Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
стой и гледай
иначе в личен план ви казха вместо един апарт предпочитам да си купя ЗЗ, което е пак НИ актив, а не съм си седнал на ръцете
най-смешното е, че вероятно имам най-много сделки за покупка, а в същото време ме взехте на подбив. Да имотите качиха още, но надуването на един балон обикновено не е линейно и не е ясно точно кога ще се пукне. За мен лично момента за покупка беше 2014-2015 (след пук на КТБ) - обърни внимание ПОКУПКА - това не е защото очаквам по-ниски цени от тогава (всичко е възможно), а напротив защото съм счел, че народа ще се юрне да се бута с лакти... просто след 2016-та бутането не беше за мен, а след 2017-18 нещата отидоха на нездравословно залитане в НИ само да се купи и да стои, че вода и храна не иска. Факт, че ковида и по-скоро лечението на ЦБ надминаха очакванията ми - аз лично тогава очаквах възхода да приключи, но по непазарен начин напомпаха нещата още и ни докараха тази инфлация и напрежение на главите. Изпускането на въздуха сега ще е доста по-тегаво да не кажа драматично в случай, че се окаже, че големи компании и цели сектор са били на издръжка от евтино финансиране и пари от принтера...
Коментар