If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Експерти предвиждат стабилен пазар на имотите у нас
Ратко, заеби ги тия туули с 2-3% на год, мести се в другата тема. Следващите месеци и години, там ще е "жегата". Сега само "загряваме" с ени 110% за год.
Тя веднъж ми каза. Никога не можеш да ме стигнеш, но си много умен. Аз съм инвестирала 30 години в яко образование, четене, форуми в чужбина, квалификации, експертни групи. Сега ще ходи в София да ги учи пак - презентациите и са извънземни. Не обича жени които с катерица постигат много, но то нивото лъщи отдалеч. После отива в Белград, после не запомних. Тя живее динамично и не си губи времето. Но е изключителен партньор за работа, и всичко останало.
Право ти е казала да ти кажа. И двамата ни туря в джобчето. Днес и аз учих моите да правят презентации, че тия които са им водили курса явно са много зле. Не ги бяха научили на базови неща, да не говорим че не са чували за хай тек презентации и техники. Спомняш си че говорихме с каката за хибридна реалност, тя е от малкото в БГ боравила с такива джаджи.
Страхотна е! Точно моя тип и фетиш. Висока топка е признавам.
Тя веднъж ми каза. Никога не можеш да ме стигнеш, но си много умен. Аз съм инвестирала 30 години в яко образование, четене, форуми в чужбина, квалификации, експертни групи. Сега ще ходи в София да ги учи пак - презентациите и са извънземни. Не обича жени които с катерица постигат много, но то нивото лъщи отдалеч. После отива в Белград, после не запомних. Тя живее динамично и не си губи времето. Но е изключителен партньор за работа, и всичко останало.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И тя е тънка лайсна, да знаеш. Бива я, днес сме писали цел ден. Каза че ще те поздрави и сигурно го е направила. Аз нямам лоши каки, а тая е баш Професор, видя ли колко знае и от всичко вдева. Не спира да чете. Такава жена ме завира в малкия си джоб. Признавам си.
Страхотна е! Точно моя тип и фетиш. Висока топка е признавам.
петърчо одавна се отрива около лордчето
още със старите си никове;
баца, кондореса, рагнаровица, ортодоксова, яндоксова и тн
не търси той мома за женене
не търси дори софийско жителство
другаде го сърби него
Да го земе некоя кака софиенка стара мома му е най-добрата опция.
Добре чуваш и се учиш още от както писахме и се разбрахме с теб с две думи. Браво! Лакомията води до недоимък. Нали виждаш. Да купим евтино, сега ще купуват скъпо. Ако изобщо имат сили за това някога.
Еххх Левчо, таз кака дето беше тука... Ного ми аресА. Требе да я доведеш пак!
И тя е тънка лайсна, да знаеш. Бива я, днес сме писали цел ден. Каза че ще те поздрави и сигурно го е направила. Аз нямам лоши каки, а тая е баш Професор, видя ли колко знае и от всичко вдева. Не спира да чете. Такава жена ме завира в малкия си джоб. Признавам си.
Коментар