Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Субсидиите в земеделието са за да не можеш да живееш без тях. Спазваш правилата - печелиш. Правиш каквото си искаш - няма субсидии - умираш.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние също не си отдаваме вилата на морето в продължение на 28 г.
Обаче Левът е малко пресметлив и използва всяка възможност за приходи.
пусни я на някои млади румунки
па може и да закАчиш нещопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма да го отдавам, това ще са инцидентни кратки отдавания колкото да не е без хич. Имотът е за собствено ползване и кеф.
Прав си. Калкулиран е риска от свлачище, по-скоро ронене на част от ската. Ще се грижа чрез специалисти да забавяме процеса. Аз съм наясно с това от самото начало, но кефа е неповторим и съм поел риска.
Таралежа ти е отговорил. Аз спасявам и влагам кеша, нямам нужда от купища пари в шибаните банки.
А и наемите тръгнаха, Докторска ме изненада, нямам прсзен ден досега. Може да се окаже че така се печели двойно и половина бруто отколкото дългосрочен наем. За другите наеми си е ок също.
Имам три в широкият център и един брокер ми предлага да ги вземе да ги рентира през букинга но още се чудя дали има смисъл или да си дремат на дългосрочни наеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по вилните зони е масово и не е съществен проблем (стига зоната да не стане квартал на голям град, което в случая не е така)
както те чета какво си взел при теб по-скоро риска идва от по-сериозно активиране на свлачището, което може да създаде големи ядове + в определен момент държавата трябва отчуждава имоти, за да прави укрепителни мероприятия. Не казвам, че ще стане, но това са рисковете и е отразено в цените на имотите във фиш-фиша.
ПП като се вземе предвид,че това не ти е за основно жилище и имаш още доста жилищни имоти - рисковете не са ти никаква драма и ще се радваш на имота. Само тия глупости с краткосрочното отдаване не знам защо ги правиш, като уж нямаш належаща нужда от пари.
Прав си. Калкулиран е риска от свлачище, по-скоро ронене на част от ската. Ще се грижа чрез специалисти да забавяме процеса. Аз съм наясно с това от самото начало, но кефа е неповторим и съм поел риска.
Таралежа ти е отговорил. Аз спасявам и влагам кеша, нямам нужда от купища пари в шибаните банки.
А и наемите тръгнаха, Докторска ме изненада, нямам прсзен ден досега. Може да се окаже че така се печели двойно и половина бруто отколкото дългосрочен наем. За другите наеми си е ок също.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Точно така, плаща се и от необработваема земя се превръща с обработваема. Нямам против да се субсидират имотите и от неизползваеми на ш.з да се отдават под наем т.е да има някакъв смисъл и полза от тях. За неизползваемите имоти трябва да има сериозни данъци!
Знаеш ли, че примерно в Белгия данък наследство е огромен и всеки, който наследи имот или го ползва или по-най бързия начин гледа да го продаде?.Last edited by vikhunter; 10.11.2023, 18:40.
- 1 like
Коментар
-
по вилните зони е масово и не е съществен проблем (стига зоната да не стане квартал на голям град, което в случая не е така)
както те чета какво си взел при теб по-скоро риска идва от по-сериозно активиране на свлачището, което може да създаде големи ядове + в определен момент държавата трябва отчуждава имоти, за да прави укрепителни мероприятия. Не казвам, че ще стане, но това са рисковете и е отразено в цените на имотите във фиш-фиша.
ПП като се вземе предвид,че това не ти е за основно жилище и имаш още доста жилищни имоти - рисковете не са ти никаква драма и ще се радваш на имота. Само тия глупости с краткосрочното отдаване не знам защо ги правиш, като уж нямаш належаща нужда от пари.
Обаче Левът е малко пресметлив и използва всяка възможност за приходи.
Коментар
-
Лагард: Текущите лихви вероятно ще са достатъчни за овладяването на инфлацията - Investor.bg
Лагард: Текущите лихви вероятно ще са достатъчни за овладяването на инфлацията
Гуверньорът на ЕЦБ заяви, че забавянето на ръста на цените напоследък не е сигурно и трайно
===2039===
...а в БГ текущите лихви са: 2,59%
===2039===
кавръков бързо да драсне един имейл до ЕЦБ, че не е съгласен
- 2 Харесвания
Коментар
-
пп. и не е УЖ, а Левчо наистина няма належаща нужда от кеш, ако беше така, нямаше да купи къщата.Last edited by два_таралежа; 10.11.2023, 17:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За да покажа на другите като Песимиста например, че няма нищо незаконно. Той и Джони го знае, но кво да напише. То у Априлци всичко е с канализация.
Last edited by bertram; 10.11.2023, 17:26.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Левче, чудя ти се защо изпадаш в обяснителен режим? При това на някакъв си жалък гастарбайтер.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Аз не разбирам защо имотаджиите я дъвчат тази еврозона и се залъгват с нея, че ще им помогне да излязат на плюс от инвестицията си. Освен да изравни лихвените проценти по-бързо, друго няма какво да стане. Нито чуждите бизнеси ги грее дали сме в ЕЗ нито гражданите ще намерят България за по-малка дупка от сега, ако е в ЕЗ. Само погледнете една Турция как ни подмина като малка гара и обра всички европейски промишлени инвестиции. Те дали ще влезнат в ЕЗ, ами ЕС?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.economic.bg/bg/a/view/ek...ochnjavat-data
ЕК и ЕЦБ подкрепят България за еврозоната, но без да уточняват дата
Някой ден....May be
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Дали случайно знаеш за подобни форумни експерти, които прогнозираха спад -40% и гоУемо МЯУ още от 2016та и техни верни последователи които вярвайки на думите им останаха подведени и зазидани?
Скоро ще започнете да се самоизяждате
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.economic.bg/bg/a/view/ek...ochnjavat-data
ЕК и ЕЦБ подкрепят България за еврозоната, но без да уточняват дата
Някой ден....May be
Коментар
Коментар