Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.banker.bg/upravlenie-i-b...blichna-prodan
Управление и бизнес
Имотите на фалирал "заменкаджия" - на публична продан
Разпродават "на килограм" купища имоти на една от фирмите, участвали по време на управлението на Сергей Станишев в придобиването на апетитни терени по черноморието чрез схемата с прословутите заменки. Става дума за "Браверс" ЕООД.
бърже ..има гори ,ниви ,земи ...за без париLast edited by nkavrakov1982; 16.02.2021, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кво беше това, сподели. Обявата не е намерена. При мен така излиза. Или го отнесоха, или нещо евтино и фалшиво като оферта е било. Ако влизаш с брокерски акаунт може и да излезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
повишителите си имат СОБСТВЕНИ жилища и не им дреме. Да му мислят нулеваците! Аз днес направих 3 огледа и нищо не ми хареса. На терен положението е плачевно. Май ще отида при кака в панелката в Красна Поляна или ще отида при мама, та поне топли мекички да ръфам. Сега те разбирам Доматокраде, положението на имотния пазар за тебе с твоите 75К е мисия невъзможна за апарт по твоите критерии. Най-много еднопространствен гараж със статут на ателие. Толкоз.
Кажи къде и какво си гледал ?
Коментар
-
Вижте по провинцията какви къщи си строят и какво паркират:
Продава КЪЩА в град Ловеч, в.з. Синан тепе - 1560 кв.м / При запитване :: imot.bg Обява
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да не ставате комшии с Кавръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеповишителите си имат СОБСТВЕНИ жилища и не им дреме. Да му мислят нулеваците! Аз днес направих 3 огледа и нищо не ми хареса. На терен положението е плачевно. Май ще отида при кака в панелката в Красна Поляна или ще отида при мама, та поне топли мекички да ръфам. Сега те разбирам Доматокраде, положението на имотния пазар за тебе с твоите 75К е мисия невъзможна за апарт по твоите критерии. Най-много еднопространствен гараж със статут на ателие. Толкоз.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бате Пешо ,хубаво ама тия армии от гладни и безработни къде ще се насочат ?
Ако ще и пушка да си купиш ,ще гръмнеш колко,двама,трима,десет като ти скочат и си дотам ....когато се наруши баланса е зле за всички ,и за богатия и за бедния .Писал съм за това ,подигравате ми се ,но дойде и това време .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Съжителство на хора с ниски доходи във високи сгради води наистина води до подобни проблеми.
THE RELATIONSHIP BETWEEN PSYCHOLOGY AND
ENVIRONMENT
A study done by Evans et al. (2013) suggest that types of houses
also affect a person’s psychology and mental health, where symptoms of
psychological distress like anxiety and depression were linked to a low-income
population that was dwelling in a high-rise urban area.
https://www.planningmalaysia.org/ind...e/view/190/184Last edited by bulgarian lev; 16.02.2021, 17:37.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лева да го захлупва бърже докато още е наличноОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеусеща се напрежение в темата главно от повишителите
- 1 like
Коментар
-
Другата статистика https://www.dnevnik.bg/biznes/2021/0...home_NaiNovoto
Доходът от работна заплата намалява от 996 на 976 лв. (с 1.9%).
Доходът от самостоятелна заетост намалява от 113 на 112 лв. (с 0.6%).
Доходите от пенсии се увеличават от 483 на 544 лв. (с 12.6%).
Доходите от социални обезщетения и помощи намаляват от 53 на 50 лв. (със 7.1%).
Разходите също растат
Общият разход средно на член на домакинство през четвъртото тримесечие на 2020 г. е 1681 лв. и се увеличава с 0.7% спрямо същото тримесечие на 2019 година.
...разходите за жилище се увеличава с 1 процентен пункт...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да не се случва, но в условия на глад и безработица каквито ги описва пешо - в селските райони се преживява по-лесно. Не казвам, че се живее хубаво, но се преживява защото има храна. само трудови навици да имаш и някой двор с хубав кладенец. Имаш ли земя и вода гладен няма да останеш - стига да не те мързи. Затова инвестиция в подходяща ЗЗ със съпътстващата логистика не е излишна...ако, че ще те подиграват на тракторист. Как нямам търпение, да тръгне тревата, че да яхна трактора
И няма да работят от ранна сутрин до късна вечер както селяните преди 30-40 г.
Нали ходя по провинцията и знам. Запустели дворове, запустели ниви, а те седят в кръчмата и в кафето. Не им се работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
каква пандемия те тресе - ЗАНУЛЯВАТ СВОБОДНИТЕ ХОРА ЗА ДА ГИ НАПРАВЯТ РОБИ. Насаждания СТРАХ от пандемията е средство
Коментар
Коментар