IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Ти ме мразиш, но не забравяй, че АЗ бях заложил на теб. Дай нотариалния, че да му го залепя на ратко на челото. Опасявам се, че бях заложил не на куц, а на лъжлив кон.
    Изобщо не те мразя, просто не си човек, с когото може да се води нормална комуникация. Моите заяждания към теб са били 1/10 от твоите към мен.
    Нотариалния тук няма да го слагам повече, нито ще го пращам по каквито и да било електронни канали. Един ден, ако е дал господ да се срещнем, може и да го видиш. А дали ми вярваш или не си е твоя работа, и аз не ти вярвам за много от нещата, които пишеш.
    Last edited by ejonny2376; 14.09.2022, 19:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Какво залагаш, ако съм купил? Внимавай много в отговора.

ПС: За около 10 минути време бях постнал тук даже нотариалния, че се скарахме жестоко с лордчето и ме предизвика. Това дето съм го купил сега струва колкото няколко в Банско или Албена със същата площ
      Какво да залагам, аз вече бях заложил. Ти ме мразиш, но не забравяй, че АЗ бях заложил на теб. Дай нотариалния, че да му го залепя на ратко на челото. Опасявам се, че бях заложил не на куц, а на лъжлив кон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Къде е това? В Банско ли?
        Отдавна тече процес при банките за дигитализация, и затваряне на банкови офиси, но съм сигурен че знаеш.. ;-)
        Какво е това дигитализация? Не съм чувал за такова нещо. Офиса ще е за финансови и психологични консултации за олимпийци които нямат смелост и топки да закупят имот. Тук в темата ще спра да давам инфо за развитието на пазара и него ще го давам само срещу съответно заплащане на място в офиса. Ако не им достига кеш (ако, че повечето са мелеонери) ще ги насочвам към правилните финансови институции и съм измислил нов застрахователен продукт "Застраховка срещу оставане в деЦка до живот".

Коментар

Аз също се присъединявам към компанията, че облога ни с ратко завърши 0:0. За съжаление никой от фаворитите ни не купи нищо и си останаха в отбора на олимпийците.
          Какво залагаш, ако съм купил? Внимавай много в отговора.

ПС: За около 10 минути време бях постнал тук даже нотариалния, че се скарахме жестоко с лордчето и ме предизвика. Това дето съм го купил сега струва колкото няколко в Банско или Албена със същата площ
          Last edited by ejonny2376; 14.09.2022, 19:41.

Коментар

Инфо под сурдинка: Явно от ТВ-то бълват новини, че предстои срив при имотите и вече започнаха да се появяват читави имоти. В сайтовете все още стоят само боклуците, но на място и с инфо от местните хора, нещата са доста по-добре. Номера е да се качиш на колата и да обикаляш. Ето днес освен магазина, най-после намерих къща която хваща око. И къщата и магазина не са през брокита и не са качени в нета. Така навремето стана и с морския ми имот.

пп. магазина, няма да е магазин, а банков офис (уча се от добра учителка )
            Къде е това? В Банско ли?
            Отдавна тече процес при банките за дигитализация, и затваряне на банкови офиси, но съм сигурен че знаеш.. ;-)

Коментар

• Инфо под сурдинка: Явно от ТВ-то бълват новини, че предстои срив при имотите и вече започнаха да се появяват читави имоти. В сайтовете все още стоят само боклуците, но на място и с инфо от местните хора, нещата са доста по-добре. Номера е да се качиш на колата и да обикаляш. Ето днес освен магазина, най-после намерих къща която хваща око. И къщата и магазина не са през брокита и не са качени в нета. Така навремето стана и с морския ми имот.

пп. магазина, няма да е магазин, а банков офис (уча се от добра учителка )
              Last edited by ВълчоМечков; 14.09.2022, 19:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И трите ми имота са купени от строител, който е купил парцелите. Последния ми имот, който купих, ще е готов догодина. Месец май приключиха с поръчките на материалите, направих доплащане за плъзгащи прозорци, затова знам. Иначе благодаря за поканата.
                Аз също се присъединявам към компанията, че облога ни с ратко завърши 0:0. За съжаление никой от фаворитите ни не купи нищо и си останаха в отбора на олимпийците.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

едене пиене ясно ами от третото ще има ли (така де сгодни женици)
                  Ти пъ къде се стегаш за сгодните женици? Да не са ти сложили нов пейсмейкър?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В момента където и да отидеш на почивка извън БГ - цените са много добри, а качество и обслужване на светлинни години.
                    Ако искаш паралел на Банско - в Цел ам Зее например: Виенски Шницел (телешки) 20 Евро, Салата 10-15 Евро, Бира 5 Евро. Сравнено с Банско тези цени са да речем X 2, но само ако гледаш най-евтините опции в Банско, при по скъпите цените се изравняват. Като изживяване, като обслужване, като отношение и качество - абсолютно невъзможно всякакво сравнение.

България по всички параметри е с най-лошото възможно съотношение цена-качество. И при ресторанти, и при хотели, и при имоти и при магазини, стоки и услуги - надути цени, селско отношение, само измамници и търгаши. Нормалните хора бяхат с 200 от тази държава.
                    Виртуалний, това, че в БГ всичко било възможно най-лошо е добре за хората които са решили да правят бизнес тук, защото това означава, че конкуренцията ще е по-малка. Преди седмица говорих с хора прибрали се от швабско. Закупили са една стара сграда в центъра на Балчик и действат. Казаха, че където е текло, пак ще тече. В шавабско също си имат бизнес. А ти ако чакаш първо всичко да бъде излъскано и лачено и после се довлечеш, ще бъде късно. То и сега се видя, че си доста позакъснял и затова е този рев. Остава ти само наследствената къща у Априлци (на майна си Райна).

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетЕрчо, ако ми позволиш да те пправя малко.
                      обикновено инвеститора, който често е и строител, не купува парцелите. просто ги обезщетява. до тук за него загубя няма.
                      ако съзре в далечината дебелия, тихомълком си насяда парцалите и чака. освен ако не иска целенасочено да прЪжне некой бивш люлински квартирант, решил да скокне трупешката в най-престижния квартал на софия - ливадите.
                      за мат'рялите. никой не купува мат'ряли предварително. няма да обяснявам защо.
                      не знам, колко от вас са запознати, но след предната криза, вече няма 100% аванс на чертеж с и туш. сега има разсрочено поетапно плащане. което отсява до голяма степен инвеститорите.

пс
                      искам да ви събера всичките, теб, джонката, бившите кадри, като заплатката и боровин, разбира се ботчо и да ви направя един тиим билдинг.
                      накавръка няма да каня, за да не покрадва пешкири от хотела.
                      едене пиене ясно ами от третото ще има ли (така де сгодни женици)
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетЕрчо, ако ми позволиш да те пправя малко.
                        обикновено инвеститора, който често е и строител, не купува парцелите. просто ги обезщетява. до тук за него загубя няма.
                        ако съзре в далечината дебелия, тихомълком си насяда парцалите и чака. освен ако не иска целенасочено да прЪжне некой бивш люлински квартирант, решил да скокне трупешката в най-престижния квартал на софия - ливадите.
                        не знам, колко от вас са запознати, но след предната криза, вече няма 100% аванс на чертеж с и туш. сега има разсрочено поетапно плащане. което отсява до голяма степен инвеститорите.

пс
                        искам да ви събера всичките, теб, джонката, бившите кадри, като заплатката и боровин, разбира се ботчо и да ви направя един тиим билдинг.
                        И трите ми имота са купени от строител, който е купил парцелите. Последния ми имот, който купих, ще е готов догодина. Месец май приключиха с поръчките на материалите, направих доплащане за плъзгащи прозорци, затова знам. Иначе благодаря за поканата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                          От Банско се върнах преди 2 дни- бях за 1 седмица на почовка там в бившия Флоримонт сега Гранд хотел Банско. Хотела и обслужването са ок, но примерно в 1 ресторантче на центъра при само 5- 6 човека клиенти 15 минути не дойде сервитьор да ни вземе поръчката.....съответно станахме и си тръгнахме- има още доста да учат как се прави бизнес местните ресторантьори или поне някои от тях. Та за магазин не знам колко ще е вървежно да го отдаваш( много зависи и от цената на която го купиш) но определено ще е по- добре да е на централната пешеходна отколкото горе при лифта, защото малко хора ще се качат до там извън сезона, а за 2- 3 месеца да го отдаваш едва ли ще ти излезе сметката.
                          В момента където и да отидеш на почивка извън БГ - цените са много добри, а качество и обслужване на светлинни години.
                          Ако искаш паралел на Банско - в Цел ам Зее например: Виенски Шницел (телешки) 20 Евро, Салата 10-15 Евро, Бира 5 Евро. Сравнено с Банско тези цени са да речем X 2, но само ако гледаш най-евтините опции в Банско, при по скъпите цените се изравняват. Като изживяване, като обслужване, като отношение и качество - абсолютно невъзможно всякакво сравнение.

България по всички параметри е с най-лошото възможно съотношение цена-качество. И при ресторанти, и при хотели, и при имоти и при магазини, стоки и услуги - надути цени, селско отношение, само измамници и търгаши. Нормалните хора бяхат с 200 от тази държава.

Коментар

Благодаря ти скъпа. Преди няколко месеца пак гледах едно магазинче в Банско и докато се назландисам вече е заминало, именно нещо маникюр-педикюр щели да го правят. При мен проблемае, че нямам идея какво ще го правя и дали ще го разработвам, по-скоро под наем.
                            Смешно е ама ако знаеш само какви пари се правят от ръкавички, шапки, шалчета и подобни няма да повярваш

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хорото ще поведат строителите, купили парцели и материали на върха, заедно с пишман инвеститорите купили цветни картинки със срок на изпълнение емнайсет год.
                              бетЕрчо, ако ми позволиш да те поправя малко.
                              не знам, колко от вас са запознати, но след предната криза, вече няма 100% аванс на чертеж с паус и туш. сега има разсрочено поетапно плащане. което отсява до голяма степен инвеститорите.

пс
                              Last edited by ratten; 14.09.2022, 20:23.
                              препоръка е

Коментар

• От Банско се върнах преди 2 дни- бях за 1 седмица на почовка там в бившия Флоримонт сега Гранд хотел Банско. Хотела и обслужването са ок, но примерно в 1 ресторантче на центъра при само 5- 6 човека клиенти 15 минути не дойде сервитьор да ни вземе поръчката.....съответно станахме и си тръгнахме- има още доста да учат как се прави бизнес местните ресторантьори или поне някои от тях. Та за магазин не знам колко ще е вървежно да го отдаваш( много зависи и от цената на която го купиш) но определено ще е по- добре да е на централната пешеходна отколкото горе при лифта, защото малко хора ще се качат до там извън сезона, а за 2- 3 месеца да го отдаваш едва ли ще ти излезе сметката.

Коментар

Working...
                                X