Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така и така се надъхвате с младосткия инвеститор в гаражи и маломерки ,оставете ни нас невежите ,ами взимай пример ти специално от него ,ето той инвестира на зелено на чертеж ,давай смело и ти след него ,какво чакаш ?
Аз съм купил 2021. Живот и здраве пак, по-натам.
Продаде ли етажа?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Наемите ще ги оставя на понижителите.
Та Ратко, онази вечер се видях с едни чужденци. Едните, наши югозападни кръвни братя, втори апарт купили. Другите, избягали от една северно африканска държава някъде 2011-12 , по време на "пролетта" и те си купили хората, бачкат, не се оплакват. Виждат, че тук е по-спокойно, трудно им е да се интегрират, ама знаят много добре, че по-добре тук, отколкото там.
Та така, купуват хората. Това само за пример.
- 1 like
Коментар
� -
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...oni-na-vodorod
Ето до какво водят отрицателните лихви .
До зомби компании ,същото е и с пазара на жилища
Основателят на Nikola бе осъден заради лъжи за разработени камиони на водород
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вих, дали при вашите има достатъчно място за теб и семейството ти.
ако има, това е най-хубавото. те ще гледат внуците, ще финансират закуски и хобита
и ще ти се отвори повече свободно време да наливаш акъл по форумите.
ако не, в съкратени срокове приеми парадигмата, че от свободният живот под наем по-хубаво няма.
Та Ратко, онази вечер се видях с едни чужденци. Едните, наши югозападни кръвни братя, втори апарт купили. Другите, избягали от една северно африканска държава някъде 2011-12 , по време на "пролетта" и те си купили хората, бачкат, не се оплакват. Виждат, че тук е по-спокойно, трудно им е да се интегрират, ама знаят много добре, че по-добре тук, отколкото там.
Та така, купуват хората. Това само за пример.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ок, съгласих се.
Ще слушам nkravrakov1982 и Julius_BG
Та какво казвате да правя?
ако има, това е най-хубавото. те ще гледат внуците, ще финансират закуски и хобита
и ще ти се отвори повече свободно време да наливаш акъл по форумите.
ако не, в съкратени срокове приеми парадигмата, че от свободният живот под наем по-хубаво няма.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ще стигне до 2.5 или 2.75. По-долу пише, че е в нормата, без да смущава икономиката. Виж, ако стане 18% като по времето на Пол Уолкър, тогава нещата стават различни. А сега какъв потоп имаме - една пресъхнала лихвена селска бара.
за да разнесе вестта, че гори земятапрепоръка е
Коментар
� -
Ок, съгласих се.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Това ми е мисълта. Докато не вдигнат лихвата над 10%, нищо няма да се случи, само ще се окажем в една дълга и мъчителна агония. Лошото е, че прекомерната задлъжнялост пречи на фиска, който зависи от облигациите, които тепърва ще трябва да се издават. А това води до още по-голяма задлъжнялост. А не могат да ги нулират тези задължения, което изглежда просто на пръв поглед, защото ще гръмне облигационният пазар и ще помете всичко. Ще се наредят една до друга цяла кохорта от банккрутирали държави.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Разбира се, че се гледат дългосрочно. Но в ниския сегмент нещата са различни. Когато продадеш един качил капиталовата и наема, ще трябва да купиш от същото, за да не загубиш. Така само следваш статистиката. Това си е едно нищо - от единия джоб в другия. Ако додадеш за НИ в по-висок сегмент, тогава е по-различно, имаш по-добри опции като перспектива от гледна точка на ликвидност.
или излизаш за да купиш по-висока доходност /ако много ги умееш по-висока бъдеща капиталова/ или не излизаш изобщо.
според мен, по-добра ликвидност от маломерка няма при ни. може само гаражите да я изпреварят.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеОк, съгласих се.
Изобщо не счетох за нужно да ти отговарям, че Калин Христов не бил мислил като мен.
Ами нормално, дори е хубаво, че сме на различни мнения. Демокрация е все пак.
А и кой съм аз, че да се меря с него. Аз съм най-обикновен човек.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако не смути икономиката не може да намалее потреблението и респективно инфлацията
за съжаление след толкова печатане инфлацията може да се спре само с шокиращи мерки
с благи думи и повишения 0.25 на 6месеца няма да се случи нищо
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Kалин Христов не си е показвал носа извън БНБ откакто е почнал като стажант там ,няма си и понятие за това какви ги вършат и какво правят търговските банки ,понеже с политически назначения от Иван Костов няма и стимул да бъде адекватен изобщо ,така че Калин Христов не е критерий за каквото и да е ,най-малкото за професионално мнение .
- 1 like
Коментар
� -
Ще стигне до 2.5 или 2.75. По-долу пише, че е в нормата, без да смущава икономиката. Виж, ако стане 18% като по времето на Пол Уолкър, тогава нещата стават различни. А сега какъв потоп имаме - една пресъхнала лихвена селска бара.
за съжаление след толкова печатане инфлацията може да се спре само с шокиращи мерки
с благи думи и повишения 0.25 на 6месеца няма да се случи нищотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пинокчо, имотиту се гледа дългосрочно.
взимал съм маломерка с възвращаемост под лихвата по депозити за момента
без дори и да си помислям за депозит.
след хайде, нека са 5 години, имота беше качил капиталова 30-40%, наема качи едни 20%, а лихвата беше паднала.
- 1 like
Коментар
�
Коментар