Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми вдигнете паметник и на кокорчо ..то от това раздаване не можете да намерите от къде да изтеглите заем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
За испанците не знам, но тук сме точно в такава ситуация. ГЕРБ твърдят, че точно харчовете от последните две години, трябва да се оправят с постна пица.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
"Социализмът се проваля тогава, когато свършат парите ... на другите" Маргарет Тачър (1983)
всичко е до време.. после трябва да се бачка и да се връщат дълговете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Испания е добре при Санчес,ей паметник трябва да се направи на тоя човек ,що пари Ви раздаде ,да си гледате спокойно живота ...десните ще Ви разкажат играта от бачкане
всичко е до време.. после трябва да се бачка и да се връщат дълговете.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Ми вдигнете паметник и на кокорчо ..то от това раздаване не можете да намерите от къде да изтеглите заем
Коментар
-
Левите от колко години са на власт ? Тия решетки не изглежда като да са от последните 1-2 години
Долния линк ще те ориентира кой е бил на власт от 77ма насам. Има и разни нюанси.
Това е централната власт, но е важно и кой команди автономията.
https://es.m.wikipedia.org/wiki/Anex...de_Espa%C3%B1a
Коментар
-
Испания е добре при Санчес,ей паметник трябва да се направи на тоя човек ,що пари Ви раздаде ,да си гледате спокойно живота ...десните ще Ви разкажат играта от бачкане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Напускането на жилището на родителите зависи от стандарта в държавата. Моят съсед каза, че си е купил къщата на 19, намерил си работа като чирак в автосервиз, оженил се и си купил къща. Къшата е струвала $7000 а заплатата му е била $400 на месец. Само , че това е било преди 50 години и Америка е била богата. Сега, някак по навик или поради неразбиране някои родители гонят децата си като станат на 18 и ония отиват и наемат някъде стая за $1000 и работят за $2000 бруто и няма излизане от мизерията зашото са в омагьосания кръг на ниски доходи и невъзможност да завършат образование да ги качат ... та който има акъл оставя детето да живее в къщи докато си стъпи на крака и може да започне някакъв нормален живот. Качването на възрастта на напускане само означава, че богатството изтича (например към Китай), стандарта пада и децата имат нужда от повече време да си стъпят на крака.
П.С. В Италия също напускат късно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Да. Засега е тромаво изгонването. Но … догодина има избори. Ако спечелят десните всичката тая регулация защитаваща самонастанилите се отива моментално в коша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеабе, накаврък, ти оздравя ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Да. Засега е тромаво изгонването. Но … догодина има избори. Ако спечелят десните всичката тая регулация защитаваща самонастанилите се отива моментално в коша.
Коментар
-
Ми не разбирам защо влиза в този зашитен режим . все едно се брои кой какво казал. Накрая излизаш на улицата и играеш тук има , тук нема (вода под плочката) и това ти е най-малкия проблем.
Аз гледах за жилище в Испания преди време. Доста жилища имаха решетки и ми казаха , че не са срещу обир или заради висока пресъпност а да не се нанесе някой скитник, че после закона е на негова старна и не може да го изхониш за да си ползваш жилището. Верно ли е това ?
Коментар
Коментар