Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не съм възторжена, защото ако вървят с много бърза скорост горните промени ще си имаме социални проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Разбира се ,идеята е да заподскачат някои хора ,а виж задокенаските ИТ,та се вързаха даже
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Анджък. Този процес ще се ускорява с времето. И не само... В офисите където разни мижитурки си клатят краката и само препращат имейли, също им идва времето. По-долу писах за два от проектите с които сме заети в момента. За това какво се спестява, да се прочете отговора ми към Трайчо.
Да живеят новите технологии! Welcome ChatGPT AI...
- 1 like
Коментар
-
Не го мисля системата е такава че един път се прави и после си живееш живота ,понеже засегна картите за градския сега тествах една карта която е така направена че като се качи контролата излиза на валидацията в зелено и така си пътуваш гратис,понеже досега никога през живота си не съм плащал за градския и намерих едни хора които правят такива карти сега съм си пуснал поръчка за такава .
Не знам докъде са стигнали с имплементацията но цялата система би трябвало да има Linux машина в превозното средство , която освен рийдърите, процесва камерите и целта е по принцип по някое време да почне да се анализира трафика на хора и кой какви превозни средства използва за да стигне от точка А до Б през различните части на деня . Само че като сайд ефект има и записи на хората , който се качват/ слизат и използват рийдърите , не знам дали разбираш какво ти казвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Много е важно да мислиш в такива ситуации и то няколко хода напред, и ако не си готов на следващите ходове въобще да не правиш забележки. В Люлин при подобна ситуация докато обясниш че си адвокат и си изял шамарите. А и боя на улицата не е като на спортно състезание- няма правила, не знаеш кой какво носи по джобовете, не си сигурен че докато се биеш с един няма да скочат още няколко човека и т.н. ако ти причинят тежка телесна повреда- лошо, ако ти причиниш пак лошо.....та с две думи мисълта трябва да изпреварва емоцията. Малките спрейчета със сълзотворен газ са супер ефективни- хем си вършиш работа, хем не ги увреждаш трайно и не ги лежиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Предполагам се шегуваш?
Коментар
-
Не нападайте Колето, все пак само той от 2017г насам е истински мъченик в темите за имоти и само неговата светла мисъл добави, като фактори за срив COVID19 и война. Другите мишки си пишеха едни и същи мантри за демография, нестабилна конструкция на панелките, изтичащ срок на стари сгради / сякаш техния биологичен срок е вечен/ земетресения и други хипотетични апокалиптични картини.
- 1 like
Коментар
-
Не го мисля системата е такава че един път се прави и после си живееш живота ,понеже засегна картите за градския сега тествах една карта която е така направена че като се качи контролата излиза на валидацията в зелено и така си пътуваш гратис,понеже досега никога през живота си не съм плащал за градския и намерих едни хора които правят такива карти сега съм си пуснал поръчка за такава .
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Абе май баш кавръка се хвалеше за мандарините без пари. Очаквам да се похвали и, че се вози без билетче в градския транспорт. Такива хора не разбират , че е по-комфортно да си плащаш сметките и да живееш нормално вместо да се озърташ откъде ше те гепят.
Коментар
-
Колко спестяваш от парно ? 100 лв ? И сигурно 30 лева вода ? Струва ли си да си губиш времето и да поемаш риск за тия пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Адвокат съм.Представих му се и му обясних какво ще се случи ако си позволи да отправя закани и оня съобрази, че после може да отговаря на друго място и спря.Ако беше друг човек сигурно щеше да му скочи и на бой. Или поне да го заплашва.
И какво означава, че не падам по-долу?Никога не съм си позволявал да нарушавам законите или да се отнасям към другите хора като към по-низши както правят такива като тоя с Тундрата.. А и боя на улицата не е като на спортно състезание- няма правила, не знаеш кой какво носи по джобовете, не си сигурен че докато се биеш с един няма да скочат още няколко човека и т.н. ако ти причинят тежка телесна повреда- лошо, ако ти причиниш пак лошо.....та с две думи мисълта трябва да изпреварва емоцията. Малките спрейчета със сълзотворен газ са супер ефективни- хем си вършиш работа, хем не ги увреждаш трайно и не ги лежиш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе май баш кавръка се хвалеше за мандарините без пари. Очаквам да се похвали и, че се вози без билетче в градския транспорт. Такива хора не разбират , че е по-комфортно да си плащаш сметките и да живееш нормално вместо да се озърташ откъде ше те гепят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дори да знам, че шанса да ме хванат е 0% пак не бих го направил ако знам, че някой друг ще го отнесе вместо мен!
Коментар
-
Дори да знам, че шанса да ме хванат е 0% пак не бих го направил ако знам, че някой друг ще го отнесе вместо мен!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар