Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Хепи,то станало ресторант на годината в Лондон забележи ,това обаче не променя факта че продават боклуци и полуфабркати там .
Явно и Лондон не е това ,което е бил вече щом ресторант ,тип малко по различен Макдоналдс е бил отличен и то като ресторант на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеПоловината варнЯнци миришат на шкембе чорба от гюрлата, ВарнЯнки безвкусно облечени и като си отворят устите, все едно са работили години наред като “ръководител на биологична единица”
Пословична е ненависта на варненци към софиянци.
Сякаш аз пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Човек който ми хФали полуфабрикатите на хепи, не мисля да го слушам.
Явно и Лондон не е това ,което е бил вече щом ресторант ,тип малко по различен Макдоналдс е бил отличен и то като ресторант на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеEvgo,
хората в Сф са доста по-любезни в сравнение с Варна. Шофьорите карат по-възпитано. Иначе обиколих доколкото мога Горубляне, надежда, Кръстова вада, хладилник, стрелбище, Вазов, Лозенец изгрев и изток. Хареса ми около метрото при Джеймс Баучер и Европейски съюз. Така или иначе първо искам да живея под наем, за да се мога да се ориентирам, пък и цените ще поспаднат…
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
350 к бедни пенсионери викаш . Във Варна има богати хора, в сравнение с които ти си като крепостен селянин, има си и руснаци и други чужденци, постоянно живеещи. За съжаление има и бесни селяни, дето много им се иска да са богати и известни пък не са, но то е общ проблем за цялата държава.
Между другото, Хепи Лондон е ресторант на годината за 2022.
Който има акъл в главата си, успява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Това кой ти го каза. Във Варна има повече студенти по центъра отколкото в кочината. За съжаление от 4-те големи града Пловдив, Бургас, Варна и кочинатата, свинарника е на последно място. Шахти без капаци, оголени кабели, мръсотия до шия и блъскаща се навалица. Пловдив е ном.1
Само едно спасява кочината, че държавните институции са там. Разсеят ли ги по страната, кочината загива.
- 1 like
Коментар
-
Evgo,
хората в Сф са доста по-любезни в сравнение с Варна. Шофьорите карат по-възпитано. Иначе обиколих доколкото мога Горубляне, надежда, Кръстова вада, хладилник, стрелбище, Вазов, Лозенец изгрев и изток. Хареса ми около метрото при Джеймс Баучер и Европейски съюз. Така или иначе първо искам да живея под наем, за да се мога да се ориентирам, пък и цените ще поспаднат…
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вн е беден пенсионерски град, не може да се сравнява изобщо със София.
Между другото, Хепи Лондон е ресторант на годината за 2022.
Който има акъл в главата си, успява.Last edited by Meandmy; 15.09.2022, 16:19.
- 1 like
Коментар
-
Вн е беден пенсионерски град, не може да се сравнява изобщо със София.
Само едно спасява кочината, че държавните институции са там. Разсеят ли ги по страната, кочината загива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не си се разхождал достатъчно - иначе щеше да си стъпил поне веднъж в необезопасена шахта или на някой кабел с напрежение.
колко пъти си падал в шаха или си хващал гол кабел в софия
а в гоцето сигурно изобщо не си стъпвалLast edited by ratten; 15.09.2022, 16:49.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеИначе Сф ми направи много добро впечатление, особено в централните части. Хората някак си са по-други сравнени с Варна. Спретнати, доста любезни, добре облечени, прически, парфюми, чанти, очила, грижливо всичко подбрано и съчетано. Нарочно ходих доста по заведения и пътувах с метрото и автобусите за да придобия представа какви хора живеят в тези квартали. Имам вече 2-3 фаворита. Ще видим как ще се развият събитията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеИначе Сф ми направи много добро впечатление, особено в централните части. Хората някак си са по-други сравнени с Варна. Спретнати, доста любезни, добре облечени, прически, парфюми, чанти, очила, грижливо всичко подбрано и съчетано. Нарочно ходих доста по заведения и пътувах с метрото и автобусите за да придобия представа какви хора живеят в тези квартали. Имам вече 2-3 фаворита. Ще видим как ще се развият събитията.
В София хората нито са много любезни, нито са много приветливи. Един нотариус от морето това лято ми каза: "В София може да поздравиш комшията си, а той да не те поздрави. Тук, при нас, това все още не е така."
Силистра, ти все пак не си запознат много с пазара и може да се набиеш на лош квартал или скъп имот. Дъри ти беше дала добър съвет наскоро,
Според мен, най-добри са парк Заимов и кв. Изток. Но са скъпи.
Поздрави
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар