Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от national power
Това звездите ли ти го нашепнаха или ти се яви Ванга на сън
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз отдавна съм разбрал че в една къща повече от едно семейство не може да живее.Къща макс три спални две бани едно голямо помещение 50 квадрата гараж работилничка барбекю котелно и тва е.Като пораснат децата и тръгнат по своя път стая с бяня макс две е предостатъчно....Няма смисъл да поддържаш палати.Отнема ти ценно време .Мисля си за две стаички в Хисаря или Велинград..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Друг я е построил - аз я купих за 7-8 заплати и налях още 30-40 . Имал пари дал. Като нямаш искаш, като имаш виждаш че повече от 100кв ЧИСТО не ти трябват. СЪЩО И МАКС 2 ЕТАЖА. Ама този акъл ми дойде като се разболях ... и си ползвам само 2 етажа. 3-тия стои направен и заключен, като гръчко. На тавана така си стои на купчина материали за 4к лева, в мазето още толкова - най-вече грес 80-90кв ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Последните данни на официалната статистика са към 30 ноември. Средна заплата в София 1868 лева.Last edited by RUBLA; 03.02.2021, 12:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това на Парижанина ли го казваш? ...с измекярски изказ. Не си ли забелезал злобните човечета са все от градове с традиции и люлка на провинциалната цивилизация - Лович и Ловишка градска агломерация включваща 12-ина села наоколо....та ча до Габрово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Средна аритметична заплата в страната с най-голямо неравенство в разпределението на доходите в ЕС не е особено значим показател.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Пуевен по соц-а беше васален град, Ловеч беше областния. Втора ръка си бяхте и тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Последните данни на официалната статистика са към 30 ноември. Средна заплата в София 1868 лева.Last edited by RUBLA; 03.02.2021, 12:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Знам, знам...комунягите ви дадоха шанс. Требваше и столица да ви направят, Областен ви беше малко. И Разград беше същото пиле. Е, станахте критици в същите цървули останахте. Че и градове като Казанлък (Сандански също) винаги е бил 2 пъти повече по население и класи над вас. И преди, и сега.Last edited by national power; 03.02.2021, 11:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6c13ot&f1=1
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 88370 euro
Средна цена на кв.м: 1279 euro.
час по късно
От началото на годината беше стигнала и до малко над 90 000 евра ,средната почти удари а 1300 евра ,но после спадна рязко
Това което се наблюдава е малко на брой обявени продажби и завършени ,огромна ножица в цените на зелено и тези които имат акт 16,дори тези дето са пред акт 16 са с много по ниски цени или ги свалят .
Цените на зелено прави впечатление че доста ги свалиха .
До тук след изтриване на темата са 1277, 1272, 1281 и 1279
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Значи, имаме плато при цените и продажбите на НИ ,така ли ?
Средна цена на имотите в извадката: 88370 euro
Средна цена на кв.м: 1279 euro.
час по късно
От началото на годината беше стигнала и до малко над 90 000 евра ,средната почти удари а 1300 евра ,но после спадна рязко
Това което се наблюдава е малко на брой обявени продажби и завършени ,огромна ножица в цените на зелено и тези които имат акт 16,дори тези дето са пред акт 16 са с много по ниски цени или ги свалят .
Цените на зелено прави впечатление че доста ги свалиха .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Значи, имаме плато при цените и продажбите на НИ ,така ли ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виси си на едно и също дередже от месец така ,броя на обявените продажби за София също,нито напред нито назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХайде, да погледнем и днес Кавръковата справка :
Средна цена на имотите в извадката: 88433 euro
Средна цена на кв.м: 1281 euro.
Коментар
Коментар