Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и места е ок.
може да сложиш на няколко зарадни станции
и ако тръгнат добре...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоя джонката така и не дойде да оправите двора
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
По-скоро места, че другото е свързано със загуба на площ.
може да сложиш на няколко зарадни станции
и ако тръгнат добре...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Това го пусках преди месец.Не е лошо да се показва регулярно на фомо настроените ипотекари като Николайчо и Радка, къде се намира БГ пазара.И има ли мегдан за разтеж
За протокола,в тези села няма канализация, единствения път до Пловдив е тесен с дупки,неремонтиран НИКОГА откакто аз го помня ,което значи поне 30год и който път се минава за 2 часа минимум в час пик за 10км.Лятото има проблеми с водата и обмислят воден режим 2025.И всичката тая цигания "струва" повече от замъци във Франция хахаа
Замък във Франция, вила в Италия или къща в Белащица/Марково – цените идентични
https://trafficnews.bg/sviat/zamak-v...htitsa-327805/
ако човек няма идея как да прави бизнес с подобен имот (разни частни събития, сватби или нещо от сорта) - трябва да има солидни приходи, за да не го бъркат годишните разходи по подобна сграда.
в България данъците са доста ниски и много хора предпочитат да ги държат заключени и само да сравняват по офертна.
това е и причината тук да скачат на 'палати' с идеята, че 'винаги могат да го отвържат'
по принцип като гледаме какво става назапад и се равняваме по тях е добре да си дадем сметка, че и тук в един момент държането на имоти ще стане бреме (в случай, че няма приходи от тях).
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наистина по обяви хубавите къщи са по 30, 40 и 50 000 лева в села с хубава природа. Но могат да не се продадат за 10 г.
А има разни кочини за ремонт по 10-15 000 лв все още.
Роднини от село са ми казвали, че къщата ни е голяма и хубава, но няма търсене и не може да се продаде за хубави пари. Като дойде клиента и като види тревите и къпините и се отказва,
тоя джонката така и не дойде да оправите дворапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като започнахте темата за селските къщи, нали знаете защо последните 2-3 години се вдигнаха цените? В действителност преди пандемията бяха много ниски цените за някакви съборетини, но за определени от тях имаше бизнес ниша (изобщо не свързана с инвестиция в имоти, говоря за друга). Заради това много си повярваха, че разни съборетини из знайни и незнайни селца струват повече. Само че бизнес далаверата вече приключи и тези обяви си стоят, къщите нямат продаване.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Няма защото се пускат платени реклами и плащат стотинки на хора (и тук ги има) да бълват фалшиви новини как цените вечно ще вървят нагоре и матряла верва както повярва и на Царя за 800-те дни.И кой печели и губи от тази работа? Наистина времената се менят и ЧСИ-тата са тези които ще въдворят малко ред скоро.
Ти от София ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Откъде знаеш? Времената се променят, то и техните цени пораснаха сериозно, вече няма селски имоти по 5-10К евро, че и по-евтини имаше до преди пандемията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Откъде знаеш? Времената се променят, то и техните цени пораснаха сериозно, вече няма селски имоти по 5-10К евро, че и по-евтини имаше до преди пандемията.
А има разни кочини за ремонт по 10-15 000 лв все още.
Роднини от село са ми казвали, че къщата ни е голяма и хубава, но няма търсене и не може да се продаде за хубави пари. Като дойде клиента и като види тревите и къпините и се отказва,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но от инвестиционна гледна точка тези 4 имота не са ОК изобщо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За градски къщи съм съгласен, но за селски къщи и аз мисля че са прекалено надути. Една моя колежка, известна пловдивска онколожка ме пита онзи ден защо не си купя къща около Пловдив. Тя живеела от години извън града и вдюсеки ден си се возела до работата и на В. Априлов, където е МУ Пловдив и в двора е и онкологията. И показва снимки - басейни, лампи, френски прозорци, чудеса. Добре, вложени са кинти, но поне 50% надолу би трябвало да са лукс имотите по селата. Къде е микросредата и инфраструктурата. Няма я. Първенюта за съседи. Не съм съгласен.
Коментар
-
Негови са си парите, ще си ги харчи за каквото му харесва. Наследниците му могат да са доволни че не ги е похарчил по луксозни коли например. Или някоя лодка, пътешествия и безброй други начини.
Коментар
Коментар