Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Оправих си го вече, сори, не сме безгрешни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
бетерчо, прогнозата съм я давал тук десетки пъти, но за тебе пак: Ъп до 2029-та (песимиста казва, че съм объркал сметките и годината е 2039-та, можее, той е келнер и може по-добре да смета наум от мене). Средна цена през 2029-та --->>> 8700/м2. В краткосрочен план: догодина лаг или дори лек спад макс 5-8%(беъртрап), после започва надуването на същинския балон до 2029 и ще има галопиращи цени пак нагоре.
пп. И да се знае: Кольо ще скочи в имот на 3200 или остава вечен квартирант на майка си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тва ти казвам, че решения винаги ще има. Купувачи също. Малцинства също, и те заедно повече от българите. Това ни чака, но така сме си послали.
....оцелеем се пише! Сори, но ми вади очите.
Коментар
-
Ще ти се, нали?
Ходи да палиш свещи, че след 2 години може да имаме пак 1200 Евро на докторската. Щом 2008-2014 падна от 6000 на 1500 (на колкото купи ти), не виждам защо сега да не падне от 4000 на 1200.
Еуфорията от положителното развитие е много подвеждаща, толкова повече са сълзите след това, ако не си разумен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нищо, при беъртрапа ще изплуват шараните продавачи. А шараните купувачи ще захлупват в Костинброд и Петърч на малко под средната от 8700
Ходи да палиш свещи, че след 2 години може да имаме пак 1200 Евро на докторската. Щом 2008-2014 падна от 6000 на 1500 (на колкото купи ти), не виждам защо сега да не падне от 4000 на 1200.
Еуфорията от положителното развитие е много подвеждаща, толкова повече са сълзите след това, ако не си разумен.
Коментар
-
Единственото спасение е да обявим война на Германия, след което да капитулираме и да ни анексират, да станем един техен Бундесланд.
Ще видиш как всичко ще си дойде на мястото тогава.
Хайде, на Германия сме и далече, но на сърби, гърци и румъни не сме. Те винаги са имали апетит към българската територия, навремето дедите ни са умирали да я защитават, днес май е по-добре да я предадем и да ни управляват те срешу вписването ни в конституциите им като етническо малцинство - така може и да уцелеем. Със сегашните управници загиваме.
....оцелеем се пише! Сори, но ми вади очите.Last edited by bulgarian lev; 15.09.2022, 00:37.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ама ти какво искаш бре? Горивата им рипнаха с много. И те са хора и те леб искат. Стига си плакал, иди ти да въртиш геврека цел ден.
Същото е и при храните - Лидъл внасят холандски и немски кашкавал с 10% по-високи вносни цени, а продават с 50% повече надценка и пищят как инфлацията била виновна. Инфлацията - друг път.
Коментар
-
бетерчо, прогнозата съм я давал тук десетки пъти, но за тебе пак: Ъп до 2029-та (песимиста казва, че съм объркал сметките и годината е 2039-та, можее, той е келнер и може по-добре да смета наум от мене). Средна цена през 2029-та --->>> 8700/м2. В краткосрочен план: догодина лаг или дори лек спад макс 5-8%(беъртрап), после започва надуването на същинския балон до 2029 и ще има галопиращи цени пак нагоре.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Ако работата зазлее, утре ставаш министър на Външните работи, Бг трупа дълг откакто започнаха стачките и пучовете яко. Ние ставаме нещо като Гърция с непосилен дълг. Даваш златна виза за всеки който инвестира 300К€....дотогава може и 700К€ да е сумата. И ще видиш колко Косовари, Макита и друг пъстър народ ще поизкупи поне в гетата.
Ще видиш как всичко ще си дойде на мястото тогава.
Хайде, на Германия сме и далече, но на сърби, гърци и румъни не сме. Те винаги са имали апетит към българската територия, навремето дедите ни са умирали да я защитават, днес май е по-добре да я предадем и да ни управляват те срешу вписването ни в конституциите им като етническо малцинство - така може и да оцелеем. Със сегашните управници загиваме.Last edited by ejonny2376; 15.09.2022, 00:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВълчо, само не ми е ясно накъде отиваме - един наем в Сф ще стане колкото едно такси иска от Западен парк до Аерогарата. Ето, 20% още повишение искат бакшишите за София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВълчо пак бЕгаш по тъча! Кажи си прогнозата! Какъв ръст очакваш следващите 2 год. и защо?
Last edited by keep_calm; 15.09.2022, 09:53. Причина: Ако не спрете с детски, майки и тн. дребни заяждания ще ви наложа перманентен бан.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ооох, успокоих се.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар