IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Засягате се защото истината боли нали ?
    Какво се опитвате да ми кажете че няма успели българи в чужбина ли? Ами не е така, много гастъри както ги наричате са много по-кадърни от матряла който обитава БГ и като ви чета глупостите просто обичам да ви казвам истината в очите.Какъв патриотизъм е това да лъжеш и мамиш клиентите си и с това да се изкарваш хлябът. Питайте всеки един непознат на улицата какво мисли за брокерите и ще ви каже че сте боклуци - или греша ?
    Сега разбирам че ви плащат стотинки да пускате мнения тук и да защитавата завишените цени и ниското фалшиво качество на имотите но не сте патриоти или там за квито ви се иска да бъдете.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Тотално го финализира...

Тоя, дали знае какво е "Москвич"... ?!?

Ма, виж кЪ е избацал мечтата... "AMG", па даже и 2023

п.п. Да му кажем ли, че ние такива караме...
      И към теб, и към уважаемата Селенка, която е фигура в Испания и познава нивата. Българка с визия - красива жена, с интелект и излъчване!
      Много съжалявам че каиши които за нищо не стават представляват нацията в Испания.
      Да, ние караме по два, три автомобила, няма да му кажа какви да не получи спонтанна еякулация.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Този ми е на игнор. Неграмотен руски трол. Каква Испания какви пет лев?
        Кой знае в кое село по Испания е, ама "ръси мозък" та знае ли се...

Коментар

• Здравейте!

Позволете ми да започна директно с въпроса си, тъй като целта ми е да разбера дали съм взел правилно решение или съм направил грешка. Прегледах повечето коментари "през редовете" и виждам, че разговорите тук са оживени и разнообразни, което е чудесно. В същото време, изглежда, че следите пазара и сте добре запознати със ситуацията. Именно затова се обръщам към вас за мнение.
          Ето и малко контекст (надявам се да съм кратък):
          До 2003 г. живях в Лозенец, в близост до НПМГ. Единственото, за което съжалявам, е загубената невероятна гледка към Витоша. След това преминах през няколко квартала: Сухата река, Дървеница, Бели брези и Надежда. Познавам тези райони добре и обикновено коментирам само тях в разговори.
          Преди година ми се роди син, което наложи да търсим по-голямо жилище. В продължение на година следях ежедневно обявите в сайтовете за имоти, основно в имот.бг, и трябва да призная, че открих не повече от 20 имота под 300 000 евро, които ми се струваха подценени спрямо общата ситуация на пазара. Търсех конкретни неща:
          • Гледка към Витоша,
          • Близост до центъра,
          • Отделна кухня,
          • Правоъгълни стаи.
          В крайна сметка се спрях на следното:
          • Квартал: Хиподрума, в близост до ВМА, но не на главен булевард – тихо и спокойно.
          • Тип: Тристаен ЕПК с две гледки – към Витоша и Стара планина.
          • Разпределение: 16 и 14 кв. м стаи, хол, кухня, баня с прозорец, отделна тоалетна, мокро помещение, широк коридор с вграден гардероб, две тераси.
          • Състояние: гладки стени, запазен паркет (не лепен), готов за нов живот.
          • Площ: 93 кв.м по нотариален акт, измерена светла площ от мен – 82 кв.м.
          • Цена: 225 000 евро (от които 100 000 евро – собствени средства, останалото – от банка).
          Да, осъзнавам, че сумата е висока, но според мен направих възможно най-добрия избор в рамките на бюджета си, предвид състоянието на пазара.
          И така, ето двата ми въпроса:
          1. Как оценявате моята покупка – добра инвестиция ли е?
          2. Какво развитие и поскъпване очаквате за квартал Хиподрума?
          Благодаря предварително за вашите мнения и коментари!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Помийна яма....неграмотен не може да работи във висок сегмент. Извинявай че ти го казвам, не е пумия, а е помия.
            Неграмотни сте, ще ви пусна очерк на родолюбиви българи, които по време на Руско-Турското освободително движение са сравнили помията и мракобесието в Бг и са учили в Европа и са се върнали с мисия тук. Пак в мракобесната яма за да създадат Следосвобожденска България, други пък богати българи и чужденци са създали и строили, и до днес запазени архитектура и визия.
            Вие сте Бегачи, бръмбар бегачи, чакали някой да ги покани на комфорт. Вие сте баластра, уважаеми АМG...има да мечтаеш за подобна марка момко. Едва ли имаш килата и за Москвич.
            Ей такива сте се нароили тука, без опция за нищо. Пълни аутсайдери.
            Нека сега се обади Бертрам да ви защити като батко. Пък и бащински.
            Този ми е на игнор. Неграмотен руски трол. Каква Испания какви пет лев?

Коментар

• Здравейте!
              Позволете ми да започна директно с въпроса си, тъй като целта ми е да разбера дали съм взел правилно решение или съм направил грешка. Прегледах повечето коментари "през редовете" и виждам, че разговорите тук са оживени и разнообразни, което е чудесно. В същото време, изглежда, че следите пазара и сте добре запознати със ситуацията. Именно затова се обръщам към вас за мнение.
              Ето и малко контекст (надявам се да съм кратък):
              До 2003 г. живях в Лозенец, в близост до НПМГ. Единственото, за което съжалявам, е загубената невероятна гледка към Витоша. След това преминах през няколко квартала: Сухата река, Дървеница, Бели брези и Надежда. Познавам тези райони добре и обикновено коментирам само тях в разговори.
              Преди година ми се роди син, което наложи да търсим по-голямо жилище. В продължение на година следях ежедневно обявите в сайтовете за имоти, основно в имот.бг, и трябва да призная, че открих не повече от 20 имота под 300 000 евро, които ми се струваха подценени спрямо общата ситуация на пазара. Търсех конкретни неща:
              • Гледка към Витоша,
              • Близост до центъра,
              • Отделна кухня,
              • Правоъгълни стаи.
              В крайна сметка се спрях на следното:
              • Квартал: Хиподрума, в близост до ВМА, но не на главен булевард – тихо и спокойно.
              • Тип: Тристаен ЕПК с две гледки – към Витоша и Стара планина.
              • Разпределение: 16 и 14 кв. м стаи, хол, кухня, баня с прозорец, отделна тоалетна, мокро помещение, широк коридор с вграден гардероб, две тераси.
              • Състояние: гладки стени, запазен паркет (не лепен), готов за нов живот.
              • Площ: 93 кв.м по нотариален акт, измерена светла площ от мен – 82 кв.м.
              • Цена: 225 000 евро (от които 100 000 евро – собствени средства, останалото – от банка).
              Да, осъзнавам, че сумата е висока, но според мен направих възможно най-добрия избор в рамките на бюджета си, предвид състоянието на пазара.
              И така, ето двата ми въпроса:
              1. Как оценявате моята покупка – добра инвестиция ли е?
              2. Какво развитие и поскъпване очаквате за квартал Хиподрума?
              Благодаря предварително за вашите мнения и коментари!

Коментар

Помийна яма....неграмотен не може да работи във висок сегмент. Извинявай че ти го казвам, не е пумия, а е помия.
                Неграмотни сте, ще ви пусна очерк на родолюбиви българи, които по време на Руско-Турското освободително движение са сравнили помията и мракобесието в Бг и са учили в Европа и са се върнали с мисия тук. Пак в мракобесната яма за да създадат Следосвобожденска България, други пък богати българи и чужденци са създали и строили, и до днес запазени архитектура и визия.
                Вие сте Бегачи, бръмбар бегачи, чакали някой да ги покани на комфорт. Вие сте баластра, уважаеми АМG...има да мечтаеш за подобна марка момко. Едва ли имаш килата и за Москвич.
                Тотално го финализира...

Тоя, дали знае какво е "Москвич"... ?!?

Ма, виж кЪ е избацал мечтата... "AMG", па даже и 2023

п.п. Да му кажем ли, че ние такива караме...

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Наблюденията на прост Ганьо увил сланина и чесен в торба и тръгнал да обикаля Европа с рейс от автогара София.
                  В Испания живеят много богати българи ако не знаеш много политици от бг имат имоти в кварталът в който живея и семействата им са тук през цялото време.И не живеят щото нямат пари а щото имат пари и знаят че София е пумийна яма с изключение на центъра.Ама ти как да го знаеш като познаваш само гастъри.
                  Last edited by bulgarian lev; 06.12.2024, 17:29.

Коментар

• Andi11 , не е заяждане. Обърнете внимание на стойността, а не на трафика...

AMG2023, е излетял от България и плещи глупости, нямащи нищо общо с пазара на НИ в България. Ясно е, че там е наемател.

Че няма и първо килийно образование е ясно за всеки човек...

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                      от наблюденията ми в Испания виждам, че гастърите са основно чистачи, озеленители, фризьорки, има доста бакшиши и тук там някой човечец, който се мъчи да прави бизнес, основно строителство. .
                      Наблюденията на прост Ганьо увил сланина и чесен в торба и тръгнал да обикаля Европа с рейс от автогара София.
                      В Испания живеят много богати българи ако не знаеш много политици от бг имат имоти в кварталът в който живея и семействата им са тук през цялото време.И не живеят щото нямат пари а щото имат пари и знаят че София е пумийна яма с изключение на центъра.Ама ти как да го знаеш като познаваш само гастъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        [/B]

тоя джонката така и не дойде да оправите двора
                        Джонката много лъже и преекспонира. Може да е 25-годишен ИТ от бизнеспарка и да ни баламосва тук 5-6 г.

Но ако все пак е на 40+, и той не може да си намери половинка в БГ и в ДЕ, въпреки знанията и уменията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ми като гледам, за тебе е ок кутийка там да струва 500 000 евро, а къща в покрайнините на Пловдив било много, просто сме различни. Съседите ти може да са такива, утре да са онакива, няма как да си сигурен. Самата концепция да имаш 50 съседи на 15 м от тебе във всички посоки изключва доста неща които аз възприемам за спокойствие и простор.
                          О, предимствата на къща са много и различни. За това спор няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

защото разполага с твърде много непродуктивно време
                            след като е оправил на някоя баба храста а е още рано за лягане в бараката с инструменти
                            ...и храста, и хралупата и ако и чисти е вечен там.

Коментар

Микросредата на целата Докторска не мога да ти опиша с две думи. Но имай предвид че това е стара София и всичко личи от въздуха. А съседите в моя блок са всички отзивчиви и приятни хора.
                              Ми като гледам, за тебе е ок кутийка там да струва 500 000 евро, а къща в покрайнините на Пловдив било много, просто сме различни. Съседите ти може да са такива, утре да са онакива, няма как да си сигурен. Самата концепция да имаш 50 съседи на 15 м от тебе във всички посоки изключва доста неща които аз възприемам за спокойствие и простор.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Ми, като боцнем тия 50, а ако решим да копаме и по-дълбоко 150 и се пенсионираме...
                                Важно е да се класираме в такъв проект. И после с камерката хоп - влез, излез, кеш и толкоз.

Коментар

Working...
                                X