IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
    защо продаваш наследствената къща бе джони? Нали щеше да я стягаш? Да не профукаш парите за бело ей!
    [ATTACH=CONFIG]n3964909[/ATTACH]
    Мамка му, разкри кой съм...Стефан Велинов от кв. Видима. Лошо.

Коментар

• защо продаваш наследствената къща бе джони? Нали щеше да я стягаш? Да не профукаш парите за бело ей!
      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-09-15 015050.jpg
Views:	1
Size:	50.7 КБ
ID:	3964909

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Оправих си го вече, сори, не сме безгрешни.
        Никой не е безгрешен. И аз заложих 2 бутилки 4рози на куц кон срещу ратко. Ама ми се размина, щото и той заложи на дръглива кранта. Човешко е да се греши.

Коментар

бетерчо, прогнозата съм я давал тук десетки пъти, но за тебе пак: Ъп до 2029-та (песимиста казва, че съм объркал сметките и годината е 2039-та, можее, той е келнер и може по-добре да смета наум от мене). Средна цена през 2029-та --->>> 8700/м2. В краткосрочен план: догодина лаг или дори лек спад макс 5-8%(беъртрап), после започва надуването на същинския балон до 2029 и ще има галопиращи цени пак нагоре.

пп. И да се знае: Кольо ще скочи в имот на 3200 или остава вечен квартирант на майка си.
          Демек надуване от 2024 та? Ок, защо? А парЕ? Откъде?

Коментар

• Кво става с Юлката, според когото инфлацията била мираж? Хахахаха ааа. Заплаши, че няма да пише повече тук, явно се е усетил, че се е осрал до гушата хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тва ти казвам, че решения винаги ще има. Купувачи също. Малцинства също, и те заедно повече от българите. Това ни чака, но така сме си послали.
              ....оцелеем се пише! Сори, но ми вади очите.
              Оправих си го вече, сори, не сме безгрешни.

Коментар

Ще ти се, нали?
                Ходи да палиш свещи, че след 2 години може да имаме пак 1200 Евро на докторската. Щом 2008-2014 падна от 6000 на 1500 (на колкото купи ти), не виждам защо сега да не падне от 4000 на 1200.

Еуфорията от положителното развитие е много подвеждаща, толкова повече са сълзите след това, ако не си разумен.
                Нищо. И да падне аз не продавам. Ако дал Бог може и още един да захлупя на 1500.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Нищо, при беъртрапа ще изплуват шараните продавачи. А шараните купувачи ще захлупват в Костинброд и Петърч на малко под средната от 8700
                  Ще ти се, нали?
                  Ходи да палиш свещи, че след 2 години може да имаме пак 1200 Евро на докторската. Щом 2008-2014 падна от 6000 на 1500 (на колкото купи ти), не виждам защо сега да не падне от 4000 на 1200.

Еуфорията от положителното развитие е много подвеждаща, толкова повече са сълзите след това, ако не си разумен.

Коментар

Единственото спасение е да обявим война на Германия, след което да капитулираме и да ни анексират, да станем един техен Бундесланд.
                    Ще видиш как всичко ще си дойде на мястото тогава.

Хайде, на Германия сме и далече, но на сърби, гърци и румъни не сме. Те винаги са имали апетит към българската територия, навремето дедите ни са умирали да я защитават, днес май е по-добре да я предадем и да ни управляват те срешу вписването ни в конституциите им като етническо малцинство - така може и да уцелеем. Със сегашните управници загиваме.
                    Тва ти казвам, че решения винаги ще има. Купувачи също. Малцинства също, и те заедно повече от българите. Това ни чака, но така сме си послали.
                    ....оцелеем се пише! Сори, но ми вади очите.
                    Last edited by bulgarian lev; 15.09.2022, 00:37.

Коментар

Ама ти какво искаш бре? Горивата им рипнаха с много. И те са хора и те леб искат. Стига си плакал, иди ти да въртиш геврека цел ден.
                      Разход 10 на сто макс, значи 100 грама на км - това са 30-40 стотинки за гориво. Преди година е било 25 стотинки, т.е. себестойността им е скочила с 10 стотинки на километър. Цените ги вдигнаха с 50 стотинки и вече вият като на умряло как им се било вдигнало горивото и как било непосилно.

Същото е и при храните - Лидъл внасят холандски и немски кашкавал с 10% по-високи вносни цени, а продават с 50% повече надценка и пищят как инфлацията била виновна. Инфлацията - друг път.

Коментар

бетерчо, прогнозата съм я давал тук десетки пъти, но за тебе пак: Ъп до 2029-та (песимиста казва, че съм объркал сметките и годината е 2039-та, можее, той е келнер и може по-добре да смета наум от мене). Средна цена през 2029-та --->>> 8700/м2. В краткосрочен план: догодина лаг или дори лек спад макс 5-8%(беъртрап), после започва надуването на същинския балон до 2029 и ще има галопиращи цени пак нагоре.
                        Нищо, при беъртрапа ще изплуват шараните продавачи. А шараните купувачи ще захлупват в Костинброд и Петърч на малко под средната от 8700

Коментар

Ако работата зазлее, утре ставаш министър на Външните работи, Бг трупа дълг откакто започнаха стачките и пучовете яко. Ние ставаме нещо като Гърция с непосилен дълг. Даваш златна виза за всеки който инвестира 300К€....дотогава може и 700К€ да е сумата. И ще видиш колко Косовари, Макита и друг пъстър народ ще поизкупи поне в гетата.
                          Единственото спасение е да обявим война на Германия, след което да капитулираме и да ни анексират, да станем един техен Бундесланд.
                          Ще видиш как всичко ще си дойде на мястото тогава.

Хайде, на Германия сме и далече, но на сърби, гърци и румъни не сме. Те винаги са имали апетит към българската територия, навремето дедите ни са умирали да я защитават, днес май е по-добре да я предадем и да ни управляват те срешу вписването ни в конституциите им като етническо малцинство - така може и да оцелеем. Със сегашните управници загиваме.
                          Last edited by ejonny2376; 15.09.2022, 00:37.

Коментар

Вълчо, само не ми е ясно накъде отиваме - един наем в Сф ще стане колкото едно такси иска от Западен парк до Аерогарата. Ето, 20% още повишение искат бакшишите за София.
                            Ама ти какво искаш бре? Горивата им рипнаха с много. И те са хора и те леб искат. Стига си плакал, иди ти да въртиш геврека цел ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Вълчо пак бЕгаш по тъча! Кажи си прогнозата! Какъв ръст очакваш следващите 2 год. и защо?

Last edited by keep_calm; 15.09.2022, 09:53. Причина: Ако не спрете с детски, майки и тн. дребни заяждания ще ви наложа перманентен бан.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ооох, успокоих се.
                                Моля ти се. И една стотинка вече не давам в недвижим имот. Даже и от пребоядисване се въздържам. Всяко набиване на пара е грешка в момента.

Коментар

Working...
                                X