. Отидох да видя селото. Един швед няма, показа ми кой палат там на кого е - изброява ми ги, а аз гледам като кърт излязъл на повърхността току-що.
                      Last edited by bulgarian lev; 13.09.2022, 20:14.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мисля че е с малка площ и като махнеш терасата и общите части и по добре да идеш в него под наем.
                        давам го като пример на първа линия при положение, че все още хората имат пари и харчат...
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това дере пълно с лайна точно под прозореца като част от екстрите на комплекса ли е?
                          Само годишната такса поддръжка струва колкото 1 седмица в хотел (колкото максимум човек би прекарвал там) - и за нула евро да ми го продадат, не виждам смисъл.
                          Да, и това, чудех се ква е тази река. Вероятно си прав. Както казва Песимиста за всяка цена си има причина.

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8f102l&f1=1

това ако бутнеш 10% надолу все едно си го взел с 15г включена поддръжка
                            какво му е?
                            Това дере пълно с лайна точно под прозореца като част от екстрите на комплекса ли е?
                            Само годишната такса поддръжка струва колкото 1 седмица в хотел (колкото максимум човек би прекарвал там) - и за нула евро да ми го продадат, не виждам смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Не е така. Подаръци ще има за всички от сърце. Къщи при Дюри ще има за по 25-30К, а апартаментите ще са по 10-15К. Още малко остана, чеканье и търпение са нужни. МЯУ-то иде...
                              Иде, имам надежда, 2031 може да хлопна някое бунгало да карам там целогодишно с некоя кака да ми мери кръвното на средния крайник.

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8f102l&f1=1

това ако бутнеш 10% надолу все едно си го взел с 15г включена поддръжка
                                какво му е?
                                Мисля че е с малка площ и като махнеш терасата и общите части и по добре да идеш в него под наем.

Коментар

Working...
                                X