Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колега,
ти за тези 10 години колко имота купи, колко бизнеса започна, в колко дружества инвестира.
за подигравки винаги има време, но по-важното е който каквото очаква по един или друг начин да си нагласи инвестициите.
писал съм много пъти, че пари на депозит не ги тача,а по-добре да са в актив(и), който произвежда
дали е земя, акции, участие в бизнес, трупане на някакво ноухау или добавяне на стойност - лична преценка на всеки.Last edited by два_таралежа; 12.12.2024, 15:16.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб...Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
ти за тези 10 години колко имота купи, колко бизнеса започна, в колко дружества инвестира.
за подигравки винаги има време, но по-важното е който каквото очаква по един или друг начин да си нагласи инвестициите.
писал съм много пъти, че пари на депозит не ги тача,а по-добре да са в актив(и), който произвежда
дали е земя, акции, участие в бизнес, трупане на някакво ноухау или добавяне на стойност - лична преценка на всеки.Last edited by bertram; 12.12.2024, 14:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scotty
Не знам за какво/кого говориш, но пък и аз съм се сблъсквал доста пъти с наглото ви племе (брокери). Можете да лаете колкото си искате по форумите, ама важното е какво се случва в истинския живот.
Колкото повече се напиняте по форума, толкова повече това означава, че нямате друга работа/сделки. Погледнато отстрани сега доста сте се активизирали.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Как по-конкретно, ластика ли да му опъваме или да го къпем без гащи? А нещо с разкрачената ножица ще се прави ли?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Как по-конкретно, ластика ли да му опъваме или да го къпем без гащи? А нещо с разкрачената ножица ще се прави ли?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Теб това как по-точно те засяга? Или се засегна за брокерите?
Коментар
� -
Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб...Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
Коментар
� -
Last edited by Scotty; 12.12.2024, 14:42.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Какви ги плещиш? В деЦката инфлацията е 0%. (освен ако мама вече иска си плащаш поне ток, вода и парно)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.
наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания
ето споделям гиТи обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
- 1 like
Коментар
� -
аз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.
наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания
ето споделям гиLast edited by bertram; 12.12.2024, 14:12.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само няма да се плашиш
това бурно строителство прави така, че никой няма да остане без покрив над главата си в средносрочен хоризонт.
да сега сме бум, но не е зле да се има предвид цикличността на пазарита
пазар, който е вектор - няма.Last edited by два_таралежа; 12.12.2024, 14:07.
- 1 like
Коментар
�
Коментар