Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by два_таралежа; 10.11.2023, 13:53.
- 6 Харесвания
-
Ето прочети за какво става въпрос
https://www.gov.uk/housing-benefit
Не можеш да получаваш помощ за наема ако имаш ПОВЕЧЕ ОТ 16 000 ПАУНДА
Тоест ако си държиш парите по сметаката под 16 000 паунда и отговаряш на останалите условия спокойно можеш да си получаваш пари за наема от общината
Те на това му се вика комунизъм а вие тука ревете като ощипани
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Вие съвсем изтрещяхте..
Аз също настоявам държавата да ми плаща двоен наддник когато пиша в този форум!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Вие съвсем изтрещяхте..
Аз също настоявам държавата да ми плаща двоен наддник когато пиша в този форум!
След като държавата може да плаща да се обработват ЧАСТНИ необработваеми земи защо да не плаща част от наема на наемателите за да не седят апартите празни???
И това не е прецедент а държавна политика в цяла западна европа - В УК това е масова практика общината плаща наемите на огромна част от населението което е с доходи под доста високи прагове не говорим за безработни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Левче, чудя ти се защо изпадаш в обяснителен режим? При това на някакъв си жалък гастарбайтер.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Тези данъци няма да "наказват" а ще коригират един неефективен пазар (market failure), който не оценя правилно социалната функция на жилищата - да живеят хора в тях!
България имаше едни от най достъпните жилища последните 10г в Европа
Глупаците които имаха пари но проспаха този момент защо си мислиш че биха купили ако цените се върнат на нивата на които те не са купили???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Субсидиите са за да се опазва земята. Плаща се за добри практики и устойчиво земеделие. Далеч не е само за да не стои неизползваема. Земята като национално богатство трябва да се опазва.
Жилищата са също национално богатство и в тоя смисъл настоявам за неизползваните жилища да се дава субсидия. За да се опазят. Да.
Аз също настоявам държавата да ми плаща двоен наддник когато пиша в този форум!Last edited by Traicho_80; 10.11.2023, 13:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Имотните данъци са поредния пирон в ковчега на тухоглави глупаци,това е.Нищо сложно няма.Ако ни бяха нормални поне данъците или държавата,цените сега щяха да са два пъти по-ниски и нямаше да го има този огромен балон.
За съжаление на болните от недвижима болест сега ще ви покажат форсирано изпускане на хелия
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма нищо незаконно. Къщи с право на строеж, къщи със собственост на парцела, къщи като къщи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Строителите като си дръпнат работниците в саниране и намалят строителството какво ще стане. Апартаменти нямааа. И да исскаш нямааа.
Окончателно зазиждане в санирани децки.
как пък веднъж някоя новина не беше в полза на понижителите,
като поощрение за отделеното време за чаканепрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Проблем ми е, естествено. При вас още по-големият проблем е, че всички къщи са дефакто незаконно построени. Съответно и не струват пукната пара. А телефонистчето тук тръби, че имал някаква си вила в това гето там. Неразбираемо. Всеки нормален човек би скрил от срам, че живее на подобно място, нашият герой се хвали все едно е имение в Бевърли Хилс. И обижда хората на запад, които можем да си позволим над 2000 Евро наем за да живеем при нормални условия, за разлика от него.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Субсидиите за нивите са за да се ползват, а не да стоят неизползваеми!
Варианта, който предлагаш означава, че за да плати държавата/ЕС за празните апартаменти, то те трябва да бъдат населено с човечета! Въпроса е от къде ще дойдат тези ползватели?
Единственият вариант, за който се сещам е да се напълнят с тъмно зелени човечета (местни или вносни). Сещаш ли се това как ще се отрази на пазарната стойност на имотите около субсидирания имот?
Жилищата са също национално богатство и в тоя смисъл настоявам за неизползваните жилища да се дава субсидия. За да се опазят. Да.Last edited by vikhunter; 10.11.2023, 11:57.
- 1 like
Коментар
-
Близо 50 млрд. EUR ни дава Брюксел за саниране ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
за тези които имат какво да санират да изчакат с продажбите, първо санирате, после санирането го калкулирате в новата цена. За отдаващите под наем: След санирането е добре да помислите за актуализация на наема, т.е спестените средства от разход на енергия да дойдат при вас, а не при наемателите.Last edited by два_таралежа; 10.11.2023, 11:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И обижда нас гастарбайтерите, които можем да си позволим 2000 Евро наем за да живеем.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар