IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

И аз предлагам тристаен в Костинброд, предлагам и цялата нива пред блока за паркомясто, където тираджия наемател ще може да си паркира тира в калта. Нооо, никой не иска. Давам го за една блага дума и пак не го искат. Какво да ти кажа? Има имоти и имоти. Затова общото наименование - НИ, е пълен нонсенс в държава като нашата, където от място до място има цели скрити галактики. Има райони в София, дето няма почти какво предлагане - като Изток, например. Влез да видиш какво има - само вакарелски обяви. Но и Изток е в графата на НИ и носи товара на невъзможността да отдам апартамента в Костинброд. За Волуяк пък да не говорим, но и там има сделки. Особено вървежни са едни краварници, дето имат открита гледка към Обеля.
    Ами, както казва силистренския бек LLL.
    Ти да не мислиш, че ми беше лесно да избера най-топ локейшън, с ясното съзнание, че това е едва четвъртия град по численост в държавата ни? Избрах го пред втория в Гърция с ясното съзнание, че съм патриот, а не фанариот или простак-гастар, като рибаря, елджон или силистренския боклучак, които плюят по държавата, която ги е създала, хранила и възпитала. Бих предпочел, всички те да се гръмнат пред огледалото, но нямат нужното достойнство и затова по-добре всички ние да ги отречем в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И какво по-точно да гледам, такива цени нямаше даже и през 2017-та.

И как така пишман-повишителите ежечасно дрънкате глупости за вечен ъп на тухлите, пък все излиза, че сте купили на някакви спихнали цени.
      Ако наистина си купил на тези подпазарни цени, на които се хвалиш, излиза че всичките ти стари постове и дрънканици за вечеч ъп са лъжи и глупости, и ти не си никакъв повишител, а си от нашето отборче на понижителите...

Понижител такъв!
      Ама аз съм понижител, ти не си ли разбрал? На космически цени няма да купя, само казвам че са космически. Като покойния Димитър Попов ви казвам: "За Бога, братя, не купувайте" както той през 1991...ти помниш ли го? Знаеш ли изобщо за какво ти говоря?
      Но с имотите нещата стоят малко по-различно от стоките първа необходимост. И може и да паднат, спрете да купувате, ама пак има кой да ги купува тез пусти имоти. Инак аз как ще си купя къща. Ми искам цени от 50 хил лева за парцел с къща до град, ама нема, само в разни забутани села.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Дали няма да я жертват, както се случи с Lehman Brothers?
        Това е Европа все пак … но в тези сюрреалистични времена не изключвам тази възможност …на тези не им знам игрите, те са матови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Не вярвам. Ще я одържавят.
          Дали няма да я жертват, както се случи с Lehman Brothers?

Коментар

Credit Suisse е на ръба. Дали ще позволят такава голяма (втората в Швейцария) бамка да рухне?

[ATTACH=CONFIG]n3971598[/ATTACH]
            Не вярвам. Ще я одържавят.

Коментар

• Credit Suisse е на ръба. Дали ще позволят такава голяма (втората в Швейцария) бамка да рухне?

Click image for larger version

Name:	credi.jpg
Views:	1
Size:	20.5 КБ
ID:	3971598

Коментар

Ето на Св Константин. 400 евро с паркомясто, като махнеш 100 евра за подръжка, остават 300 евра и пак няма никой. 99% от имотите стоят празни извън лятото.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rqm&f1=1&fe7=1
                И аз предлагам тристаен в Костинброд, предлагам и цялата нива пред блока за паркомясто, където тираджия наемател ще може да си паркира тира в калта. Нооо, никой не иска. Давам го за една блага дума и пак не го искат. Какво да ти кажа? Има имоти и имоти. Затова общото наименование - НИ, е пълен нонсенс в държава като нашата, където от място до място има цели скрити галактики. Има райони в София, дето няма почти какво предлагане - като Изток, например. Влез да видиш какво има - само вакарелски обяви. Но и Изток е в графата на НИ и носи товара на невъзможността да отдам апартамента в Костинброд. За Волуяк пък да не говорим, но и там има сделки. Особено вървежни са едни краварници, дето имат открита гледка към Обеля.

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/3-pazar...olara-i-rastat
                  Бушуващата разпродажба на пазарите: загубите са 36 трилиона долара и растат
                  Това бе първото тримесечие от 1938 г., в което индексът S&P 500 затвори на червено, след като спечели повече от 10%

Изключително лесната парична политика беше крайъгълният камък на най-дългия бичи пазар на акции, който бе прекъснат само за кратко през 2020 г. от Covid. Сега Федералният резерв на САЩ и неговите партньори събарят това, което са помогнали да се изгради.
                  Стратезите в BofA са преброили 294 повишения на лихвените проценти в световен мащаб от август 2021 г. заедно с 3,1 трилиона долара „количествено затягане“ през последните седем месеца. В резултат на това „глобалната капитализация на пазара на акции и облигации се срина внезапно“, пишат те в петък, добавяйки, че лихвите и шокът от количественото затягане са ударили „пристрастяването“ на "Уолстрийт" към ликвидността.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Сега ще видиш съборетините по колко пара ще са.
                    И какво по-точно да гледам, такива цени нямаше даже и през 2017-та.

И как така пишман-повишителите ежечасно дрънкате глупости за вечен ъп на тухлите, пък все излиза, че сте купили на някакви спихнали цени.
                    Ако наистина си купил на тези подпазарни цени, на които се хвалиш, излиза че всичките ти стари постове и дрънканици за вечеч ъп са лъжи и глупости, и ти не си никакъв повишител, а си от нашето отборче на понижителите...

Понижител такъв!
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Ти що се обаждаш без да те питат?! Въпросът ми е колко имота си купихте, а не колко полу-разпаднали се съборетини си купихте.
                      Сега ще видиш съборетините по колко пара ще са. Свет ще ти се вие. Разбираш много ама пред клавиатурата.

Коментар

Два бре Фрости, два. 63К и 88К евра. Сборът им е ясен.
                        Ти що се обаждаш без да те питат?! Въпросът ми е колко имота си купихте, а не колко полу-разпаднали се съборетини си купихте.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Това на зелено в Плевен ли?
                          Да ге!
                          Не на зелено. Жилище което първо взех под наем за майка ми, да ми е под ръка, няколко месеца плащах по 380 лв, но е повече от приличен и става за живеене. С парно и топла вода в спокоен квартал със зеленина и голямо отстояние между сградите, нещо като Хиподрума в частта Урвич - Нишава. Реших и купих един ново строителство на много добро място за наем, но и за живеене е перфектен, с две големи спални и работен кабинет плюс хола с трапезарията, баня и тоалетна отделно. На акт 14 е. И тъкмо финализирах сделката и хазайчето реши да си продава апарта. Ще купувал в София. Дано успее да купи. Отнесох и него.
                          Last edited by bulgarian lev; 03.10.2022, 00:28.

Коментар

Два бре Фрости, два. 63К и 88К евра. Сборът им е ясен. И паркомясто още не съм платил, ще го платя на актуването.
                            Това на зелено в Плевен ли?
                            Да ге!
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Омръзна ми да чета все едни и същи глупости на повишители.

Един въпрос към повишители драскащи в темата- щом вярвате във вечния ъп на тухлите и цимента, кажете колко имота си купихте през последната 1 година.

--------------

Според мен в сегашния момент вдигането на лихвите по кредитите едва ли е най-важния проблем на имотния пазар.
                              След като американските ни парнньори от нато взривиха газопроводите на тъпите германци, пред онези с имотите продстоят далеч по-големи проблеми, терзания и страхове... в близките години обстановката в целият регион в Европа предстои да стане крайно нестабилна и непредвидима...

--------------

При положение, че скапаното евро всеки ден се срива и обезценява с ударни евро-?ейски темпове, не виждам нищо изнедаващо, че банките започват да вдигат все повече лихвите по кредитите.
                              Инфлацията изяжда също и приходите на банките, ако те не си вдигнат лихвите по ипотеките, на практика няма да спечелят нищо от кредита, защото примерно след 1 година 1 кора яйца може да струва 1000 евро и месечните им плащания, които вземат от ипотекарите се обезценяват...

Два бре Фрости, два. 63К и 88К евра. Сборът им е ясен. И паркомясто още не съм платил, ще го платя на актуването.

Коментар

Омръзна ми да чета все едни и същи глупости на повишители.

Един въпрос към повишители драскащи в темата- щом вярвате във вечния ъп на тухлите и цимента, кажете колко имота си купихте през последната 1 година.

--------------

Според мен в сегашния момент вдигането на лихвите по кредитите едва ли е най-важния проблем на имотния пазар.
                                След като американските ни парнньори от нато взривиха газопроводите на тъпите германци, пред онези с имотите продстоят далеч по-големи проблеми, терзания и страхове... в близките години обстановката в целият регион в Европа предстои да стане крайно нестабилна и непредвидима...

--------------

При положение, че скапаното евро всеки ден се срива и обезценява с ударни евро-?ейски темпове, не виждам нищо изнедаващо, че банките започват да вдигат все повече лихвите по кредитите.
                                Инфлацията изяжда също и приходите на банките, ако те не си вдигнат лихвите по ипотеките, на практика няма да спечелят нищо от кредита, защото примерно след 1 година 1 кора яйца може да струва 1000 евро и месечните им плащания, които вземат от ипотекарите се обезценяват...

Като вдигнат лихвите от ЕЦБ няма ли да се нормализират нещата.

Коментар

Working...
                                X