Тук ще става интересно -
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тогава е трябвало да даваш акъл
хората, които правят нещо различно от това, което казват на другите, че е ок... не са точно добър индикатор да се води човек по тях.
нищо личноОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Дето викаш кой се пеевал преевал
Ти ще стане една година а Лакомника с две години
Къде го това момче зачезна нещо почнах да се притеснявам за него
Гледам много от започнатите обекти в Сф пускат реклами за намаление на цените, даже сериозни фирми, като Контракт сити имат лятно намаление...
Все повече чувам от приятели с частен бизнес, че кеша става все по дефицитна и скъпа стока.
Даже в държавната администрация се затягат колани, бай Асен спира всички семинари и странични разходи и това е само началото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Това колегите ти го публикуваха, говори с тях -
[ATTACH=CONFIG]n4103852[/ATTACH]
Всъщност те толкова си могат.
Ти копираш и постваш без да се замисляш какво постваш
Това не е първият случай, и вчера ти го писах аз ако бях понижител и ти четях щуротиите щеше да ме хване срам да съм в една групичка с хора като теб и щях да стана повишител
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеМного тъпи копИлИта -
Праща договор за наем и там хоп - наемателят плаща данък сгради и такса смет. На въпроса как така и защо - брокерът отговаря, че всички договори, които сключва включват такава клауза.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Когато е трябвало съм купувала Как си харча парите е само моя работа, дали купувам апартаменти или не също !!!
хората, които правят нещо различно от това, което казват на другите, че е ок... не са точно добър индикатор да се води човек по тях.
нищо лично
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ами защо не купуваш апарти и след 5-6 години дабъл?
по памет последното , което купи буквално прелъга една възрастна женица да ти продаде на промоция и беше малко и беше отдавна
купи 10 апарта и после ги продавай/отдавай на шушумигите дето се свиват имаш активи и всяка банка ще ти отпусне кредити болл
ама нещо май не е точно така
каквото и да си го пишем имотния пазар с това бурно презастрояване тепърва ще се разбалансира, а после ще минат години докато се намести.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кашона ли местиш по паветата?
Коментар
-
Ей да не мислите че му е лесно на Унито писан текст да не може да осмисли
Взе петилетката за 3 години
Всъщност те толкова си могат.
Last edited by unimog; 16.08.2023, 12:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеТова като в казармата - с каска или без каска?
А дали се очаква да има някакви проблеми с акт 16 или всичко като кмуникации - ел, вик, канализация е ок?
Казаха ми акт 16 в края на годината оптимистично, но по-скоро началото на 2024 г.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1130112.60
последно имаше голяма рекламна кампания по шосетата с билборди... какво са продали не знам, но явно щом имат нужда от реклама имат още апартаменти за продан... в същото време има хора, които 4 години чакат и се надяват.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Срамежливецо -
Сделките с имоти в България записаха четвърто поредно тримесечие на спад в периода между април и юни, а низходящата тенденция не подмина нито един голям град у нас. Издадените разрешения за строеж намаляват за второ поредно тримесечие в страната и в София, а заради по-ограниченото предлагане цените на жилищата все още не отчитат спад, но все пак забавят ръста си.
Взе петилетката за 3 години
- 1 like
Коментар
-
Верно ли, не знаех. Момент да се преместя от едно на друго жълто паве, че ми изтече договора и се притесних да не ме изгонят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЖилищният пазар у нас - по-малко купувачи и оферти, спад на цените засега не се задава - Investor.bg
. [ATTACH=CONFIG]n4103842[/ATTACH]
===2039===30/70===2039===
Амааа... КАК ТАКА?!!! Откъде-накъде?!! А за чий х.й се изядоха толкоз сурови жабета?!!!
.
Сделките с имоти в България записаха четвърто поредно тримесечие на спад в периода между април и юни, а низходящата тенденция не подмина нито един голям град у нас. Издадените разрешения за строеж намаляват за второ поредно тримесечие в страната и в София, а заради по-ограниченото предлагане цените на жилищата все още не отчитат спад, но все пак забавят ръста си.Last edited by unimog; 16.08.2023, 11:59.
Коментар
Коментар