Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Съгласен съм с някои неща, но ЕЦБ няма да вдига лихвите колкото ФЕД, не може да си го позволи както щатите, заради държавните дългове на някои европейски страни. Ако продължи спада на еврото, продължи инфлацията перманентно, това ще помпи цената на имотите а кризата ще ги бута надолу. Не ми е ясно какъв тип криза ще има. Залагам на девалвиране на валутите, значи някаква инфлационна криза. Къде ще е равновесната точка при имотите вообще не ми е ясно, но гледам да ги огранича, започнах да продавам от миналата година още.
Кавръков със златото може и по-добре според мен - ако е с десетина наполеона, нищо не е, няма да му стигне да преживее и една година. Аз продължавам да купувам. И под 1000$ пак ще купувам.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лева го водих в една култова кръчма при култов кръчмар ,до Математическата ,тарикатско и тайно местенце където ходят и депутати и министри и хора от старата софийска гвардия .
Дано е оценил
Ти инвестира ли в жълто тази година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз съм ходил в стария зоопарк, но много не го помня. И в стария цирк съм ходил,
Не ми се гледат ретро неща, а актуални,
Дано е оценил
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Знаеш ли аз когато живеех в Сф като малък за кратко и ходех пеш от Бирюзов (сега Дондуков) до Зоопарка - на територията на Княжевската градина беше, баш срещу стадион В. Левски и Министерство на спорта от другата страна. Казваше се бул. Маршал Толбухин, сега В. Левски.
Не ми се гледат ретро неща, а актуални,
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Съгласен съм с някои неща, но ЕЦБ няма да вдига лихвите колкото ФЕД, не може да си го позволи както щатите, заради държавните дългове на някои европейски страни. Ако продължи спада на еврото, продължи инфлацията перманентно, това ще помпи цената на имотите а кризата ще ги бута надолу. Не ми е ясно какъв тип криза ще има. Залагам на девалвиране на валутите, значи някаква инфлационна криза. Къде ще е равновесната точка при имотите вообще не ми е ясно, но гледам да ги огранича, започнах да продавам от миналата година още.
Кавръков със златото може и по-добре според мен - ако е с десетина наполеона, нищо не е, няма да му стигне да преживее и една година. Аз продължавам да купувам. И под 1000$ пак ще купувам.
Девалвация няма да видиш поради много причини ,основната е банковата ликвидност и стабилност глобално погледнато -в момента в цял свят се води обратната на вчерашната борба -всяка банка ,всяака държава гледа да вдига цената на валутата си и това няма да спре докато няма ценова стабилност
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всъщност спадът на златото е именно това, което е добре за кавръчето (предвид на кешовата му наличност)
че имал няколко наполеона не се губи, но спад в цената на златото говори само за едно - парите поскъпват.
поскъпнат ли парите - страдат акции, имоти и други активи.
нагласите в последните няколко години бяха, че ЦБ ще печатат до откат и до днешната ситуация няма да се стигне ( ФЕД И ЕЦБ да се надцакват с лихвените повишения) - е стигна се.
Кавръков със златото може и по-добре според мен - ако е с десетина наполеона, нищо не е, няма да му стигне да преживее и една година. Аз продължавам да купувам. И под 1000$ пак ще купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всъщност спадът на златото е именно това, което е добре за кавръчето (предвид на кешовата му наличност)
че имал няколко наполеона не се губи, но спад в цената на златото говори само за едно - парите поскъпват.
нагласите в последните няколко години бяха, че ЦБ ще печатат до откат и до днешната ситуация няма да се стигне ( ФЕД И ЕЦБ да се надцакват с лихвените повишения) - е стигна се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Да му мисли каръка с напальоните
нагласите в последните няколко години бяха, че ЦБ ще печатат до откат и до днешната ситуация няма да се стигне ( ФЕД И ЕЦБ да се надцакват с лихвените повишения) - е стигна се.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЮлка ко тана с тоя алтън бре?
- 1 like
Коментар
-
Повече няма да бъркам ника ти,
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хепи е било ресторант? Ма верно ли?
Това беше чара и на Сф преди - кръчмите с кисели краставички пръскащи се по шевовете около Христо Ботев, дето беше цирка.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Повече няма да бъркам ника ти,
Варна има море, ако блокът ти е близо до плажа и с гледка към морето, е супер. Нашата вила гледа към морето и сутрин и вечер се усеща бриза доста.
Аз помня София от преди 32 г, и беше по-хубава. С по-малко коли, като от някой стар филм, като "Топло", "Баш майстора" или "2 диоптъра далекогледство".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар