Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеДойде есента и кавръковата справка проби 1800 € на кв.м.. Все още се качват цените ,но и банките не вдигат лихвите, а инфлацията гризка доходите.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 125485 euro
Средна цена на кв.м: 1801 euro.
и тогава 2008-ма пазарът рисуваше красива експонента ...докато не сгъна...
тук не говорим какво ни се иска, а как започва да се променя икономическата обстановка
тенденцията е към повишение на лихвите в комбинанция със затруднения за бизнеса и вече се усеща намаляване на активността в определени сектори.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Щом през август е пробил 1800 € не е добре ще знаеш. За сега лихвите не мърдат, а е интересно и колко големи ще са тези крачки да не се окажат миши хихих
В понеделник в общинска банка. Всички лихви по кредите се вдигат както следва. Преди 1.8.2022 - 1,19%, след 0,нещо. предполагам че е заради еуробора. Поне половината кредити са свързани с него.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Щом през август е пробил 1800 € не е добре ще знаеш. За сега лихвите не мърдат, а е интересно и колко големи ще са тези крачки да не се окажат миши хихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Цената е под върха ,цената на квадрат проби 1800 преди около месец ,така че спокойно можем да кажем че пазара е спрял възхода си ,колкото до лихвите ,те тепърва ще се качват бързо и с големи стъпки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеДойде есента и кавръковата справка проби 1800 € на кв.м.. Все още се качват цените ,но и банките не вдигат лихвите, а инфлацията гризка доходите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Съгласен съм с някои неща, но ЕЦБ няма да вдига лихвите колкото ФЕД, не може да си го позволи както щатите, заради държавните дългове на някои европейски страни. Ако продължи спада на еврото, продължи инфлацията перманентно, това ще помпи цената на имотите а кризата ще ги бута надолу. Не ми е ясно какъв тип криза ще има. Залагам на девалвиране на валутите, значи някаква инфлационна криза. Къде ще е равновесната точка при имотите вообще не ми е ясно, но гледам да ги огранича, започнах да продавам от миналата година още.
Кавръков със златото може и по-добре според мен - ако е с десетина наполеона, нищо не е, няма да му стигне да преживее и една година. Аз продължавам да купувам. И под 1000$ пак ще купувам.
Коментар
-
Златото го разглеждам и като свобода -от банки ,ограничения и т.н-тази свобода си има някаква цена и затова не се вглеждаме толкова в печалби или загуби,
HODL
- 1 like
Коментар
-
Дойде есента и кавръковата справка проби 1800 € на кв.м.. Все още се качват цените ,но и банките не вдигат лихвите, а инфлацията гризка доходите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ЕЦБ затова се мота - за да структурират начин по който да подкрепят държавните дългове на южна Европа. Според мен там ще играят леко нечестно и на база политически ходове, но като цяло ще вдигнат ливхите яко, за да пропуснат ресета този път. Следващата криза вече може да бъде и с ресет, но тази ще се опитат да я минат по класическият път - затягане на ливхена политика -> рецесия + безработица -> успокояване на инфлацията, че и дефлация -> начало на нов цикъл, който вече може да избуши валутите (респективно държавните дълове).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Добър кратък анализ, но повечето "инвеститори" няма да го разберат! Все още има такива, които влагат всичко в койни. Имотите започнаха да изостават и се търсят сериозни отстъпки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Съгласен съм с някои неща, но ЕЦБ няма да вдига лихвите колкото ФЕД, не може да си го позволи както щатите, заради държавните дългове на някои европейски страни. Ако продължи спада на еврото, продължи инфлацията перманентно, това ще помпи цената на имотите а кризата ще ги бута надолу. Не ми е ясно какъв тип криза ще има. Залагам на девалвиране на валутите, значи някаква инфлационна криза. Къде ще е равновесната точка при имотите вообще не ми е ясно, но гледам да ги огранича, започнах да продавам от миналата година още.
Кавръков със златото може и по-добре според мен - ако е с десетина наполеона, нищо не е, няма да му стигне да преживее и една година. Аз продължавам да купувам. И под 1000$ пак ще купувам.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Лева го водих в една култова кръчма при култов кръчмар ,до Математическата ,тарикатско и тайно местенце където ходят и депутати и министри и хора от старата софийска гвардия .
Дано е оценил
Ти инвестира ли в жълто тази година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз съм ходил в стария зоопарк, но много не го помня. И в стария цирк съм ходил,
Не ми се гледат ретро неща, а актуални,
Дано е оценил
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Знаеш ли аз когато живеех в Сф като малък за кратко и ходех пеш от Бирюзов (сега Дондуков) до Зоопарка - на територията на Княжевската градина беше, баш срещу стадион В. Левски и Министерство на спорта от другата страна. Казваше се бул. Маршал Толбухин, сега В. Левски.
Не ми се гледат ретро неща, а актуални,
Коментар
Коментар